سلام
اکثرا کسایی که میخواهند املپیهاشون رو تست کنند با یک سری اهنگ تست می کنند
ولی یکی بخواهد بصورت مستند و علمی این کار رو انجام دهد به چه نحو هست
به نظر شما این کارها درسته
1- دانلود صوت در فرکانسهای مختلف و پخش اون در امپلی و گرفت پاسخ اون با اسکوپ
2-دادن ورودی یک ولت و گرفتن خروجی و محاسبه گبن
البته ابنجا سولی که پیش میاد اینه که بعد از یک سطح ولتاژ وروردی ؛خروجی ولتاژ دیگه مثل یک ولت گین خروجی نمیده بهنظرتون در این مرحله باید ورودی ولتاژ
چقدر باشد؟
3-بعد از زیاد شدن از یک حدی سطح ولتاژ شروع به بریدن می کند به نظر شما این هم ملاکی برای تست هست یا نه
4- نحوه تست فیلترها مثلا از بلندگوی امپلی صدای خواننده نباید بیرون بیاد اگه بیرون بیاد یعنی فیلتر صوتی خوب کار نمی کنه
بانحوه تست و مدیفای کردن فیلتر صوتی کسی اطلاعاتی داره
5- در مپلی سه چیز مهم وجود داره گین دیستورشن و تقویت. در بالا نحوه محاسبه گین اشاره شد برای فهمیدن اینکه یک امپلی دیستورشن خوب و قابل تنظیمی داره باید به چه نحوی تست شود
6- نحوه محاسبه تقویت بصورت v^2/r هست
لطفا اگه چیزی دیگه ای مد نظر شما هست یا من اشتباه می کنم راهنمایی بفرمایید
اکثرا کسایی که میخواهند املپیهاشون رو تست کنند با یک سری اهنگ تست می کنند
ولی یکی بخواهد بصورت مستند و علمی این کار رو انجام دهد به چه نحو هست
به نظر شما این کارها درسته
1- دانلود صوت در فرکانسهای مختلف و پخش اون در امپلی و گرفت پاسخ اون با اسکوپ
2-دادن ورودی یک ولت و گرفتن خروجی و محاسبه گبن
البته ابنجا سولی که پیش میاد اینه که بعد از یک سطح ولتاژ وروردی ؛خروجی ولتاژ دیگه مثل یک ولت گین خروجی نمیده بهنظرتون در این مرحله باید ورودی ولتاژ
چقدر باشد؟
3-بعد از زیاد شدن از یک حدی سطح ولتاژ شروع به بریدن می کند به نظر شما این هم ملاکی برای تست هست یا نه
4- نحوه تست فیلترها مثلا از بلندگوی امپلی صدای خواننده نباید بیرون بیاد اگه بیرون بیاد یعنی فیلتر صوتی خوب کار نمی کنه
بانحوه تست و مدیفای کردن فیلتر صوتی کسی اطلاعاتی داره
5- در مپلی سه چیز مهم وجود داره گین دیستورشن و تقویت. در بالا نحوه محاسبه گین اشاره شد برای فهمیدن اینکه یک امپلی دیستورشن خوب و قابل تنظیمی داره باید به چه نحوی تست شود
6- نحوه محاسبه تقویت بصورت v^2/r هست
لطفا اگه چیزی دیگه ای مد نظر شما هست یا من اشتباه می کنم راهنمایی بفرمایید
دیدگاه