اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات متفرقه در مورد آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات متفرقه در مورد آمپلی فایر

دوستان واقعا ممنون که به من کمک میکنید و منوراهنمایی میکنید.
    در جواب javadجان اینو بگم که راستش من سعی میکنم یه مدار ساده بسازم درضمن اگه تونستیددر مورد بند اول نوشته تون یکم کامل تر توضیح بدید منظورم:اگه منبع تغذیه هات توان..... هست

آقای hoseyni عزیز اگه یه نمونه بذارید ممنون میشم.هم از گسسته و هم 72xx ولی تاکید میکنم که مدار ساده باشه

این نکته رو هم یاد آوری کنم که من آین آمپ رو برای ساب 80 وات میخوام(دوتا 100 وات زیاده)

دیدگاه

:biggrin: باشه بابا چرا میزنی ، TDA7293 گزینه ی خوبیه . به نظرم میتونی با اضافه کردن دیود شاتکی به چوک اصلی برای ایجاد ولتاژ منفی جریان بالا تو یک عدد پاور استفاده کنی ولی ولتاژ بالاتر رو فعلاً فکری به ندارم دوستان دانش و تجربه ی بیشتری از بنده دارند . ازشون کمک بگیرید .
      بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

به وقتش

7293 که شما در نظر دارید چند واته و با چند ولت کارمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        اگه عکس دارید بذارین لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiaz75
          آقای hoseyni عزیز اگه یه نمونه بذارید ممنون میشم.هم از گسسته و هم 72xx ولی تاکید میکنم که مدار ساده باشه

این نکته رو هم یاد آوری کنم که من آین آمپ رو برای ساب 80 وات میخوام(دوتا 100 وات زیاده)
          این از گسسته:
          http://construyasuvideorockola.com/sonido_amp4.php
          من ساختمش البته اون NPN رو.اصلا به ظاهرش نیگاه نکن خیلی سادس فقط باید یکم دقت کنی.
          میتونی به جای ترانزیستورای اصلی از 5200 استفاده کنی که هم کیفیت بالایی داره و هم راحت پیدا میشه.
          این از 7294:
          http://construyasuvideorockola.com/proyect_tda7294_mono.php
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

TDA7293 حدود 70 وات با دیستور بسیار پایین داره با ولتاژ بالاتر توان بالاتری هم میده . با 27 دوبل تا 35 دوبل میتونی ، لود 4 اهم با گرمای نسبتاً کم ، آیسی رو درایو کنی .
            این تاپیک رو نگاه کن :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92092.0
            توش PCB هم هست و آقا آرمین هم PCB زده خواستی میتونی از ایشون هم کمک بگیری .
            6 تا خازن الکترولیت ، 3 تا خازن عدسی (یا هر چیز دیگه) ، 5 تا مقاومت . همین ، خیلی هم سادست .
            این PCB هم تست شده http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92092.msg604144#msg604144 .
            بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

:wow:آقا حله میرم اینو بسازم این شد اونی که من میخوام :wow:.
              فقط برای رسیدن به حدود 70-80 وات ولتاژ وجریان ترانس (ac)باید چقدر باشه

دیدگاه

:wow:آقا حله میرم اینو بسازم این شد اونی که من میخوام :wow:.
                فقط برای رسیدن به حدود 70-80 وات ولتاژ وجریان ترانس (ac)باید چقدر باشه
                ترانس و خازن هر چی بیشتر بهتر ولی متناسب هم .
                از شوخی گذشته اگه لود رو 4 اهم در نظر بگیریم :
                ولتاژ دو سر DC حدود 35 ولت خوبه پس ترانس دوبل 25 ولت نیاز داری .
                فرض کنیم با این ولتاژ بازدهی آمپ 60 درصد باشه ، 80*2=160 توان خروجی 100/60*160=270 وات ، پس حدود 8 آمپر در 35 ولت DC جریان میکشه. جریان ترانس میشه 8 آمپر دوبل (اگه 10 بگیرید خیلی بهتره). خازن هم واسه هر آیسی حداقل دو جفت 4700 میکرو فاراد یعنی کلاً 8 تا خازن 4 تا در ریل مثبت و 4 تا در ریل منفی . (اگه از خازن با ESR پایین استفاده کنید صدای تیس قشنگتر و بیشتری خواهید شنید) (خازن RJF النا ، ESR خیلی پایینه داره و راحت گیر میاد حدود 2000 میکروش خوبه (بیشتر که چه بهتر) همین فروشگاه اکا هم داره 35ولت 560میکرو مرغوب دو تا بخر به خازن صافیت اضافه کن فقط سعی کن خازنات از آمپت زیاد فاصله نداشته باشن) در ضمن خازنهای روی PCB رو هم از همین مدل بزن . و خازنهای کوپلاژ ورودی هم از خازن های MKP صدا استفاده کنی فیدلیتی بیشتر و فیدبک صدا(تغییر در هارمونیک موج در فرکانس بالا)ی کمتری خواهی داشت (آقا سام هم عکسش رو قرار دادند (رو آمپشون بود "گسسته 100 وات با 2SC5200&quot گفتند که از خیابون جمهوری خریدند) اگه نتونستی پیدا کنی MKT بزار سعی کن کمتر از 2 میکرو نباشه چون صدای بیس افت میکنه. دیود هم میتونی از پل دیود 8 آمپری استفاده کنی .

دیدگاه

:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
                  25دوبل 8 آمپر
                  اینکه میشه 400 وات :eek:
                  مگه آمپ خودش چند واته
                  به نظرت 3-4 آمپر کافی نیست
                  البته من نسبت به شمادانش کمتری دارم یه لحظه نشی
                  من فقط نظر میدم.

دیدگاه

.

دیدگاه

:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
                      25دوبل 8 آمپر
                      اینکه میشه 400 وات :eek:
                      مگه آمپ خودش چند واته
                      به نظرت 3-4 آمپر کافی نیست
                      البته من نسبت به شمادانش کمتری دارم یه لحظه نشی
                      من فقط نظر میدم.
                      خواهش میکنم ، بنده اصلاً هیچ دانشی ندارم خوب شد :redface: خجلمون نکنید .
                      مگه نمیخوای دو تا وصل کنی ؟ توی محاسبات اگه نگاه کنید زدم 80*2=160 یعنی دو تا 80 وات . که میشه 160 وات که با بازدهی 60 درصد شد 270 وات . پیک آیسی 150 واته دوتاش میشه 300 وات خروجی، که میشه 500 وات مصرف ، حالا ما گفتیم 400 وات زیاده ؟؟؟
                      برای شنیدن صدای خوب نیاز به برق صاف و پرقدرت هستش . ترانس پیچی هم بفرمایید (یک زنگی بزن قیمت بگیر میگن حلقه ای هم میپیچه) :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54390.msg611376#msg611376

3 آمپر 25 ولت کلاً میشه 75 وات برای آمپ کلاس AB میتونید حدود 23 25 وات صدا بگیرید (در هر یک از دو کانال 23 وات) البته با دیستور بالا چون در ماکس توان اکثر آمپ ها دیستور 10% دارند نه یچیزی حدود 0.1% .

دیدگاه

نه من یه دونه ساب 80 دارم(موندم که کجاگفتم دوتا)

درضمن مگه 25دوبل 3 آمپر رو اینجوری حساب نمیکنیم:
                        ولتاژ:
                        50=25*2
                        آمپر:
                        3
                        توان:
                        P=VI
                        P=3*50=150w

دیدگاه

اینوهم بگم که من تهران نیستم.
                          <تبریز آدرس بدید اگه سراغ دارید>
                          چندروز پیش یه ترانس 45.0.45پرسیدم3آمپر برای یه آمپ دیگه میخواستم.گفت باید بپیچم آمادش نیست قیمت هم 45 تومن(هر ولت هزارتومن )
                          20.0.20رو چراگفتن 60تومن؟؟؟؟؟

دیدگاه

نه من یه دونه ساب 80 دارم(موندم که کجاگفتم دوتا)

درضمن مگه 25دوبل 3 آمپر رو اینجوری حساب نمیکنیم:
                            ولتاژ:
                            50=25*2
                            آمپر:
                            3
                            توان:
                            P=VI
                            P=3*50=150w
                            عذر میخوام من فکر کردم شما استریو میخواید ، پس همون 4 آمپر کافیه با نصف اون خازن ها .
                            ترانس هم وقتی میگید دوبل 10 آمپر یعنی دو تا 5 آمپر نه دو تا 10 آمپر . مگه به ترانس پیچ بگبید دو تا 10 آمپر میخوام اون هم پول دوبل 20 آمپر رو ازتون میگیره چون دوتا 10 آمپر میشه دوبل 20 آمپر .

ولتاژ در هر شاخه 25 ولت
                            جریان در هر شاخه 1.5 آمپر
                            توان در هر شاخه 37.5 وات
                            توان در دو ریل خروجی 37.5*2=75 وات
                            75 وات همون 25*3 هستش نه 50*3

دیدگاه

اینوهم بگم که من تهران نیستم.
                              <تبریز آدرس بدید اگه سراغ دارید>
                              چندروز پیش یه ترانس 45.0.45پرسیدم3آمپر برای یه آمپ دیگه میخواستم.گفت باید بپیچم آمادش نیست قیمت هم 45 تومن(هر ولت هزارتومن )
                              20.0.20رو چراگفتن 60تومن؟؟؟؟؟
                              ترانس پیچی که آقا مصطفی معرفی کردند ، گفتند هم قیمتهای مناسبی داره و هم ارسال میکنه به آدرس .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                                ترانس پیچی که آقا مصطفی معرفی کردند ، گفتند هم قیمتهای مناسبی داره و هم ارسال میکنه به آدرس .
                                ای کاش یه لینک میدادی ازترانس پیچ آقامصطفی :redface:
                                پس ترانس شد 25 دوبل هر شاخه 4آمپر که جمعا میشه 25دوبل8آمپر
                                درست گرفتم مطلبو؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X