اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب در مدار امپلی فایر 100 وات ras 100 irfp240 irfp9240

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عیب در مدار امپلی فایر 100 وات ras 100 irfp240 irfp9240

آقا محسن یه پست که میدین باید یه دوسه روزی صبر کنین.اگه جواب ندادن یه بار دیگه سوالاتتون رو تکرار کنید.
    کیفیت5200 به خاطر اینکه مخصوص کارای صوتی طراحی شده و بتای خطی داره کیفیت خوبی داره.
    تو اکثر آمپای های فایه تجاری هم استفاده شده ازش...
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

شرمنده من یه مقداری عجله داشتم :NO:
      نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      آقا محسن یه پست که میدین باید یه دوسه روزی صبر کنین.اگه جواب ندادن یه بار دیگه سوالاتتون رو تکرار کنید.
      کیفیت5200 به خاطر اینکه مخصوص کارای صوتی طراحی شده و بتای خطی داره کیفیت خوبی داره.
      تو اکثر آمپای های فایه تجاری هم استفاده شده ازش...

دیدگاه

بعدش فک کنم شما به خاطر این در همو برهمی پستا اینو میگید که من بلد نبودم چه طوری نقل قول بیارم که تازه الان یاد کرفتم
        :read:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : عیب در مدار امپلی فایر 100 وات ras 100 irfp240 irfp9240

نوشته اصلی توسط mohsen27369
          من کارم صدا برداریه و نوع 300 واتو وصلش کردم به یه باند تجاری ZYX و صداشو بالا بردم بالا باند داشت میترکید اما نه خبری از خرخر بود نه چیز دیگه ای که باعث شد به ساختن 150 واتش تن بدم :nice:
          بعدش من میخاستم یه امپ با 5200 2scبسازم که گفتم شاید کیفیتش تو مایه های 2n3055 باشه که پسندم نیست اما خیلی اینجا تعریفشو شنیدم گفتم نظرتو بپرسم mohammad1365
          سلام
          راستش من هم با ماسفت آمپ ساختم و هم با bjt.
          این اواخر یک آمپ با ترنزیستور d1047 ساختم که می تونم به جرئت بگم کیفیت بیشتر تو صدای خروجی نسبت به ماسفت داره. ترانزیستور 5200 هم همانطور که دوستانم اشاره کردند در بیشتر آمپلی فیر های تجاری استفاده می شه و کیفیت خوبی هم داره ( به شرطی که اصلش باشه قیمت اصلش حدود 5000 تا 6000 تومن هست) در ضمن اصلا با 2n3055 قابل مقایسه نیست و از اون خیلی سر تره.
          موفق باشید

دیدگاه

:job:
            عیبشو پیدا کردم
            1. مساوی نبودن بتا در bd 140 ها
            2. مرغوب نبودن جنس ترانزیستور ها(ساخته کمپانی هایی به غیر از توشیبا فیرشیلد فیلیپس ...)
            توی دیتا شیت فیر شیلد نوشته بتا حد اکثر 200 انا اینایی که من داشتم از 250 شروع وبه 340 ختم میشد
            چندتا فیلپس اصل گیر اوردم که بتا شون حد اکثر تا 194 هست
            و من موفق به عیب یابی شدم
            بعدا عکساشو میزارم (اخه یکی از فیبر ها به خاطر نامرغوبی و زیاد کاری خراب شدن)
            با تشکر ازهمهی عزیزان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X