اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
باند
Collapse
X
-
پاسخ : باند
چرا که نشه فقط پول زیاد میخاد .
فک کنم اینا از اون باندای کیفیتی هستن.به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
-
ممنون ominoaudio جان ولی من دنبال باند 12 اینج مثل این باندایی که تو عکس هست میگردم مثل باندای ضبطای خیلی قوی خونگی
از این جور باندا و با این کیفیت تو بازار پیدا نمیشه یا من ندیدم تو بازار همش از این باندای چینی ماله اکوها هست که من از ریختشون حالم بهم میخوره
من اگه از این ووفرهای 12 اینچ گیرم بیاد خودم هم تیوتر و میدرنج زیبا و با کیفیت میخرم و باند میسازم
گفتم اگه کسی جایی رو میشناسه که از این جور باندای با کیفیت و زیبا بفروشه بگه برم ببینم و اگه شد بخرم
ممنون
دیدگاه
-
یه سر به وبلاگ لاجیک اودیو بزن شاید بدرئت بخوره.به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دیدگاه
-
درودی بی پایان دادشی
مصطفی جان درست همون بخشی که لوازم خانگی میفروشن که بیشتر کابینت و مشابه هست. من 2 سال پیش برای خرید
صندلی بار رفته بودم که اتفاقی این مغازه را دیدم. اگر اشتباه نکنم بالاتر از بهشتی هست. از جنوب به شمال، سمت راست خیابان سهروردی.
متاسفانه کارت ویزیتش را هم گم کردم. شرمندهخوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
دیدگاه
دیدگاه