اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این امپ چقدر هزینه دارد؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این امپ چقدر هزینه دارد؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط poloton7
    سلام--تشکر
    یک باند 6کاناله AV اول بخرم-درسته فهمیدم---منظورتان چیست؟؟از کجا؟نو یا دسته دوم؟چند وات؟قیمتش چند است؟---مثلا به بروم به بازار چی بگم مشخصات کامل را بگویید----------متشکر--می شود جواب همه سوالاتم را بدهید چون برای شما قضیه حل شده ولی برای من ناشنا مبهم است---شرمنده :cry:
    دوست عزیز باند 6کانال نه آمپلیفایر 6کانال. به طور خلاصه به آمپلیفایرهای سینمای خانگی که گیرنده رادیویی, پری آمپلی فایر و آمپلی فایر و انواع ورودی و خروجی های صدا و تصویر رو دارند AV میگویند.
    به این لینک نگاه کنید یک نمونه از این آمپلیفایر ها هست که ارزون ترین آنها از 840تومان شروع میشه:
    http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=86 333
    این طور که من متوجه شدم جناب poloton زیاد نمیخوان هزینه کنند پیشنهاد دوستان خیلی خوب و حرفه هست ولی قیمت برای کسی که زیاد نمیخواد هزینه کنه خیلی بالامییشه. جولی جان پیشنهادی که شما دادین فقط 3میلیون آمپلیفایر میشه :eek: تازه دست دوم که اصلا به جنس دست دوم نمیشه اعتماد داشت. حداقل هم خیلی معمولی هزینه کنید باید 1تومن هم باندهارو خریداری کنید.
    I Love Music

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominoaudio
      دوست عزیز باند 6کانال نه آمپلیفایر 6کانال. به طور خلاصه به آمپلیفایرهای سینمای خانگی که گیرنده رادیویی, پری آمپلی فایر و آمپلی فایر و انواع ورودی و خروجی های صدا و تصویر رو دارند AV میگویند.
      به این لینک نگاه کنید یک نمونه از این آمپلیفایر ها هست که ارزون ترین آنها از 840تومان شروع میشه:
      http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=86 333
      این طور که من متوجه شدم جناب poloton زیاد نمیخوان هزینه کنند پیشنهاد دوستان خیلی خوب و حرفه هست ولی قیمت برای کسی که زیاد نمیخواد هزینه کنه خیلی بالامییشه. جولی جان پیشنهادی که شما دادین فقط 3میلیون آمپلیفایر میشه :eek: تازه دست دوم که اصلا به جنس دست دوم نمیشه اعتماد داشت. حداقل هم خیلی معمولی هزینه کنید باید 1تومن هم باندهارو خریداری کنید.
      دقیقا درسته--من نمی خواهم زیاد هزینه کنم--و موسیقی باز هم نیستم فقط انتظار من این است که هر روز نیم ساعت موسیقی گوش می کنم و هر هفته 2 تا فیلم نگاه میکنم از شنیدن موسیقی ونگاه کردن فیلم لذت ببرم با توجه به بوجه خودم چون نمی خواهم بیش از این هزینه کنم----همین
      ایت الله بهجت:به علم تان عمل کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط poloton7
        دقیقا درسته--من نمی خواهم زیاد هزینه کنم--و موسیقی باز هم نیستم فقط انتظار من این است که هر روز نیم ساعت موسیقی گوش می کنم و هر هفته 2 تا فیلم نگاه میکنم از شنیدن موسیقی ونگاه کردن فیلم لذت ببرم با توجه به بوجه خودم چون نمی خواهم بیش از این هزینه کنم----همین
        دادش زیر 1.5-2 دیگه نمیشه کاری کنی مجبور میشی بری سینمای خانگی بخری
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

شما اگه بگی که الان تا چه حدودی میتونی هزیته کنی بهتره . این آمپلیفایرای 6کاناله که لینکشو دوستان پایین قرار دادن اگه دست دوم گیر بیاری بهترین گزینه هستش . چون کیفیتش ن فوق العاده است میمونه بلندگو هاش که لازم نیست همه رو یهو بخری . اول یه جفت بگیر و سیستم رو در حالت استریو (دو کاناله ) استفاده کن . هر وقت تونستی بعدآ براش ساب بخر و بعدش هم بلندگوهای عقب و سنتر .
          اگه یه چیزی تو همین مایه ها گیرت بیاد ،تا ده سال میتونی از صداش لذت ببری...
          تو شهر شما یه بازاری قدیما بود اسمش عباس قلی خان بود که بورس فروش ضبط و باند قدیمی بود ، الان اگه هست یه سر برو ببین چه خبره ، یادمه سیستما همه وصل بود وتا میگفتی چنده ، طرف روشن میکرد ویا آهنگ میذاشت و بعد قیمتشو میگفت...
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
            شما اگه بگی که الان تا چه حدودی میتونی هزیته کنی بهتره . این آمپلیفایرای 6کاناله که لینکشو دوستان پایین قرار دادن اگه دست دوم گیر بیاری بهترین گزینه هستش . چون کیفیتش ن فوق العاده است میمونه بلندگو هاش که لازم نیست همه رو یهو بخری . اول یه جفت بگیر و سیستم رو در حالت استریو (دو کاناله ) استفاده کن . هر وقت تونستی بعدآ براش ساب بخر و بعدش هم بلندگوهای عقب و سنتر .
            اگه یه چیزی تو همین مایه ها گیرت بیاد ،تا ده سال میتونی از صداش لذت ببری...
            تو شهر شما یه بازاری قدیما بود اسمش عباس قلی خان بود که بورس فروش ضبط و باند قدیمی بود ، الان اگه هست یه سر برو ببین چه خبره ، یادمه سیستما همه وصل بود وتا میگفتی چنده ، طرف روشن میکرد ویا آهنگ میذاشت و بعد قیمتشو میگفت...
            درود داداش nn20 چه طوری
            مگه کدوم شهری که بازار عباس قلی خان داشته؟؟؟؟ نکنه همشهریم خبر نداریم oo:
            Fail Never

دیدگاه

به نظر من شما شروع کن به ساخت و ... خرید امپ یا ساخت امپ !! بعد کم کم کاملش کن ... اینجوری نمیخوای کلی پول رو یه جا بدی و کمتر بهت فشار میاد
              میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
              به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                درود داداش nn20 چه طوری
                مگه کدوم شهری که بازار عباس قلی خان داشته؟؟؟؟ نکنه همشهریم خبر نداریم oo:
                من قبلآ که مشهد رفته بودم این بازار عباس قلی خان رو دیده بودم ، اما نمیدونم الان هست یا نه.
                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  من قبلآ که مشهد رفته بودم این بازار عباس قلی خان رو دیده بودم ، اما نمیدونم الان هست یا نه.
                  خیلی مشتشکر--امیدوارم مشهد خوش گذشته باشد ومیزبان خوبی بود باشیم :rolleyes:
                  الا بازار عباس قلی خان چند تا مغازه صوتی وتصویری بیشتر نمانده که واقعا نمی دانم می شود به انها وسالمی ان امپ اعتماد کرد یا نه یا اصلا داشته باشند؟؟؟؟
                  الان موضع اصلی امپ است--من الان موندم بین خرید یک امپ 5 یا 6 کاناله ابا برند معتبر مثل پایونیر یا یاماها یا انی کی که خیلی گران است حدودا نو 850 هزار تومان ودسته دوم حدودا 600 هزار تومان یا بیشتر--یا راه دوم ساخت یک امپ قوی 5 یا 6 کاناله بوسیله یک از دوستان از این انجمن که البته کیفیت و قدرت و مرغوبیت قطعه خوبی استفاده کند با حدودا حداکثر 250 هزار تومان یا نهایت 300 هزار تومان---بعد پول دست امد خرید باند -----حالا بین این دو را موندم----لطف کنید ن دوستان نظر بدهند تا هم من و هم شما توی چند روز زحمت پاسخگویی به را من دادید به یک نتیجه درست برسیم---خیلی ممنون
                  ایت الله بهجت:به علم تان عمل کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                    اهاااااااان
                    نوشته اصلی توسط poloton7
                    خیلی مشتشکر--امیدوارم مشهد خوش گذشته باشد ومیزبان خوبی بود باشیم :rolleyes:
                    الا بازار عباس قلی خان چند تا مغازه صوتی وتصویری بیشتر نمانده که واقعا نمی دانم می شود به انها وسالمی ان امپ اعتماد کرد یا نه یا اصلا داشته باشند؟؟؟؟
                    الان موضع اصلی امپ است--من الان موندم بین خرید یک امپ 5 یا 6 کاناله ابا برند معتبر مثل پایونیر یا یاماها یا انی کی که خیلی گران است حدودا نو 850 هزار تومان ودسته دوم حدودا 600 هزار تومان یا بیشتر--یا راه دوم ساخت یک امپ قوی 5 یا 6 کاناله بوسیله یک از دوستان از این انجمن که البته کیفیت و قدرت و مرغوبیت قطعه خوبی استفاده کند با حدودا حداکثر 250 هزار تومان یا نهایت 300 هزار تومان---بعد پول دست امد خرید باند -----حالا بین این دو را موندم----لطف کنید ن دوستان نظر بدهند تا هم من و هم شما توی چند روز زحمت پاسخگویی به را من دادید به یک نتیجه درست برسیم---خیلی ممنون
                    پس همشهری هم هستیم دادش
                    یک دونه مغازه هست که تعمییرات ظبط های ژاپنی استوک رو تعمییر میکنه و فروش هم داره اگه یکی مدل بالاشو پیدا کنی خوبه دادش این ظبط ها واقعا چیزای بودن که دیگه مثل اینا نیومد واقعا حرفه ای بودن و هستند البته اینای هم که هست نمیگم بدن ولی اون یک چیز دیگه ان
                    Fail Never

دیدگاه

به نظر من شما یک اسپیکر 5.1 کانال خریداری کنید مثلا Logitech یا creative مخصوص فیلم دیدن. به دلیل اینکه الآن ارزونترین و ساده ترین سینمای خانگی 700 یا 800 تومان هست این اسپیکرها خیلی مناسب هست. http://logitech.ir/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-%D9%84%D8%A7%D8%AC%DB%8C%D8%AA%DA%A9-Logitech-Speaker-Z506_2140.html

بعد میتونید برای موزیک با کیفیت قابل قبول و همینطور هزینه متوسط یک عدد mini HiFi مثل این که قیمت و مشخصات خیلی مناسبی هم داره خریداری کنید برای موزیک به دلیل اینکه اسپیکرهای چند کانال یا سینمای خانگی حتی بهترین برند و کیفیت اصلا برای موسیقی پخش کردن مناسب نیست.
                      http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=88 055

این میتونه بهترین گزینه باشه با توجه به بودجه محدود.
                      موفق باشید.
                      I Love Music

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X