اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صدای ناهنجار باس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : صدای ناهنجار باس

الان دقیقآ نمیتونم بگم 4066 مشکل داره یا نه، شما باید اون کارایی که قبلا گفتم انجام بدین تا معلوم بشه 9153 ها سالم هستن یا نه. بعد بیاین سراغ 4066 ، اما اگر عوضشکنید خیالتون راحت تره.
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
      الان دقیقآ نمیتونم بگم 4066 مشکل داره یا نه، شما باید اون کارایی که قبلا گفتم انجام بدین تا معلوم بشه 9153 ها سالم هستن یا نه. بعد بیاین سراغ 4066 ، اما اگر عوضشکنید خیالتون راحت تره.
      به غیر از ای سی ها ممکنه مشکل از جای دیگه برد باشه؟

دیدگاه

اگر انکودر (ولوم) قسمت ساب جدا باشه ، باید ببینی که از کدوم ازون سیمای کابل فلت سفید رنگ اومده، شاید دیود 4148 هایی که استفاده کرده خراب شده باشن. البته فقط در حد یه احتماله...

دیدگاه

در کل که از دور نظر داده میشه، بهتره مرحله به مرحله از مدارات تست گرفته بشه تا محل خرابی پیدا بشه،نقش اون ترانزیستورای اطراف ندار هم هنوزمشخص نیست چون مدار از نزدیک دیده نشده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
            اگر انکودر (ولوم) قسمت ساب جدا باشه ، باید ببینی که از کدوم ازون سیمای کابل فلت سفید رنگ اومده، شاید دیود 4148 هایی که استفاده کرده خراب شده باشن. البته فقط در حد یه احتماله...
            دوست عزیز سوکت سمت چپ مربوط به باس هست که ای سی اون رو هم عوض کردم اما باز هم به همین صورت هستش :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X