اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظردرموردسوئیچینگ 600وات به همراه آمپلی3*150وات دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظردرموردسوئیچینگ 600وات به همراه آمپلی3*150وات دارلینگتون

نوشته اصلی توسط armin_gera
    با یه دونه هسته نمیتونم ج بگیرم :(!!
    ماسفت اره زیاد سوزوندم نمیدونم درد مدار چیه !! امشب باز تست میکنم ببینم چی میشه
    شمااول ماسفت هاروچک کن اگه دیدی سالمن بروسراغ ترانزیستورای درایور احتمال داره اوناسوختن.

اضافه شده در تاریخ :
    اقامن رفتم ازسیم پیچیاشارلاک پرسیدم اکثراگفتن عمده می فروشیم یکیشوپیداکردم دونه ای می فروخت 4لیتری 30هزارتومان یک لیتریشم 10هزارولی یک لیتری نداشت گفت یکشنبه میارم.
    فقط این شارلاک وروسیم پیچیام بریزم یافقط روهسته هابریزم کافیه؟
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      اقامن رفتم ازسیم پیچیاشارلاک پرسیدم اکثراگفتن عمده می فروشیم یکیشوپیداکردم دونه ای می فروخت 4لیتری 30هزارتومان یک لیتریشم 10هزارولی یک لیتری نداشت گفت یکشنبه میارم.
      فقط این شارلاک وروسیم پیچیام بریزم یافقط روهسته هابریزم کافیه؟
      فک کنم باید رو سیپیچا بریزی یه کمم توی هسته بریز بعد دوتا EE رو بزار تو که EE ها هم به هم بچسبن

اضافه شده در تاریخ :
      کیفیت این امپ بالاتره یا nmos200 ؟
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

کیفیت این امپ بالاتره یا nmos200 ؟
        nmos200کیفیتش بهترازدارلینگتونه.

دیدگاه

من امروز از سویچینگ حد اکثر 170 تونستم بگیرم! خیلی کمه! با یه دونه هسته 8 امپر کشیدم ولتاژ افتاد رو 21 ولت مگه نباید ولتاژ افت نکنه؟! ولتاژمم از دوبل 12 تا دوبل 36 تغییر میکنه فقط :( امکان داره مشکل از نازک بودن سما باشه؟
          اقا مداری که خودت ساهتیو فایلاشو میدی منم یکی بسازم ؟
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

من امروز از سویچینگ حد اکثر 170 تونستم بگیرم! خیلی کمه! با یه دونه هسته 8 امپر کشیدم ولتاژ افتاد رو 21 ولت مگه نباید ولتاژ افت نکنه؟! ولتاژمم از دوبل 12 تا دوبل 36 تغییر میکنه فقط :( امکان داره مشکل از نازک بودن سما باشه؟
            اقا مداری که خودت ساهتیو فایلاشو میدی منم یکی بسازم ؟
            باهمون هسته قبلی تست کردی؟خیلی افت ولتازداری که.ببین ولتازورودیت افت نمی کنه.اره ممکن ازسیمام باشه.
            ببین پی سی بی که من زدم مال همون 600واتی هستش که اقابهنام ورزن جدیدشوگذاشته.
            اینم لینکش:
            http://320volt.com/200-600w-dc-dc-konvertor/
            منتهابنده ترکهاروکلفترش کردم به اضافه دوتاماسفت اضافه کردم.محل نصب هسته هاروباهسته های خودم ست کردم شمام باهسته های خودت یکی کن فقط یادت باشه که هسته هاموازی بسته میشن.پی سی بی روبزن قطعاتولحیم کن هرموقع خواستی سیم پیچی کنی بگوکمکت می کنم.

اضافه شده در تاریخ :
            سلام
            اقامن لاک خریدم ریختم روسیم پیچی هادیگه صدایی درکارنیست ولتازم رودوبل50تنظیمش کردم یه ساب خریدم می خوام سه تاامپ وهم زمان باش تست کنم ببینم توولوم آخرچقدرافت ولتاژدارم.

اضافه شده در تاریخ :
            دوستان یه سوال
            ترانزیستوروماسفت هاکه روهیتسینک بسته میشن لازمه پشتشون خمیرسیلیکون زده بشه؟

دیدگاه

اگه از خمیر سلیکون استفاده کنی حرارت انتقالی به رادیاتور بهتر میشه
              البته یادت نره که از عایق زیر ترانزیستورا استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                اگه از خمیر سلیکون استفاده کنی حرارت انتقالی به رادیاتور بهتر میشه
                البته یادت نره که از عایق زیر ترانزیستورا استفاده کنی
                عایق که گذاشتم خمیرسیلیکونم میزنم.
                اقایه مشکل دیگم دارم سوئیچینگم یکی ازهسته هاش صدامیده هسته رودراوردم دوباره سیم پیچی کردم صفت پیچیدم عایقم زدم لاکم زدم ولی بازم صدامیده خازنای ورودیم که 4700میکروفاراد25ولتن داغ میشن.

دیدگاه

زیر بار صدا میده یا همین طوری بدون بار
                  احتمالا شاید یه جورایی اتصال کوتاها که خازنا داغ میکنن چون من تا حالا ندیدم خازن داغ کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    زیر بار صدا میده یا همین طوری بدون بار
                    احتمالا شاید یه جورایی اتصال کوتاها که خازنا داغ میکنن چون من تا حالا ندیدم خازن داغ کنه
                    نه زیربارصدامیده.
                    یعنی خازن نبایستی داغ بشه؟

دیدگاه

سلام
                      اقا من امروز ماسفتارو عوض کردم + ایسی و یک هسته
                      مدار وقتی ماشین خاموشه و باطری 12 ولته تحت 5 اهم 30 ولت 6 امپر (180 وات) و تحت 2.5 اهم 25 ولت 10 امپر (250 وات)
                      وقتی مشین روشنه ولتاژ 14.4 هست در این شرایط مدار تحت 5 اهم 35 ولت 7 امپر میده ( 245 وات) و تحت 2.5 اهم 28 ولت 11.2 امپر ( 314 وات)

نظرتون چیه؟ این الان خوبه؟! من ولتاژو رو حد اکثر که 45 بود تنظیم میکردم و تحت جریان کشی این نتایج حاصل شد , افت ولتاژ خیلی زیاده رو ولتاژ بالا نمیتونم جریان خوبی بگیرم

emperator جان ترانستو اولیه ثانویه رو چند دور پیچیدی؟

دیدگاه

سلام
                        اقا من امروز ماسفتارو عوض کردم + ایسی و یک هسته
                        مدار وقتی ماشین خاموشه و باطری 12 ولته تحت 5 اهم 30 ولت 6 امپر (180 وات) و تحت 2.5 اهم 25 ولت 10 امپر (250 وات)
                        وقتی مشین روشنه ولتاژ 14.4 هست در این شرایط مدار تحت 5 اهم 35 ولت 7 امپر میده ( 245 وات) و تحت 2.5 اهم 28 ولت 11.2 امپر ( 314 وات)

نظرتون چیه؟ این الان خوبه؟! من ولتاژو رو حد اکثر که 45 بود تنظیم میکردم و تحت جریان کشی این نتایج حاصل شد , افت ولتاژ خیلی زیاده رو ولتاژ بالا نمیتونم جریان خوبی بگیرم

emperator جان ترانستو اولیه ثانویه رو چند دور پیچیدی؟
                        سلام
                        هسته چی گذاشتی؟
                        خوبیش بستگی داره هسته روچی گذاشتی وبرحسب هستت توان لازم وگرفتی یانه.افت ولتتازتم به خاطرسیم پیچی ثانویه هستش احتمال زیادسیمات نازکند.
                        من اولیه رو4دور 6رشته سیم 25ثانویه روهم فکرکنم5رشته سیم 25بودکه حدود19یا20دورپیچیدم.

دیدگاه

سلام
                          هسته چی گذاشتی؟
                          خوبیش بستگی داره هسته روچی گذاشتی وبرحسب هستت توان لازم وگرفتی یانه.افت ولتتازتم به خاطرسیم پیچی ثانویه هستش احتمال زیادسیمات نازکند.
                          من اولیه رو4دور 6رشته سیم 25ثانویه روهم فکرکنم5رشته سیم 25بودکه حدود19یا20دورپیچیدم.
                          هستهم erl35 بود که تو پاور کامپیوتر هست
                          ثانویه یه لا سیم 1.5مم زدم
                          ثانویه 20 دور پیچیدی؟!
                          شما چند وات تونستی بگیری؟افت ولتاژ نداری؟

دیدگاه

هستهم erl35 بود که تو پاور کامپیوتر هست
                            ثانویه یه لا سیم 1.5مم زدم
                            ثانویه 20 دور پیچیدی؟!
                            شما چند وات تونستی بگیری؟افت ولتاژ نداری؟
                            اقاارمین شماچراهسته هارویک لا میپیچی؟شماهم اولیه رو3تاسیم نیم بپیچ 4دورم بپیچ ثانویه روهم باز3تاسیم نیم حدود19دوربهت قول میدم توان 300وات وبدون افت ولتازبگیری.
                            منکه رودوبل 50ست کردم حتی نیم ولتم افت ولتازندارم اگرم افت کنه تواخرین توان فوقش 5ولت افت می کنه که اونم بعیدمیدونم تقریبا600وات میده.فقط یکی دوتامشکل دارم اول اینکه یکی ازهسته هازیربارصدامیده هسته روبازکردم قشنگ صفت پیچیدم عایقم زدم لاکم زدم صداش کم شدولی بازم یه کوچولوصداداره که به صورت نویزمیفته روبانداموندم چیکارش کنم.خازنای ورودیمم که 4700میکروفاراد25ولتن داغ می کنن که دوستان گفتن احتمالش هست اتصال کوتاه شدن.یه مشکل دیگم اینه که توبی باری ولتازمنفی ومثبت تقریبا یکین ولی زیربارولتازمنفی 5ولت میادپایین که اینم احتمالش هست دیودای بخش ولتازمنفی یکیش سوخته باشه.

دیدگاه

اقاارمین شماچراهسته هارویک لا میپیچی؟شماهم اولیه رو3تاسیم نیم بپیچ 4دورم بپیچ ثانویه روهم باز3تاسیم نیم حدود19دوربهت قول میدم توان 300وات وبدون افت ولتازبگیری.
                              منکه رودوبل 50ست کردم حتی نیم ولتم افت ولتازندارم اگرم افت کنه تواخرین توان فوقش 5ولت افت می کنه که اونم بعیدمیدونم تقریبا600وات میده.فقط یکی دوتامشکل دارم اول اینکه یکی ازهسته هازیربارصدامیده هسته روبازکردم قشنگ صفت پیچیدم عایقم زدم لاکم زدم صداش کم شدولی بازم یه کوچولوصداداره که به صورت نویزمیفته روبانداموندم چیکارش کنم.خازنای ورودیمم که 4700میکروفاراد25ولتن داغ می کنن که دوستان گفتن احتمالش هست اتصال کوتاه شدن.یه مشکل دیگم اینه که توبی باری ولتازمنفی ومثبت تقریبا یکین ولی زیربارولتازمنفی 5ولت میادپایین که اینم احتمالش هست دیودای بخش ولتازمنفی یکیش سوخته باشه.
                              آخه چندلا پیچیدن خیلی مصیبت داره من دستام زود عرق میکنه دیگه افتضاح میشه :angry: کلا در حدی که بیخیاله چندلا پیچیدن میشم خیلی سخته
                              هستهت چیه؟
                              همه ی هسته ها صدا میدن حتی همین مانیتور led که جلومه هم وقتی صفحه سفید باز میکنم تو سکوت صدای ترانسشو میشنوم حسابی همه ترانسا صدا میدن روش حساس نشو اگرم نویز داری با یه سلف و خازن به کل میتونی نویزو حذف کنی
                              خازنات جنس خوب نیستن تحت شارژ و دشارژ داغ میشن یه خازن خوب بگیر بهتر میشه
                              دیود بسوزه اتصال کوتاه میشه! احتمالا به خاطر هستهت افت داری

دیدگاه

آخه چندلا پیچیدن خیلی مصیبت داره من دستام زود عرق میکنه دیگه افتضاح میشه :angry: کلا در حدی که بیخیاله چندلا پیچیدن میشم خیلی سخته
                                هستهت چیه؟
                                همه ی هسته ها صدا میدن حتی همین مانیتور led که جلومه هم وقتی صفحه سفید باز میکنم تو سکوت صدای ترانسشو میشنوم حسابی همه ترانسا صدا میدن روش حساس نشو اگرم نویز داری با یه سلف و خازن به کل میتونی نویزو حذف کنی
                                خازنات جنس خوب نیستن تحت شارژ و دشارژ داغ میشن یه خازن خوب بگیر بهتر میشه
                                دیود بسوزه اتصال کوتاه میشه! احتمالا به خاطر هستهت افت داری
                                خوب یه باربیشترکه نمی پیچی.هسته یکیشec44هستش اون یکیم فکرکنمerl35باشه ازروتلویزیون دراوردم.
                                نه اخه اینکه صدامیده ال ای دی که بغل ایسی هستش همون ریتمی که هسته صدامیده اینم چشمک میزنه اخرسرم میوفته روباندا البته زیرباراینجوریه باسلف واینام فکرنکنم درست شه.
                                هیچوقت نمی تنه ازهسته باشه چون اگه اینجوری بودازخروجی سیمای ثانویه مشترک استفاده کردم به هرکدوم ازخروجی ثانویه دوتادیودواسه منفی دادم دوتام واسه مثبت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X