اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با TDA2052

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با TDA2052

بازم سلام

اگه آمپ ارزون و پر توان میخای و کم جا، فقط TDA7293 قیمتش در پایا 5700 هستش ، فوق العاده با کلی امکانات و راحت.
    تازگی ها یه PCB جم و جور سایز 5*3.5 کشیدم که به نظرم به دردت میخوره ، من خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم حداکثر تا 80 وات صدا با THD 0.01% روی 35+/- ولت بهت میده میتونی ولتاژ کمتر بدی کمتر توان بگیری ازش. اینم PCB وسط صفحه ی این تاپیک هست لینکاش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92092.60

اگه آمپ کیفیتی میخوای ، فقط LM3886 ، بسیار با کیفیت ، قیمت در پایا 7000 تومنه ، خودم میرم امروز یا فردا دوتا بگیرم ازش . صدای LM1875 رو شنیدم (رقیب TDA2050) بیسیار عالی بود.
    SNR بالا ، THD پایین ، Fidelity بالا ، تو خریدش شک نکن.
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
      بازم سلام

اگه آمپ ارزون و پر توان میخای و کم جا، فقط TDA7293 قیمتش در پایا 5700 هستش ، فوق العاده با کلی امکانات و راحت.
      تازگی ها یه PCB جم و جور سایز 5*3.5 کشیدم که به نظرم به دردت میخوره ، من خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم حداکثر تا 80 وات صدا با THD 0.01% روی 35+/- ولت بهت میده میتونی ولتاژ کمتر بدی کمتر توان بگیری ازش. اینم PCB وسط صفحه ی این تاپیک هست لینکاش http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92092.60

اگه آمپ کیفیتی میخوای ، فقط LM3886 ، بسیار با کیفیت ، قیمت در پایا 7000 تومنه ، خودم میرم امروز یا فردا دوتا بگیرم ازش . صدای LM1875 رو شنیدم (رقیب TDA2050) بیسیار عالی بود.
      SNR بالا ، THD پایین ، Fidelity بالا ، تو خریدش شک نکن.
      خیلی ممنونم
      یه نکته حالب
      من با این پابا آشنایی نداشتم
      الان که توش سرچ کردم TDA2050V دوتا داشت
      چینی 2000 تومن
      اصلی 13300!!!
      الکی نبود اون 2050 قبلی فرت و فرت میسوخت
      اونا رو 3000 تومن میگرفتم

پس لازم شد به 1557 هم یه نگاه دوباره بندازم!
      این آی سی ها رو هم حتما نگاه میکنم
      LM3886 چند وات بود؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
        LM3886 68W با THD و نویز بسیار پایین و SNR بالا 92dB فوق العاده بود
        امروز کوبیدم از کرج رفتم پایا واسه همین LM3886 گفت نداریم ، تموم کردیم ، انگار دنیا رو سرم خراب شد.

TDA2050 , 2052 1557 1562 و... سری های های-اند نیستن ولی بدک نیستن ، اگه پیدا کردی LM3886 اگر نبود TDA7293 یا TDA7293 گزینهی مناسبی هستن.
        بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

سلام
          امروز کوبیدم از کرج رفتم پایا واسه همین LM3886 گفت نداریم ، تموم کردیم ، انگار دنیا رو سرم خراب شد.

TDA2050 , 2052 1557 1562 و... سری های های-اند نیستن ولی بدک نیستن ، اگه پیدا کردی LM3886 اگر نبود TDA7293 یا TDA7293 گزینهی مناسبی هستن.
          تموم کرده؟
          یعنی دیگه نمیاره؟؟؟ من جای دیگه ندیدم این شماره رو

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
            تموم کرده؟
            یعنی دیگه نمیاره؟؟؟ من جای دیگه ندیدم این شماره رو

کار پایا همینه.منم یه جندتا قطعه که تو سایتش زده بود داریم رو تو مغازش پیدا نکردم.
            فک کنم چون ارزش ریسک رو نداره که بیارن و فروش نره واسه همین از قبل ندارن.
            در ضمن 3886 اصل خیلی گرون تر از این حرفاست.
            به نظر من یه آمپ گسسته بهتره.(مثلا با5200)
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

آقا یکی به داد من برسه
              دیوونه شدم :angry: :angry: :angry:

الان مشکل این یارو چیه؟
              آی سی رو عوض کردم رو برد بورد هم بستم جواب نداد
              کلا تو مد StandBy مونده
              R5 رو هر چی میزارم کل ولتاژ دو سرش می افته و پایه 3 همیشه صفره :angry:
              ولتاژ ورودی هم +-17 هست

دیدگاه

سلام

یعنی شما همین شماتیک رو پیاده کردید و جوا نداد ؟ :surprised:

شاید آیسیتون اصل نیست :twisted:

خوب با مقاومت 22k به vs+ متصل کردید ؟ چی شد ؟ البته خازن c4 باید باشه و ولتاژ خازن رو بیش از اختلاف vs هات بگیر .
                اگه پایه ی 5 رو با مقاومت صفر نکنید و به جاش اون رو به پایه ی 7 وصل کنید .

با این کار در هر دو حالت (چه PLAY و چه MUTE (البته اگه مدار آمپ STAND-BY نباشه ، چون توشکل خبری از استند بای نیست فقط مات هستش که استند بای هم وشته) ) سیگنال وارد مدار آمپ میشه .

امیدوارم موفق باشی ، اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم .

دیدگاه

سلام

یعنی شما همین شماتیک رو پیاده کردید و جوا نداد ؟ :surprised:

شاید آیسیتون اصل نیست :twisted:

خوب با مقاومت 22k به vs+ متصل کردید ؟ چی شد ؟ البته خازن c4 باید باشه و ولتاژ خازن رو بیش از اختلاف vs هات بگیر .
                  اگه پایه ی 5 رو با مقاومت صفر نکنید و به جاش اون رو به پایه ی 7 وصل کنید .

با این کار در هر دو حالت (چه PLAY و چه MUTE (البته اگه مدار آمپ STAND-BY نباشه ، چون توشکل خبری از استند بای نیست فقط مات هستش که استند بای هم وشته) ) سیگنال وارد مدار آمپ میشه .

امیدوارم موفق باشی ، اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم .
                  مرسی که حداقل پاسخ میدین
                  آره همینو بستم جواب نمیده
                  سه تا آی سی رو سوزوندم(فکر کنم)
                  5تا جدید خریدم!
                  اصل نباشه باید حداقل یه صدا بده
                  حالا یه نوبزی چیزی بگیره

قبلی ها رو بیشتر از 5 ولت دادم سوختن

آخه تو مد اسنتد بای هست
                  ببینید:
                  MUTE/STAND-BY FUNCTION
                  The pin 3 (MUTE/STAND-BY) controls the amplifier status by three different thresholds, referred to -VS.
                  When its voltage is lower than the first threshold (1V, with a +70mV hysteresis), the amplifier is in STAND-BY and all the final stage current generators are off.
                  Only the input UTE stage is on in order to prevent pop-on problems.
                  At Vpin3=1.8V the final stage current generators are switched on and the amplifier operates in MUTE. For Vpin3=2.7V he amplifier is definitely on (PLAY condition)

پایه 3 همیشه صفر ولت داره(نسبت به منفی تغذیه)

البته ممکنه از این باشه(که من کلا پایه خروجی رو از مدار کشیدم بیرون بازم درست نشد)

SHORT-CIRCUIT PROTECTION
                  The TDA 2052 has an original circuit which protects the device during accidental short-circuit between output and GND / -Vs / +Vs, taking it in STAND-BY mode, so limiting lso dangerous DC current flowing throught the loudspeaker. If a short-circuit or an overload dangerous for the final transistors are detected, the concerned SOA circuit sends ut a signal to the latching circuit (with a 10µs delay time that prevents fast random spikes from inadvertently shutting the amplifier off) which makes Q1and Q2saturate (see lock Diagram). Q1immediately short-circuits to ground the A point turning the final stage off while Q2 short-circuits to ground the external capacitor driving the pin 3 Mute/Stand-by) towards zero potential. Only when the pin 3 voltage becomes lower than 1V, the latching circuit is allowed to reset itself and restart the amplifier, provided hat the shortcircuit condition has been removed. In fact, a window comparator is present at the output and it is aimed at preventing the amplifier from restarting if the output oltage is lower than 0.35 Total Supply Voltage or higher than 0.65 Total Supply Voltage. If the output voltage lies between these two thresholds, one may reasonably suppose he short-circuit has been removed and the amplifier may start operating again.

هر چی هست زیر سر این دوتاست:

شما آقایی

دیدگاه

سلام

سلام
                    اینی که قرمز کردم ینی چی ؟
                    همون signal to noise rating خودمونه ؟
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                      سلام
                      اینی که قرمز کردم ینی چی ؟
                      همون signal to noise rating خودمونه ؟
                      بله همونه.

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                      مرسی که حداقل پاسخ میدین
                      آره همینو بستم جواب نمیده
                      سه تا آی سی رو سوزوندم(فکر کنم)
                      5تا جدید خریدم!
                      اصل نباشه باید حداقل یه صدا بده
                      حالا یه نوبزی چیزی بگیره

قبلی ها رو بیشتر از 5 ولت دادم سوختن

آخه تو مد اسنتد بای هست
                      ببینید:
                      .................
                      با این کار به همون VS+5V- دست پیدا میکنید ، امتحان کنید ببینید جواب میده .

دیدگاه

بله همونه.

با این کار به همون VS+5V- دست پیدا میکنید ، امتحان کنید ببینید جواب میده .
                        تغذیه جدا هم دادم
                        کار نمیکنه :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام به اساتید گرامی.
                          من 4 تا tda2052 رو از یه مغازه تو پاساژ فتوت و 2 تا دیگه رو از فروشگاه سعید خریدم.
                          یه pcb ساختمو مونتاژ کردم. مشکلم اینجاست که اون 4 تا آیسی اولی کار میکنن ولی اون 2تا دومی نه.
                          حتی جابجاشون هم کردم ولی به هیچ وجه اون 2 تا آیسی دوم نویز هم بر نمیدارن و خروجی صفره . انگار تو حالت استند بای هستن.
                          جریان نمیکشن و داغ هم نمیکنن.
                          لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MovafaghShodegan
                            سلام به اساتید گرامی.
                            من 4 تا tda2052 رو از یه مغازه تو پاساژ فتوت و 2 تا دیگه رو از فروشگاه سعید خریدم.
                            یه pcb ساختمو مونتاژ کردم. مشکلم اینجاست که اون 4 تا آیسی اولی کار میکنن ولی اون 2تا دومی نه.
                            حتی جابجاشون هم کردم ولی به هیچ وجه اون 2 تا آیسی دوم نویز هم بر نمیدارن و خروجی صفره . انگار تو حالت استند بای هستن.
                            لطفا راهنمایی کنید.
                            مشکل من هم همین بود! :angry:
                            ظاهرا تقلبی توشون خیلی زیاده
                            میشه محبت کنید آدرس اون مغازه ای که آی سی سالم بهتون داده رو بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MovafaghShodegan
                              سلام به اساتید گرامی.
                              لطفا راهنمایی کنید.
                              دوست عزیزاین نوع ایسیاعین خیالشونم نیست همشونم الکین من که خودم 4تاtda1562qخریدم هیچکدوم کارنکردن پس زیادفکراینارونکن که طیعین.
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

راه حلی واسش پیدا کردی؟ من بعید میدونم فروشگاه سعید آیسی تقلبی بفروشه. قیمتش هم 2.5 تومان.
                                و اما آدرس فروشگاه اول www.sprshop.ir
                                پاساژ فتوت طبقه اول
                                اما متاسفانه من 4 تای آخرشو خریدم قبل از عید. امروز تماس گرفتم ببینم کی میاره. گفت معلوم نیست :angry:
                                قیمتش هم 7 تومان بود.
                                تفاوت قیمت زیاده و به احتمال زیاد حرف شما درسته ... تقلبی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X