اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارآمپلی برای چهارعدد ماسفتIRPF240وچهارعددماسفتIRPF9240

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدارآمپلی برای چهارعدد ماسفتIRPF240وچهارعددماسفتIRPF9240

سلام باتشکر ازراهنمایتون میدونم توانجمن راجع به آمپلیفایرمطالب زیاده ولی چون ازطریق گوشی واردسایت میشم پس ازدانلود فایلها،فایلهارابازنمیکنه؟!برای همین ازاساتیدمحترم خواهش میکنم یک مدارآمپلی باکیفیت برای چهارعددماسفتIRFP240 وچهارعددماسفتIRFP9240برام ایمیل کنیدوچون زیاد حرفه ای نیستم خواهشانقشهPBCمدار دورو وباتوضیحات کامل باشه واگرمدارتغذیه ومدارآمپلی یکی باشه چه بهتر بازهم بابت همکاریتان پیشاپیش ازتون کمال تشکررادارم
    بااجازه مدیریت اینم ایمیلم
    lion.aya5245@gmail.com وamp.nano52@gmail.com :biggrin:

پاسخ : مدارآمپلی برای چهارعدد ماسفتIRPF240وچهارعددماسفتIRPF9240

دوست عزیز شما میتونید با کامپیوتر بیاید و سرچ کنید
    اینجا کسی لقمه ی اماده به کسی نمیده
    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

جناب آقای ashkشمالطفاهمکاری کنیدوبرام یه مدارایمیل کنید

دیدگاه

سلام دوباره یعنی تواین انجمن به این بزرگی یه نفرپیدانمیشه که یه مدار با کیفیت بدون چشمداشت برام ایمیل کنه بابا ایول حس همکاریتان کجارفته

دیدگاه

چشم داشت ... / / :NO: :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghan52
            سلام دوباره یعنی تواین انجمن به این بزرگی یه نفرپیدانمیشه که یه مدار با کیفیت بدون چشمداشت برام ایمیل کنه بابا ایول حس همکاریتان کجارفته
            سلام
            دوست عزیز و گرامی
            شما تمام پاسخ هاتون رو باید از طریق همین انجمن پیگیری کنید . اینجا و هر انجمن دیگری درخواست ها از طریق ایمیل پیگیری نمی شوند چون جز قوانین هر انجمن هست.
            اگر نمی تونید از طریق گوشی مدارها رو ببینید به این دلیله که باید نرم افزارهای مربوطه رو رو گوشیتون نصب کنید.
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghan52
              سلام باتشکر ازراهنمایتون میدونم توانجمن راجع به آمپلیفایرمطالب زیاده ولی چون ازطریق گوشی واردسایت میشم پس ازدانلود فایلها،فایلهارابازنمیکنه؟!برای همین ازاساتیدمحترم خواهش میکنم یک مدارآمپلی باکیفیت برای چهارعددماسفتIRFP240 وچهارعددماسفتIRFP9240برام ایمیل کنیدوچون زیاد حرفه ای نیستم خواهشانقشهPBCمدار دورو وباتوضیحات کامل باشه واگرمدارتغذیه ومدارآمپلی یکی باشه چه بهتر بازهم بابت همکاریتان پیشاپیش ازتون کمال تشکررادارم
              بااجازه مدیریت اینم ایمیلم
              lion.aya5245@gmail.com وamp.nano52@gmail.com :biggrin:
              اول ازینکه pbc نه pcb! :rolleyes:
              درثانی منم اکثرا با گوشی میام انجمن و فایل دانلود میکنم و هیچ مشکلیم تو باز کردنشون ندارم
              فایل ها به فرمت rar هستن که کافیه برنامه unrar کردن رو بگیری و رو گوشیت نصب کنیو خلاص
              اگه گوشیت اندرویدیه که دیگه فبها
              برنامه براش ریخته

دیدگاه

هاااا بچه ها میگم من نیستم همتون ریختین رو سر هم استانیه ما هااااا
                شوخی بود

خو یکم مهربون تر !
                ایشون عضو تازه هستن قرار نیست که فراریشون بدیم

جناب moghan52 شما هم بهتره با کامپیوتر بیاین و اگه هم کامپیوتر شخصی دسترسی ندارین میتونین از کافی نت ها بهره ببرین.
                به جرات میتونم بگم اینجا انها انجمنیه که بچه ها بدون هیچ چشمداشتی به همدیگه کمک میکنن.

ولی اینم در نظر داشنه باشین که هیچ کس نمیاد لقمه اماده به کسی بده. حداقلش خود من اینکارو نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد.
                ی مثال سادش من برای یاد گرفتن سوییچینگ بیشتر از یک رول کامل ماسفت سوزوندم (50*6000) . باید یک فرقی بین منی که اینهمه برای یاد گرفتن هزینه و وقت صرف کردم باشه یا نه ؟

شما بیا تو انجمن یک پروژه ای رو شروع کن هرجا هر سوالی داشتی بچه ها کمکتون میکنن.

موفق باشی
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

هااا؟
                  بهنام کی ریخته سر کی؟
                  بابا 3-4 بار راهنمایی کردیم به جای ... ایمیل دادن ! ما هم گفتیم که ...
                  خوب خودت خوبی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X