اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب یه مدار خوب برای شروع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب یه مدار خوب برای شروع

سلام...
    جناب این چه حرفیه؟؟؟عذرخواهی چرا؟؟؟بنده باید از شما ممنون باشم.
    راستش همه قطعات مدار رو تهیه کردم جز اون ایسی 2050 که اصلا تو شهرمون نبود.گفتم امتحانی برای همین مدار (مدار tda2050) یه ایسی 2030 یا یک 2050A بزارم ببینم چطور میشه.
    ابتدا میخوام روی بردبورد امتحانش کنم ببینم با این ایسی جواب میده؟
    راستش منم مثل شما دانشجو هستم و هنوز فرصت بستن مدار رو پیدا نکردم.اگه نتیجه داد بهتون میگم و شما هروقتی که تونستید و فرصت داشتید یه PCB براش بزنید.اگه نتونستید هم فدای سرتون.
    راستی شما با اینکه رشتتون برق نیست ولی اطلاعات زیادی تو این زمینه داری.
    شروع فصل تحصیلی رو هم به شما و همه دانشجویان انجمن تبریک میگم.
    با تشکر :job: :job: :job:

دیدگاه

سلام مجدد
      دوستان من دارم این مدار رو (امپلی با ایسی 2050 و18 وات) میسازم.بزای بلندگو دچار مشکل شدم .بلندگو باید 8 اهم و 20 وات باشه.ولی این بلندگو با این مشخصات تو شهرمون نبود یا من پیدا نکردم.حالا میتونم بلندگویی با همین امپدانس بگیرم که واتش کمی بیشتر یا کمتر از این باشه؟مثلا 25 وات یا 15 وات؟؟؟
      یه قیمتی هم بدید که دستم بیاد ممنون میشم.
      دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
        سلام مجدد
        دوستان من دارم این مدار رو (امپلی با ایسی 2050 و18 وات) میسازم.بزای بلندگو دچار مشکل شدم .بلندگو باید 8 اهم و 20 وات باشه.ولی این بلندگو با این مشخصات تو شهرمون نبود یا من پیدا نکردم.حالا میتونم بلندگویی با همین امپدانس بگیرم که واتش کمی بیشتر یا کمتر از این باشه؟مثلا 25 وات یا 15 وات؟؟؟
        یه قیمتی هم بدید که دستم بیاد ممنون میشم.

معمولا درصد کمی قدرت بلندگو یا باند بیشتر از قدرت آمپلی فایر باشد بهتر است. ولی پاینتر هرگز.
        امپدانس بلندگو هم نباید کمتر از کمینه پیشنهادی آمپلی فایر باشد.
        در دیتاشیت آی سی 2050 مقدار امپدانس آمده. روی 4 اهم هم کار میکنه. با 16 اهم هم کار میکنه ولی قدرت خروجی کاهش پیدا میکنه.
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

بسیار بسیار ممنونم.یه چیزی رو متوجه نشدم.شما فرمودید قدرت باند مقدارکمی ببیشتر از امپلی باشه.حالا اگه برای امپلی بنده< از 30 وات استفاده کنم چطور میشه؟یعنی خیلی بیشتر از وات پیشنهاد شده باشه؟
          برای ساب هم همینطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
            بسیار بسیار ممنونم.یه چیزی رو متوجه نشدم.شما فرمودید قدرت باند مقدارکمی ببیشتر از امپلی باشه.حالا اگه برای امپلی بنده< از 30 وات استفاده کنم چطور میشه؟یعنی خیلی بیشتر از وات پیشنهاد شده باشه؟
            برای ساب هم همینطوره؟
            خواهش میکنم

امین جان اگر بلندگو 30 وات باشه هیچ اتفاقی نمیافته. کلا اگر بلندگو توان زیادتر داشته باشه مشکلی برای آمپ پیش نمیاد .
            اینکه گفتم یه کم ، به خاطر این بود که مقرون به صرفه نیست یک بلندگوی 200 وات ببندی به آمپلی فایر 50 وات یا 100 وات
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

تشکر.........................تشکر :bye

دیدگاه

سلام امین جان عزیزچرا از مدارات STK استفاده نمیکنی که هم باز دهی خوب داشته باشن همم کیفیت فوق العاده اگر خواستید یه مدار ازش بسازید من مدار با ای سی STK 4192 پیش نهاد میکنم که دوتا خروجیه 50 وات روی 4 اهم بهت میده یعنی اگر بلندگوی 4 اهم بهش وصل کنی 50 وات بهت خروجی میده که برای یه اتاقت زیاد هم هست و میتونی با استفاده از فیلتر با ای سی TL074 یه ساب 8 ایچی رو منهدم کنی وحتی میتونی دو خروجی رو باهم بریج کنی و قدرت رو به 100 وات برسونی البته روی 8 اهم اگر بسم الله گفتی واسه این کار من و اساتید گل در خدمتتیم
                در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

آقا مهدی تاریخ تاپیک رو مشاهده کن😮

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                    سلام امین جان عزیزچرا از مدارات STK استفاده نمیکنی که هم باز دهی خوب داشته باشن همم کیفیت فوق العاده اگر خواستید یه مدار ازش بسازید من مدار با ای سی STK 4192 پیش نهاد میکنم که دوتا خروجیه 50 وات روی 4 اهم بهت میده یعنی اگر بلندگوی 4 اهم بهش وصل کنی 50 وات بهت خروجی میده که برای یه اتاقت زیاد هم هست و میتونی با استفاده از فیلتر با ای سی TL074 یه ساب 8 ایچی رو منهدم کنی وحتی میتونی دو خروجی رو باهم بریج کنی و قدرت رو به 100 وات برسونی البته روی 8 اهم اگر بسم الله گفتی واسه این کار من و اساتید گل در خدمتتیم

از دوستان بسیار ممنونم.
                    درسته من این تایپیک رو خیلی وقت پیش زدم.اما چه اشکالی داره؟دوباره شروع میکنیم.
                    راستش من اون 2050 رو با راهنمایی های دوستان ساختم ..... از صداش راضی نبودم.البته برا شروع خیلی خوب و اموزنده بود.اما حالا نوبته اینه که یه پله بالاتر بریم و یکی دیگه در حد همون 20 تا 30 وات بریم.چون وات بالاتر رو نمیتونم استفاده کنم.
                    حالا بنظرتون با این که تجربه ساخت اولیو دارم بریم سراغ stk یا ماسفت؟
                    شما چی میگی اقا مهدی

دیدگاه

سلام ببخشید دیر جواب دادم امین جان دوتاشون خوبن اما اگر وات بالا میخوای استفاده کنی من امپلی ماسفت رو پیشنهاد میکنم اما درد سر خودشو داره
                      اما اگر میخوای زیر 100 توان داشته باشی همون stk خوبه و دردسر خیلی کمی داره اگر خواستی لینکش رو برات میزارم
                      در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                      گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

خواهش میکنم.
                        بالای 100 وات هم هزینه زیادی داره و هم استفاده ای برام نداره.پس حالا که شما میگید همون stk رو شروع میکنیم...اگه توانش تقریبا 20 وات هم باشه بسیار مناسبه.چون برا سیستم استریو میخوام که باید چنتا بسازم.
                        از مدار هم اون بهترینه رو بزارید :mrgreen:
                        بسیار سپاسگذارم که به درخواستم جواب دادید...

دیدگاه

با سلام
                          اولش عذر میخوام که وسط بحثتون میام
                          منم از اساتید چندتا سوال دارم
                          1.این مقدار توانی که روی اسپیکرا مینویسن واقعیه ؟ مثلا من چندتا از 8 اهم 2 وات های فروشگاه گرفتم , اگه وصلشون کنم به یه TDA2822M مشکلی نداره ؟
                          2. برای توان های بالاتر میتونم این اسپیکر ها رو با هم موازی کنم ؟ محدودیتی داره ؟
                          3. خروجی ضبط ماشین تقویت شده است ؟ دوتا بلندگو دارم که روی هرکدومشون نوشته 400 وات , اگه بخوام اینا رو ببندم رو ماشین باید خروجی ضبط رو تقویت کنم ؟ با یه TDA7375 ببندم جواب میده ؟

پیشاپیش متشکرم ...

دیدگاه

اقا mahdi پس مدارتون کو...منتظریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X