اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا باید ساب شیشه خونه مارو بلرزونه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا باید ساب شیشه خونه مارو بلرزونه؟

سلام دوستان.
    چرا باید ساب شیشه خونه مارو بلرزونه؟ با اونکه صداش در حد متوسط هست.
    ولی اگه یه چیز سنگین رو تو اتاقم بندازم پایین شیشه تکون نمیخوره.
    یا مثلا باید یه وزنه ی چند تنی رو داخل اتاق بندازم زمین تا شیشه اتاق به اندازه ای که ساب میلرزونه، اونو بلرزونه.
    از یه طرف دیگه اصلا میشه گفت که نیرویی که ساب به شیشه وارد میکنه ،به اندازه ی اون وزنه ی چند تنی هست؟

خیلی جالبه.

ممنون دوستان.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : چرا باید ساب شیشه خونه مارو بلرزونه؟

دوست عزیز شما باید بری یه دور قانونای فیزیک رو بخونی
    شما وقتی یه وزنه رو میندازی زمین شما نیرو به زمین وارد کردی نه به شیشه و اگه خیلی سنگین باشه چون زمین میلرزه این لرزش از طریق دیوار به شیشه هم منتقل م میشه و میلرزه
    ولی ساب ارتعاش ایجاد میکنه(در هوا) و این باعث میشه که شیشه و حتی اگه خیلی ارتعاش قوی باشه زمین زیر پات هم به لرزه در بیاد
    والا من خودم هم قانونای فیزیک الان کاملا یادم نیست ولی تا اونجایی که تونستم برات توضیح دادم امیدوارم که یه چیزی دستگیرت شده باشه

دیدگاه

بله خیلی کمک کردی دوسته عزیز.
      یه سوال دیگه پیش اومد اینکه پس چرا بدون ساب اگه با یه باند دیگه صدا زیاد باشه،شیشه ها به لرزه در نمیآد؟

ممنون
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
        یه سوال دیگه پیش اومد اینکه پس چرا بدون ساب اگه با یه باند دیگه صدا زیاد باشه،شیشه ها به لرزه در نمیآد؟

ممنون
        شاید چون
        صدا های بم در ساز های موسیقی کلا انرژی بیشتری دارن مثلا صدای جاز رو با صدای گیتار مقایسه کنید فلسفه وجود ساب هم همینه قراره این صدا ها رو به خوبی شنیدنشون تو سالن اجرای موسیقی بشنوید و صدا های بم رو که فرکانس های پایین هستن رو تقویت میکنن...
        این فرکانس ها نزدیک به فرکانس های لرزش های طبیعی هستن مثلا پاسخ فرکانسی ساب در حد 20 تا 150 هرتزه که به فرکانس های طبیعت نزدیک اند...
        احتمالا نزدیکی به این فرکانس ها روی فرکانس های طبیعی شیشه تشدید ایجاد میکنه و شیشه میلرزه ...

head<=
        ...تشکر خدا...
        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370

ممنون
          سلام خب قدرت ساب از باند های معمولی و کوچیک خیلی بیشتر اگر هم تو جعبه مخصوص باشه که قدرتش چند برابر میشه
          ساب فرکانس های پایین رو بخش میکنه به زبان ساده بیس خب وقتی فرکانس پاین ایجاد شه باعث میشه پرده ساب بیشتر بلرزه ارتعاش بیشتر تو هوا بخش کنه

بعدا باند های معمولی و کوچک فقط چند نوع فرکانس رو بخش میکنن هم فرکانس صوتی هم فرکانس بالا یعنی تریبل یا همون دیس دیس خب پس در نتیجه لرزش کمتر از ساب هست و بیسش هم کمتر از ساب هست

این همه داستان سرای هم نتیجش میشه این
          که باند های با دهانه بزرگ تر میتونه فرکانس های پایبن رو بخش کنه (بیس) باند های معمولی با دهانه کوچک نیمتونه فرکانس های پایین رو بخش کنه و بیس کمتری داره و دیس دیس بیشتری داره :biggrin
          اگه متوجه نشدی بگو تا بهتر بگم بعنی کتابی بگم
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

سلام خب قدرت ساب از باند های معمولی و کوچیک خیلی بیشتر اگر هم تو جعبه مخصوص باشه که قدرتش چند برابر میشه
            ساب فرکانس های پایین رو بخش میکنه به زبان ساده بیس خب وقتی فرکانس پاین ایجاد شه باعث میشه پرده ساب بیشتر بلرزه ارتعاش بیشتر تو هوا بخش کنه

بعدا باند های معمولی و کوچک فقط چند نوع فرکانس رو بخش میکنن هم فرکانس صوتی هم فرکانس بالا یعنی تریبل یا همون دیس دیس خب پس در نتیجه لرزش کمتر از ساب هست و بیسش هم کمتر از ساب هست

این همه داستان سرای هم نتیجش میشه این
            که باند های با دهانه بزرگ تر میتونه فرکانس های پایبن رو بخش کنه (بیس) باند های معمولی با دهانه کوچک نیمتونه فرکانس های پایین رو بخش کنه و بیس کمتری داره و دیس دیس بیشتری داره :biggrin
            اگه متوجه نشدی بگو تا بهتر بگم بعنی کتابی بگم
            اینو که گفتین کاملا فهمیدم.
            فقط نمیتونم بفهمم که چطور پرده ی باند میتونه شیشه رو بلرزونه!!! یا مثلا فرکانس پایین چه ربطی به تکون خوردن شیشه داره!!

خیلی جالبه.

ممنون

(پیش به سوی هدف)

دیدگاه

چون طول موج فرکانس هایی که ساب پخش میکنه بیشتره و چون طول موج بیشتره داره نیروی بیشتری رو در مدت زمان طولانی تری وارد میکنه شیشه میلرزه
              فرکانس های بالا هم شیشه رو میلرزونه که محسوس نیست تا حدی که شیشه میشکنه!!!
              در کل همه چی به فرکانس کاری و حجم هوای به حرکت در آورده شده و فشار هوا بستگی داره
              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                چون طول موج فرکانس هایی که ساب پخش میکنه کمتره و چون طول موج کمتره داره نیروی بیشتری رو در مدت زمان طولانی تری وارد میکنه شیشه میلرزه
                در کل همه چی به فرکانس کاری و حجم هوای به حرکت در آورده شده و فشار هوا بستگی داره
                پس اگه در و پنجره باز باشه، فشار کمتری به شیشه ها وارد میشه و کمتر میلرزه،درسته؟

تازه سابم کنار پنجر ه ی بزرگه،و پنجره هم بازه،این حجم هوا آیا نمیتونه از پنجره بیرون بره؟و به شیشه کاری نداشته باشه؟

فردا با در و پنجره ی بسته تست کنم ببینم چجوری میشه.

ممنون

(پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                  چون طول موج فرکانس هایی که ساب پخش میکنه کمتره و چون طول موج کمتره داره نیروی بیشتری رو در مدت زمان طولانی تری وارد میکنه شیشه میلرزه
                  سلام
                  ساب فرکانس ها پایین (بم) رو پخش میکنه و طول موجش هم بیشتره . (هر چه فرکانس بالا تر بره طول موج کمتر میشه).
                  در حال پخش اهنگ به پرده ساب نگاه کنین میبینید که حرکتش خیلی زیاده و تقریبا میشه با تست فرکانس های مختلف روی ساب فهمید که هر چی فرکانس بالا بره حرکت پرده ساب کمتر میشه.
                  در کل اون حرکت پرده ی ساب اینقدر زیاده که حتی باعث ایجاد باد میشه و این باد شیشه رو میلرزونه.
                  بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

تو اینترنت دنبال مبحث " فرکانس درونی اجسام " بگرد کامل به جوابت میرسی
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X