اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلتر برای ساب ووفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلتر برای ساب ووفر

نوشته اصلی توسط pashangparsi نمایش پست ها
    از چه مقاومتی استفاده کنیم؟ یعنی کانال راست رو بدیم به مقاومت و سپس کانال چپ رو بدین به مقاومت و در پایان دو سر مقاومت ها رو به م متصل کنیم و بدیم به فیلتر درسته؟ حالا باید از چه مقاومتی استفاده کنیم؟
    درود
    هرچه مقاومت بیشتر باشد بهتر است و از 50 کیلو اهم تا 100 کیلو اهم میتوانید استفاده بکنید و باید ابتدا تقویت بشود و بعد وارد فیلتر ساب بشود....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
      درود
      هرچه مقاومت بیشتر باشد بهتر است و از 50 کیلو اهم تا 100 کیلو اهم میتوانید استفاده بکنید و باید ابتدا تقویت بشود و بعد وارد فیلتر ساب بشود....
      با سپاس
      الان پس من دو عدد مقاومت 100 کیلو اهم متصل کنم به هر کانال و سپس سر دیگه مقاومت ها رو به یکدیگر متصل کنم و به ورودی فیلتر بزنم.

گفتید باید تقویت بشه منظورتون همین کار بالا هست یا اینکه منظورتون استفاده از پری آمپلی هست؟ اگر منظورتون پری آمپلی هست اگر ما از پری استفاده نکنیم چه اتفاقی می افته؟
      جدیدترین ویرایش توسط pashangparsi; ۲۳:۱۴ ۱۳۹۷/۱۲/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pashangparsi نمایش پست ها
        با سپاس
        الان پس من دو عدد مقاومت 100 کیلو اهم متصل کنم به هر کانال و سپس سر دیگه مقاومت ها رو به یکدیگر متصل کنم و به ورودی فیلتر بزنم.

گفتید باید تقویت بشه منظورتون همین کار بالا هست یا اینکه منظورتون استفاده از پری آمپلی هست؟ اگر منظورتون پری آمپلی هست اگر ما از پری استفاده نکنیم چه اتفاقی می افته؟
        بله صحیح میفرمایید...
        با استفاده از ic 4558 میتوانید تقویت بکنید ...
        جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۲۰:۱۱ ۱۳۹۷/۱۲/۱۹.

دیدگاه

[QUOTE=hossein951ann;686454]درود
          صد در صد نظر شما اشتباه است ....
          شاید در آهنگهای درپیت تفاوتی نباشد ولی در آهنگهای ارجینال به وضوح کانال چپ و راست با هم تفاوت دارد و اگر قرار بود که تفاوتی نداشته باشد چرا استریو و یا 5.1 کانال به وجود آمده است ؟؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
          چون فقط هدف فرکانسهای پایین میباشد کانال چپ و راست را با مقاومت به فیلتر متصل میکنند....[/QUOTE

سلام دوستان تجربه ای که من از آمپلی فایر دارم البته پخش و آمپلی فایر ماشین
          در پخش خودرو معمولا چهار خروجی داریم که تو یه سری از پخش ها خروجی های عقب قوی تر هستند و شما بهترین صدا رو زمانی میگیرید که ازهر دو خروجی پخش استفاده کنید و رعایت پلاریته خیلی مهمه و دقیقا همین شرایط هم برای آمپلی وجود داره و اگه قراره شما از یه ساب استفاده کنید باید از حالت BRIDGED (پل زدن) که روی تمام آمپلی فایر ها مشخص شده که استفاده کنید .چون در غیر این صورت اصلا از خروجی ساب ووفر رضایت نخواهید د اشت .

دیدگاه

درود
            مدار زیر ساده و راحت برای تقویت و فیلتر صدای بیس میباشد....
            سمت راست ic فیلتر صدای بیس و سمت چپ ic پیش تقویت میباشد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_asd3390 نمایش پست ها
              دوستان اگر از خروجی امپلی فایر دیگه مثلا ضبط ماشین استفاده میکنید یه ولوم 50 کیلو بجای R بزنید بعد رو 50 کیلو تنظیمش کنید یواش یواش ولومو زیاد کنید جایی که دیدید شیشه ماشین داره ترک برمیداره ثابت نگهش دارید از مدار درش بیارید و مقاومتشو اندازه بگیرید بجاش مقاومت 1 درصد بزارید(من 40 کیلو گذاشتم) اگر از خروجی یه موبایل یا لپ تاب استفاده میکنید 10 کیلو بزارید

امپتون باید با قدرت باشه حداقل 40 وات ... بانک خازن یادتون نره
              http://s5.picofile.com/file/81264543...35720.mp4.html

خازن رو چرا با آمپلی فایر موازی کردی؟
              جدیدترین ویرایش توسط Sor7ush; ۰۲:۳۳ ۱۳۹۹/۰۲/۲۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X