اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد کراس اوور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک در مورد کراس اوور

سلام
    کسی هست کمکم کنه
    در مورد برد کراس اوور پسیو اماده وقتی تو مشخصات دستگاه مینویسه maximum power 150 w یا مثلا 400w یعنی اگه باند مجموعا مثلا 150 وات واقعی قدرت داشته با اون کیت کراس اوور 150 واتی میتونه کارو راه بندازه یا باید از کیت بالاتری استفاده کرد
    موضوع اینه که میخوام برای باندایی که خودم ساختم کراس اماده بگیرم قدرت واقعی باندا 150 وات هست ولی نمیدونم از بین کیتهای اماده ای که هست کدومو انتخاب کنم یکی 150 واتیه اون یکی 160 و 200 و 400 وات.حالا من باید چیکار کنم.
    امپلی هم پایونیر با قدرت خروجی 150 وات واقعی برای هر باند.
    ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ : درخواست کمک در مورد کراس اوور

نوشته اصلی توسط wsxwsxw
    سلام
    کسی هست کمکم کنه
    در مورد برد کراس اوور پسیو اماده وقتی تو مشخصات دستگاه مینویسه maximum power 150 w یا مثلا 400w یعنی اگه باند مجموعا مثلا 150 وات واقعی قدرت داشته با اون کیت کراس اوور 150 واتی میتونه کارو راه بندازه یا باید از کیت بالاتری استفاده کرد
    موضوع اینه که میخوام برای باندایی که خودم ساختم کراس اماده بگیرم قدرت واقعی باندا 150 وات هست ولی نمیدونم از بین کیتهای اماده ای که هست کدومو انتخاب کنم یکی 150 واتیه اون یکی 160 و 200 و 400 وات.حالا من باید چیکار کنم.
    امپلی هم پایونیر با قدرت خروجی 150 وات واقعی برای هر باند.
    ممنون میشم توضیح بدید
    قدرت کراس اور ربطی به قدرت باندات نداره بلکه باید قدرت ی رو که از آمپ به باندا میدی در نظر بگیری
    اینم یه مدار خیلی ساده با شیب 6دسیبل بر اکتاو:
    http://construyasuvideorockola.com/proyect_crossover.php
    اینم پی دی اف:
    http://construyasuvideorockola.com/d_crossover.php
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

ممنون از جوابتون
      پس در این صورت خروجی امپلی من برای هر باند 150 واته. اون کراس اور 150 واتی از پسش بر میاد؟
      قطعات ساخت کراس اوور از خازنو مقاومت با مقادیری که به درد ساخت کراس میخوره الان تو بازار داخلی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wsxwsxw
        ممنون از جوابتون
        پس در این صورت خروجی امپلی من برای هر باند 150 واته. اون کراس اور 150 واتی از پسش بر میاد؟
        قطعات ساخت کراس اوور از خازنو مقاومت با مقادیری که به درد ساخت کراس میخوره الان تو بازار داخلی هست؟
        خواهش میکنم
        در کل نباید بیشتر از توان واقعی کراس اور به آن توان اعمال کرد
        یعنی شما نمیتوانید به کراس اور 150 واتی آمپ 300 واتی وصل کنید و صدا رو اخر ببرید
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

عذر میخوام مقاومتها و خازنهای مخصوص برای ساخت کراس اوور رو از پاساژ امجد میشه گیر اورد؟

دیدگاه

نمیدونم چون تهران نیستم
            باید به احتمال زیاد پیدا شه
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wsxwsxw
              عذر میخوام مقاومتها و خازنهای مخصوص برای ساخت کراس اوور رو از پاساژ امجد میشه گیر اورد؟
              درود

کلا در خیابان جمهوری بگردی پیدا میکنی. خازن ها زرد رنگ هستند.
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

ممنون دوست عزیز :smile:

دیدگاه

درود بر کاربران عزیز

بنده 2عدد اسپیکر اکتیو دارم که قسمت پاورش مشکل داره و کلا میخوام بورد پاور رو حذف کنم و اونو تبدیل به باند پسیو کنم.

حالا اگه امکان داره راهنمایی کنید دقیقا چی لازم دارم...؟؟؟

مشخصات:
                  ووفر 15اینچ 250 وات 8اهم
                  هورن 1.5اینچ 100وات

ممنون

دیدگاه

سلام کراساوور ساختن که کاری نداره ولی چرا میخای پسیوش کنی خوب یه بورد پاور با توجه به ولتاژ که تغذیش اراعه میده براش بساز بزار داخلش
                    برای کراس اوور هم یه دوراهه میخای برای ساب یه سلف با ساب موازی بزار یه خازن با هورن که برای محسبش تو نت سایت زیاد هست
                    http://www.diyaudioandvideo.com/Calculator/SpeakerCrossover/Help/
                    http://www.diyaudioandvideo.com/Calculator/SpeakerCrossover/

دیدگاه

اصلا هیچ سر رشته ای از ساخت مدارات الکترونیکی ندارم... اینجا هم دسترسی به قطعات مشکله... اگه میشه راهنمایی کنید لطفا دقیقا چی و از کجا میتونم تهیه کنم...؟؟؟
                      باند اکتیو چنتا مشکل بزرگ داره واسه من که جریانش مفصله هم سنگینه و هم مشکل اینو دارم که ولوم های باند رو دستکاری میکنن و باعث سوختنش میشه. برا همین ترجیحا آمپلی فایر جدا تهیه میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenf_1984
                        اصلا هیچ سر رشته ای از ساخت مدارات الکترونیکی ندارم... اینجا هم دسترسی به قطعات مشکله... اگه میشه راهنمایی کنید لطفا دقیقا چی و از کجا میتونم تهیه کنم...؟؟؟
                        باند اکتیو چنتا مشکل بزرگ داره واسه من که جریانش مفصله هم سنگینه و هم مشکل اینو دارم که ولوم های باند رو دستکاری میکنن و باعث سوختنش میشه. برا همین ترجیحا آمپلی فایر جدا تهیه میکنم
                        خوب باشه دوست من لطفا از داخل باند و مشخصات بلندگوها برامون عکس بزار تا هر چی در توانمونه کمکت کنیم

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسخ
                          ببخشید من ایران نیستم. باندها هم الان پیشم نیستن که عکس بگیرم. 2هفتع دیگه برمیگردم. میخوام قبلش ببینم چی احتیاجه که سریع تهیه کنم و راه اندازی کنم.

مشخصات باند اینه:
                          اسپیکر15اینچ 8اهم 250 وات
                          هورن 1،5 اینچ 100وات 8اهم

از هر کدوم هم 1جفت کابل + و - وصله به پاور که اونم حله. پاور رو قبلا از روی باند باز کردم.
                          باندام از این باند اکتیو هاییه که توی مجالس و ... استفاده میشه...

اگه کافیه که هیچ... اگه حتما عکس لازمه باید برسم شیراز تا ازشون عکس بگیرم...

ممنون

دیدگاه

در ضمن
                            میخوام یه پاور Crown XLS 2000 یا 2500 بگیرم. اگه احیانا چیز بهتری توی این رنج هست معرفی کنید. یا اینکه اگه مدل کراس اووری که واسه این پاور مناسبه یا ربطی داره، پیشنهاد بدید.

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsenf_1984
                              خیلی ممنون از پاسخ
                              ببخشید من ایران نیستم. باندها هم الان پیشم نیستن که عکس بگیرم. 2هفتع دیگه برمیگردم. میخوام قبلش ببینم چی احتیاجه که سریع تهیه کنم و راه اندازی کنم.

مشخصات باند اینه:
                              اسپیکر15اینچ 8اهم 250 وات
                              هورن 1،5 اینچ 100وات 8اهم

از هر کدوم هم 1جفت کابل + و - وصله به پاور که اونم حله. پاور رو قبلا از روی باند باز کردم.
                              باندام از این باند اکتیو هاییه که توی مجالس و ... استفاده میشه...

اگه کافیه که هیچ... اگه حتما عکس لازمه باید برسم شیراز تا ازشون عکس بگیرم...

ممنون
                              سلام این چیزیه که شما باید بسازی
                              http://s6.picofile.com/file/8246983626/Crossover_Design_Results.pdf.html
                              البته خازنش باید خازن زرد کراساوور باشه
                              سلفشم باید سلف کراس اوور 200 وات بگیری
                              اگه الان خارجی سلفشو حتما همونجا بگیر چون اینجا گیرت نماد البته اونجا بورد کراس اوور 2 مسیره آماده هم فکر کنم باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X