یکی مزیتش اینه که نویزای رو تغذیه ماشین به آمپ انتقال پیدا نمیکنه.
عیبش هم اینه که مدار یکم نسبت به بوست پیچیده تره و بزرگتر
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
شما از روی چی میگید این مازول هارو نمیشه موازی کرد
ولتاژ مازول ها دقیقا هین هم نیست. همین یه ذره(حتی نیم ولت) باعث نا هماهنگی میشه.
مثلا شما نمیتونید دوتا دیود4007 رو با هم موازی کنید چون کاملا عین هم نیست.
(البته شدنش که میشه ها ولی اصلا اصولی نیست)
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
ببخشید ولی حرفتون یکم اصولی نیست شما دوتا منبع 12 ولت مارک مختلف رو بخر موازیشون کن خروجی یکیشون فرض میکنیم 12.7 یکی دیگه 11.8 هیچ اتفاق خاصی نمیفته همش تو خازن ها ذخیره میشه وقتی هم که به بار وصل میشه اون منبع که ولتازش کمه ازش استفاده نمیشه مگر این که ولتاز به اندازه ولتاز اون منبع که ولتازش کمتره برسه همون 11.8 ولت اون وقت از هر دو منبع استفاده میشه
اضافه میکنم قبل از اینکه ولتاز هارو موازی کنیم به کمک مولتی ترن این مازول ولتاز خروجی رو میشه هماهنگشون کرد
ببخشید ولی حرفتون یکم اصولی نیست شما دوتا منبع 12 ولت مارک مختلف رو بخر موازیشون کن خروجی یکیشون فرض میکنیم 12.7 یکی دیگه 11.8 هیچ اتفاق خاصی نمیفته همش تو خازن ها ذخیره میشه وقتی هم که به بار وصل میشه اون منبع که ولتازش کمه ازش استفاده نمیشه مگر این که ولتاز به اندازه ولتاز اون منبع که ولتازش کمتره برسه همون 11.8 ولت اون وقت از هر دو منبع استفاده میشه
شما با سوییچینگ امتحان کردی؟
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
دیگه حساس تر از شارژر لب تاب نداریم که !؟
مشکلی براش پیش نمیاد
برای کار دوستمون هم قرار نیست موازی بشه
قراره سری بسته بشن تا ولتاژ دوبل به دست بیاد نه اینکه موازی
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
جه عجب یکی به داد ما رسید ... دوست من چون امپ من زیاد امپر میکشه میخام از 4 تا از این ماژولا استفاده کنم دوتا دوتا موازی میکنم بعد از جفت رو سری میکنم تا دوبل 12 امپر بهم بده
منبع سوئیچینگ سریع خروجی رو قطع میکنه ولی فک کنم با گذاشتن مقاومت کم در خروجیشون این مشکل رو رفع کرد
ایشون امتحان کردن.
شما رو زور نمیکنم سویچینگ بسازید . اختیار با خودتونه.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
جه عجب یکی به داد ما رسید ... دوست من چون امپ من زیاد امپر میکشه میخام از 4 تا از این ماژولا استفاده کنم دوتا دوتا موازی میکنم بعد از جفت رو سری میکنم تا دوبل 12 امپر بهم بده
نظرتون چیه
1-نیازی نیست موازی کنی
2- اکثر ماژول ها ی پتانسیومتر تو خروجی دارن که میتونی دقیق ولتاژ دوتا منبع رو طوری کالیبره کنی که دقیقا مثل هم باشن بعد موازی کنی.
دلیل اینکه تو موازی کردن خاموش میشه اینه :
وقتی دوتا خروجی رو به هم وص میکنیم ولتاژ خروجی سوییچینگ ها میشه ولتاژ منبعی که ولتاژ بالاتری داره.
حالا چی میشه ؟
اونی که ولتاژ پایین تری داره هی دیوتی سایکل رو کاهش میده تا ولتاژ کاهش پیدا کنه. در صورتی که ما داریم به خروجی اون سوییچینگ ولتاژ اعمال میکنیم . پس هر چقدر هم که دیوتی سایکل پایین بیاد بازم ولتاژ کاهش پیدا نمیکنه. ایسی هم تو اینجور موارد برای محافظت شات دان میکنه که به مدارات قرار گرفته در خروجی و مدار فیدبک اسیبی نرسه
در واقع اتفاقی که میوفته عمل پروتکت هستش. اگه ولتاژ خروجی دو منبع دقیقا مثل هم باشن (که غیر ممکنه ! ) این اتفاق هرگز نمیافته. ولی تفاوتی در حد چند میلی ولت هم مدارات رو با مشکل مواجه نمیکنه
3- ببین ایسی ها تو چه توانی شروع میکنن با شیب بالاتری دیستوریشنشو بره بالا بعد از اون توان محاسبات تغذیه رو انجام بده. برای ماشین اینجوری محاسبه میکنن.
مثلا 7294 بیشتر از 60 وات دیستورت خیلی بالا میره. شما هم همون 60 واتی که قراره از ایسی بگیری رو مبنا محاسبات تغذیه قرار میدی.
برای 60 وات 7294 صد وات برق برسونی بهش کافیه و بیشتر از اون حروم کردن هزینه اس چون در عمل نمیتونی بیشتر از اون توان استفاده کنی ازش. دلیلشم اینه که دیستورت انقدر بالا میره که نمیفهمی خواننده چی میگه یا اگه به ساب بدی ساب الکی پر پر میزنه که اونم خوشایند نیست.
موفق باشید
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
این دوتا مازول میتونه جریان 7294 رو تامین کنه اخه به گفته دیتاشین بزرگوار تا 10 امپر این ایسی میکشه حالا نمیدونم چقدرش مفیده چقدرش الکیه
حجم صدای این ای سی به اندازه اون امپایی که توی سیستم صوتی ماشینا میزارن که روشون نوشته 1000 وات هست عایا
این دوتا مازول میتونه جریان 7294 رو تامین کنه اخه به گفته دیتاشین بزرگوار تا 10 امپر این ایسی میکشه حالا نمیدونم چقدرش مفیده چقدرش الکیه
حجم صدای این ای سی به اندازه اون امپایی که توی سیستم صوتی ماشینا میزارن که روشون نوشته 1000 وات هست عایا
اوم هزار وات هارو بیخیال شو شما
اونا قدرت تجاری هستن و در عمل هیچ
ایا شما میتونی از 7294 صد وات بگیری و بشینی موزیک گوش بدی ؟
اینم ی همچین چیزیه
اگه هر ماژول 10 امپر بده کافیه برای کار شما
مارک های تجاری هم فک نکن میتونن بیشتر از این جریان بدن. مگر مواردی خاص که تو طراحی رو کیفیتشون اهمیت زیادی قایل شدن
اون 10 امپر هم 5 امپر از + میکشه و 5 امپر از منفی
تازه اونم تو حداکثر بار کشی روی 100 وات با دیستورت وحشتناک 10 درصد !!!!!
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
من یه اکو امپلی فایر دارم خراب بود ولی درستش کردم توی 35 ولت 3.1 امپر میکشید از ترانس بی چاره... بوی سوختنش بلند شد خونه داشت منفجر میشد
یعنی این حتی قدرتش از اکو امپلی فایر من بیشتره :eek:
دیدگاه