اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با 2n3055

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[پروژه] آمپلی فایر با 2n3055

سلام دوستان!
    یه سالی میشد که نیومده بودم به دلیل درس و مدرسه!
    ولی این بار جدی تر میخوام رو این زمینه کار کنم!راستش من پارسال یه موقعیتی افتاد 10تا 2n3055 رو 2 تومن گرفتم همشو D:
    الان هم مونده رو دستم باد کرده میخوام تو یه چیزی مصرف بکنم از همه واجب تر یه آمپ غول میخوام که اتاقو بتر****م!!!
    یه لینکی پیدا کردم اگه کسی مدار کامل و پی سی بی داره ممنون میشم بزاره!
    : http://construyasuvideorockola.com/p...ner_to3_03.php
    اگه مدارات دیگه ای هم داشتین اونم قبوله فقط 2n3055 در دسترس دارم برای اینم نمیخوام برم تو کار آمپ های دیگه!زیادم پول ندارم ولی دو تا ترانس خوشگل دارم در حد جام جهانی :nice: تو تغذیه چندان مشکلی نخواهیم داشت!منتظر یاری سبزتون هستم!مرسی
    معذرت هم میخوام یهویی بدون مقدمه پریدم یه موضوع باز کردم!
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۷:۳۴ ۱۳۹۵/۰۵/۲۰.

پاسخ : آمپلی فایر با 2n3055

راستی یه مدار stk412-150 هم دارم واسه اون هم تو فکر پری هستم باهم بکارشون ببرم!نظرتون چیه؟ :rolleyes:

دیدگاه

درود

همین مداری که گزاشتی را من ساختم و خیلی خوب کار میکنه. اتقاقا از نوروز میخواستم براش یک تالار باز کنم ولی وقت نشد.
      بزودی همین جا ازش عکس میزارم

پیروز باشی
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        درود

همین مداری که گزاشتی را من ساختم و خیلی خوب کار میکنه. اتقاقا از نوروز میخواستم براش یک تالار باز کنم ولی وقت نشد.

پیروز باشی
        سلام
        سامی جان نویز نداره.؟؟ چون مدارات آمپلی فایر اون سایت یه خورده اصولی طراحی نشدند.البته برای مصرف خانگی خوبه ولی برای تجاری زیاد مناسب نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          درود

پیروز باشی
          نوشته اصلی توسط mohammad_jy
          سلام دوستان!
          یه سالی میشد که نیومده بودم به دلیل درس و مدرسه!
          ولی این بار جدی تر میخوام رو این زمینه کار کنم!راستش من پارسال یه موقعیتی افتاد 10تا 2n3055 رو 2 تومن گرفتم همشو D:
          الان هم مونده رو دستم باد کرده میخوام تو یه چیزی مصرف بکنم از همه واجب تر یه آمپ غول میخوام که اتاقو بترکونیم!!!
          یه لینکی پیدا کردم اگه کسی مدار کامل و پی سی بی داره ممنون میشم بزاره!
          : http://construyasuvideorockola.com/proyect_amp_zener_to3_03.php
          اگه مدارات دیگه ای هم داشتین اونم قبوله فقط 2n3055 در دسترس دارم برای اینم نمیخوام برم تو کار آمپ های دیگه!زیادم پول ندارم ولی دو تا ترانس خوشگل دارم در حد جام جهانی :nice: تو تغذیه چندان مشکلی نخواهیم داشت!منتظر یاری سبزتون هستم!مرسی
          معذرت هم میخوام یهویی بدون مقدمه پریدم یه موضوع باز کردم!
          سلام دوستان لطفا توضیحات کاملی از این مدار قرار بدید من تو این سایت که قرار دادید هیچ چیز خاصی پیدا نکردم
          لطفا در صورت امکان pcb هم قرار بدید

دیدگاه

حتما لازم نیست مداری پیدا کنی که روش نوشته باشه با 2n3055 کار میکنه
            میتونی مدار هایی رو هم که با tip3055 , d1047 , 2sc5200 و ... کار میکنن هم استفاده کنی و ترانزیستور هارو با سیم ببندی به فیبر.
            رو هر ریل مثبت و منفی سه تا سیم میخواد تا هیت سینک.
            یک مدار توان بالا دارم. میگردم تو ارشیوم تونستم پیدا کنم میزارم فایلشو. اگه اشتباه نکنم مال پایونییر بود

خدمت شما :
            http://s5.picofile.com/file/8126891000/300_W_pioneer_with_2n3055.rar.html
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              سلام
              سامی جان نویز نداره.؟؟ چون مدارات آمپلی فایر اون سایت یه خورده اصولی طراحی نشدند.البته برای مصرف خانگی خوبه ولی برای تجاری زیاد مناسب نیست.
              درود
              محمد عزیز یک کوچولو هم نویز نداره من اونی که با 5200 هست را هم ساختم هیچ نویزی نداشت . هر دو قدرت خوبی هم داره :agree:
              از بابت تجاری ، راستش نمیدونم در دراز مدت چی به سرش میاد. باید آزمایش بشه.

دیدگاه

سلام!
                عرض کنم خدمتتون که اگه تو اون سایت پی سی بی و ... میزاشت من اینجا تاپیک نمیزدم! :mrgreen:
                سام جان خیلی لطف میکنی پی سی بی و کامل مدارو بزاری و توضیح بدی!
                بهنام جان اگه این همون پایونری هست که با دوتا 2n3055 و تا mj2955 هست که مدارشو کامل خودم دارمش!ولی نمیخوام دوباره برم ترانزیستور بگیرم
                من یه مداری رو هم دارم الان میزارم خدمتتون که اونم خوبه ولی یه چیزایی داره رو مدار که من سنگینیم میشه بیوفتم تو کارش وگرنه خیلی باحاله!! :agree:

دیدگاه

اینو من کلا پی سی بی و ... رو دارم فقط نمیدونم حتما کار میکنه یا نه!!
                  فقط چن تا چیز نا شناس هم داره رو برد که اونا رو نمیدونم چیه؟!!
                  راهنمایی کنین به نظر که مدار خوبی میاد!

دیدگاه

سلام!
                    عرض کنم خدمتتون که اگه تو اون سایت پی سی بی و ... میزاشت من اینجا تاپیک نمیزدم! :mrgreen:
                    سام جان خیلی لطف میکنی پی سی بی و کامل مدارو بزاری و توضیح بدی!
                    بهنام جان اگه این همون پایونری هست که با دوتا 2n3055 و تا mj2955 هست که مدارشو کامل خودم دارمش!ولی نمیخوام دوباره برم ترانزیستور بگیرم
                    من یه مداری رو هم دارم الان میزارم خدمتتون که اونم خوبه ولی یه چیزایی داره رو مدار که من سنگینیم میشه بیوفتم تو کارش وگرنه خیلی باحاله!! :agree:
                    داداش همه مدارهای اون سایت مدارچاپی داره
                    صفحه آخر هر پروژه. با گوگل کروم مرور کن خودش اتوماتیک برات ترجمه میکنه

مدارچاپی همین که خودت پیدا کردی :
                    http://construyasuvideorockola.com/d_amp_zener_to3.php

مداری که گفتی را حتما بزار

دیدگاه

راستی واسه اون stk یه پری پیدا کردم عکسش اینه!
                      تنصافا واسه خودش غولیه!ترانسش حداقل 10 کیلو وزن داره! :eek:من که شخصا فک نمیکردم یه آی سی اینقد باحال باشه!

میخوام اینو با اینی که با 2n3055 میخوام بسازم بزارم تو یه مجموعه قرار بدم بیوفتم تو کار تخریب ساختمان! :lol
                      عاغا سام من نوکرتم!حله همونو میسازم!فقط آخه نصفشو 2n نوشته نصفشو هم mj!!
                      :eek:
                      یعنی میتونیم هر دو شونو استفاده بکنیم؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر با 2n3055

راستی واسه اون stk یه پری پیدا کردم عکسش اینه!
                        تنصافا واسه خودش غولیه!ترانسش حداقل 10 کیلو وزن داره! :eek:من که شخصا فک نمیکردم یه آی سی اینقد باحال باشه!

میخوام اینو با اینی که با 2n3055 میخوام بسازم بزارم تو یه مجموعه قرار بدم بیوفتم تو کار تخریب ساختمان! :lol
                        عاغا سام من نوکرتم!حله همونو میسازم!فقط آخه نصفشو 2n نوشته نصفشو هم mj!!
                        :eek:
                        یعنی میتونیم هر دو شونو استفاده بکنیم؟
                        برو صفحه 12 به بعد فایل پی دی اف مداراش با 3055 تنها هست
                        پیروز باشی

دیدگاه

مرسی عاغا سام!واقعا لطف کردی!!
                          راستی من یه سال بود کلا آمپ رو گذاشته بودم کنار!پارسال خواستم مازیتونو بسازم هم نزدیک به 80 تومن ضرر کردم!(هی ترانزیتور میسوزوند)هم چند تا باند خوشگلمو ازم گرفت!من از حاجی مازیار هم گله مندم چون دقیقا همون پی سی بی رو زده بودم آخرش هم ندونستم مشکل از کجاس :cry2: :cry2:!برای همین یه بار دیگه میپرسم حتما بدون مشکل راه میوفته دیگه؟ :redface:
                          حتما عکی ماله خودتونو بزارید!!
                          راستی اونی که با 6 تا ترانزیستوره رو میشه با 26 دوبل 5 آمپر هر سر راه انداخت؟

دیدگاه

تصمیمم بر این شد که اونی که نوشته 180 وات با 6 تا ترانزیستور رو بسازم! :applause:
                            چند تا سوال:
                            مدار تغذیه رویه خوده مداره عایا؟
                            با 27 ولت 5 آمپر هر سر میشه راش انداخت؟
                            این مدار پری میخواد؟
                            زبون این پی دی اف چیه؟؟
                            ورودی و خروجیشو مشخص کنید!
                            مشخصه ها ولی نمی دونم ورودیه یا خروجیه!؟ D:

زیاد سوال میپرسم میدونم ولی تازه کاریم دگ!

اضافه شده در تاریخ :
                            عاغا کسی قصد جواب دادن نداره؟ :sad:

دیدگاه

دوستان من پی سی بی مدارو زدم رو کاغذ روغنی نازک!با اوتو چسبودمش به فیبر.کاغذ کاملا زرد شد بعدش برداشتم خیسش کردم وقتی کاغذا رو میشستم قسمتی از نوشته ها هم پام میشن!چیکار کنم ثابت بمونن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X