سلام به همه آقایون میخواستم ببینم با کدوم از این ترانزیستورا من آمپلی درست کنم؟کیفیت کدوم سرتره مرسی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آمپلیفایر با irfp240-9240 یا c5200a1943
Collapse
X
-
پاسخ : آمپلیفایر با irfp240-9240 یا c5200a1943
5200-1943
ترانزیستورایی هستن که تو اکثر آمپ های های فای تجاری به کار میرن.
بعضی از بچه ها هم اینا به ماسفتا ترجیح میدنبه امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
-
پاسخ : آمپلیفایر با irfp240-9240 یا c5200a1943
خوب البته این مطلبی که من مینویسم نظر شخصی منه که تو تجربه بدست آوردم به نظر من تو مدارات آمپلی فایر باحجم کم طراحی وساده تا 200 وات با کیفیت مناسب میشه رو ماسفت حساب کرد ولی تو آمپ های 200 وات به بالا با کیفیت بالا (های فای )من خودم مناسب نمیدونم چرا که ماسفت حساسه وحرارت بالاتری تولید میکنه(یه ریسکه) در ضمن من شفافیت صدایی که تو آمپ های حرفه ای با 5200 و1943 دیدم تو ماسفت ندیدم یه نوع شکستگی صدا واعوجاج وسنگینی در تقویت صوت دیدم در حالی که در آمپ های 5200 با طراحی مناسب این گونه نیست وصوت زنده تر تقویت میشه که احتمالا این به دلیل خطی بودن تقویت در این گونه آمپ هاست به طور خلاصه من ماسفتو بیشتر به درد کار سوییچ زنی مناسب میدونم تا حالت لطیف وانعطاف پذیر سیگنال صوتی در رنج های فای البته این نظر شخصی منه ولی باز همه چیز به طراحی مدار راه انداز این ترانزیستورها بر میگرده شما بهترین ترانزیستور داشته باشید اما با یه مدار بی کیفیت وتیون نشده هیچ نتیجه جالبی به شما نمیتونه بدهیکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم
دیدگاه
دیدگاه