ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام دوستان :redface:
یه چکی بکنید ببینید مشکلی نداره :nerd:
بابت کیفیت بالای عکسها شرمنده گفتم جزییات بهتر باشه
رو هر عکس کلیک کنید تا در اندازه بزرگتر ببینید :smile:
دوستان کار نمیکنه یکی از5200 ها 43 ولت برق داره اون یکی0.5ولت منظورم دوتا پایه سمت راستشونه.
وقتی وصل میکنم صدای تلق خیلی ضعیف از بلندگو در میاد.دیود زنر هم یه کوچولو گرم میشه.
راستی با43ولت دیسی راش انداختم!
ببینید چیزی رو بر عکس وصل نکردم؟؟؟
تو رو خدا کمک کنید :cry2:
دوستان کار نمیکنه یکی از5200 ها 43 ولت برق داره اون یکی0.5ولت منظورم دوتا پایه سمت راستشونه.
وقتی وصل میکنم صدای تلق خیلی ضعیف از بلندگو در میاد.دیود زنر هم یه کوچولو گرم میشه.
سلام دوست عزیز.
مدار خیلی ساده هست.
منظورت دوبل 43 ولت هست دیگه نه ؟؟؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
درود بر شما
امیر حسین جان ببخشید و امیدوارم ناراحت نشوی. خیلی بد و ناجور کار کردی . البته در شیوه بستن قطعات. پشت مدارچاپی
مسیر های مسی تمیز شده ولی لحیم کاری هیچ خوب نیست.
2 تا از ترانزیستورهای درایور را وارون بستی همون TIP ها
به عکس زیر نگاه کن :
نیازی نبود مقاومت ها نیم و یک وات باشه. تنها همون 4.7 کیلو و 100 اهم ها 0.25 وات نیستند.
باز هم ببخشید ولی خوشحال میشوم تمیز و با دقت کار کنی :wow: چون به هر حال داری وقت میگزاری :agree:
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
امیر حسین جان ببخشید و امیدوارم ناراحت نشوی. خیلی بد و ناجور کار کردی . البته در شیوه بستن قطعات. پشت مدارچاپی
مسیر های مسی تمیز شده ولی لحیم کاری هیچ خوب نیست.
2 تا از ترانزیستورهای درایور را وارون بستی همون TIP ها
به عکس زیر نگاه کن :
نیازی نبود مقاومت ها نیم و یک وات باشه. تنها همون 4.7 کیلو و 100 اهم ها 0.25 وات نیستند.
باز هم ببخشید ولی خوشحال میشوم تمیز و با دقت کار کنی :wow: چون به هر حال داری وقت میگزاری :agree:
اولین بارم بود برد چاپی زدم و عجله ای لحیم کردم بد شد :nerd:
ممنون که عیبهامو گفتید سعی میکنم رفعشون کنم
یه ترانس 34تک 3 آمپر پیدا کردم اول که وصلش میکنم یه پلاب صدا میده گفتم درست شده :wow:
اما بعد از 30ثانیه یه دفعه ای مث مسلسل تر تر میکنه :angry:
خازن صافی هم1000میکرو گذاشتم
بلندگو هم20واته
دوستان تو رو به خدا کمک کنید دیگه دارم ناامید میشم :cry2: :cry2: :cry2:
دیدگاه