اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت سینما خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت سینما خانگی

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    درود بر همه دوستان

علی جان ببخشید ، دوستمون برای هر کانال سوای ساب ووفر باید یک پری تون کنترل جدا در دید داشته باشه که در اینصورت
    مونو باید باشه. یعنی 5 تا پری.

درست میگم؟ یا روش دیگری هم هست برای آنالوگ؟
    درود از نظر من باید یک پری استریو ببنده و باند جلو عقب رو ورودی هاشو یکی کنه دابی که نمیخواد استفاده کنه که برای هر ورودی یک پری تون بزاره مگرا پری خالی ببنده نه پری تون . اگه بخوان برای هر کانال یک پری تون ببنده میدونی چند تا ولم میشه بعد برای تنطیم کردن هر دفعه خسته میشه .اگه یادت باشه من از ولم 6کانال استفاده کردم برای امپ سینمای خانگی م البته من دیگه پری تون نظاشتم چون صدای فلت میخواستم
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
      درود از نظر من باید یک پری استریو ببنده و باند جلو عقب رو ورودی هاشو یکی کنه دابی که نمیخواد استفاده کنه که برای هر ورودی یک پری تون بزاره مگرا پری خالی ببنده نه پری تون . اگه بخوان برای هر کانال یک پری تون ببنده میدونی چند تا ولم میشه بعد برای تنطیم کردن هر دفعه خسته میشه .اگه یادت باشه من از ولم 6کانال استفاده کردم برای امپ سینمای خانگی م البته من دیگه پری تون نظاشتم چون صدای فلت میخواستم
      منظور از پری و پری تون چیه؟ تفاوتشون در چیه؟
      اسپیکر های ها فای HIFI چی هستند و ویژگیشون چیه؟

من یه بلوک دیگرام جدید تقریبا کشیدم تا شب اپش میکنم تا اساتید ببینند شاید پسندیدن... :nice: :biggrin: و اگر مورد تایید باشه برم واسه ادامه ی کار...

اقا امین اون USB player رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟ :question: :question: :question: :arrow: :arrow: :arrow:

راستی من خودم دو تا امپلی فایر دارم یکی استریو و یکی هم مونو...مشخصاتش رو در بیارم بهتون میگم...فک کنم یه پری هم داشته باشم... :applause: :applause: :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
        درود

البته من دیدگاه و روش خودم را گفتم چون خودم برای هر کانال حتی شاید اکولایزر 5 یا 10 باندی ببندم با اینکه تعداد ولوم زیاد میشه
        ولی خب روی صدا کنترل بیشتری خواهد بود.

پری تنها هم درسته از بابت کم شدن ولوم ها. همون کار خودت که تنها ولوم برای هر کانال گزاشتی که ار همون آی سی سری PT
        میتونه استفاده کنه
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d
          منظور از پری و پری تون چیه؟ تفاوتشون در چیه؟
          اسپیکر های ها فای HIFI چی هستند و ویژگیشون چیه؟

من یه بلوک دیگرام جدید تقریبا کشیدم تا شب اپش میکنم تا اساتید ببینند شاید پسندیدن... :nice: :biggrin: و اگر مورد تایید باشه برم واسه ادامه ی کار...

اقا امین اون USB player رو از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟ :question: :question: :question: :arrow: :arrow: :arrow:

راستی من خودم دو تا امپلی فایر دارم یکی استریو و یکی هم مونو...مشخصاتش رو در بیارم بهتون میگم...فک کنم یه پری هم داشته باشم... :applause: :applause: :wow: :wow:
          درود

پری آمپلی فایر تنها تقویت کننده نخستین هست برای آمپلی فایر.
          پری آمپلی فایر و تون کنترل علاوه بر مورد بالا فرکانس های صوتی را نیز کنترل میکند . مانند زیر و بمی صدا
          اکولایزر هم مانند تون کنترل روی تنظیم فرکانس ها کار میکند ولی با دقت و گستردگی بیشتر.

واژه High Fidelity یا HI-FI :

the reproduction of sound with little distortion, giving a result very similar to the original.
          تولید و همانند سازی صدا با اعوجاج پایین و شبیه به منبع اصلی صدا

USB player یا MP3 Player را هم فروشگاه نیو کیت و نیکو شاپ دارند.

پیروز باشی

دیدگاه

سلام ب همگی...بابت تاخیر واقعا عذر می خوام ، درگیر یه سری کارها بودم... :redface:
            ب هر حال الان دست پوور اومدم :nice:
            خودم چنتا بلندگو و امپلی فایر از دوران دبیرستان دارم یکیش استریو با ای سی tda2005 و اون یکی دیگه هم مونو هستش با ای سیA210K1 و همینطور مدار پری و پری تون هم دارم تو عکس ها مشخصه...
            اما خودم ب شخصه از کیفت امپلی فایرا خوشم نمیاد ، اگه بشه خودم یکی بسازم. دوستان چه مداری رو یشنهاد میکنن برای بلندگویه شصت وات؟"
            و همینطور برای ساخت باکس باید چیکار کنم؟؟؟ اندازه ها و طول و عرض جعبه باید چقد باشه...؟؟؟
            برای مدار پری تون تصمیم گرفتم همون مدار اولی که دادا بودید رو بسازم...
            امپلی فایر 25*25 وات استریو

امپلی فایر 50 وات مونو

مدار پری تون

این هم اسپیکر های 60 وات به همراه تیوتری ک خریدم

اینم لوله هایاگزوزی برای خروج باس ک در منار جعبه می خواد تعبیه بشه...

دیدگاه

خوب حالا بریم سراغ باکس...
              من خودم می خوام طرح زیر رو بسازم ب نظرتون چطوره...همین خوبه یا نه ؟

دیدگاه

با سلام و کسب اجازه از اساتید گرامی
                در مورد جعبه بلندگو پیشنهاد من اینه که جعبه رو بلند و داخلش رو به صورت مارپیچی طراحی کنید به طوری که یک سرش بلندگوهای ساب یا میدرنج قرار بگیرن و سر دیگش هم لوله ها رو قرار بدین. با این کار، فرکانس های پایین با شدت بیشتری پخش میشن و صدای پر طنینی خواهید داشت. برای جلوگیری از لرزش هم میتونید دیواره های داخلی جعبه رو با موکت یا پشم شیشه بپوشانید و جعبه رو با توجه به توان بلندگوها، سنگین انتخاب کنید. خودم یه جفت جعبه بلندگو به همین شکل ساختم و با وجود استفاده از باندهای بی کیفیت و تقلبی JBC برای آزمایش، صدای واقعا خوبی ازش درمیومد.
                در مورد آمپلی فایر سینما خانگی هم اگر قصد ندارید صدا رو به صورت دالبی پخش کنید، آمپلی فایر استریوی زیر میتونه به کارتون بیاد:

چهار تا خروجی 20 وات داره به همراه اکولایزر سه کاناله با کیفیت و تغذیش هم 12 ولته. برای راهنمایی بیشتر میتونید از صفحه مربوط به این مدار در "الکترونیک برای همه" دیدن کنید:
                پیامبر اکرم (ص):
                دانش اندر گنجینه‏ هایى اسـت که کـلـیدهاى آن پرسش است ؛ پس ، خدایتان رحمت کند ، بپرسید ، که با این کار چهار نفر اجر مى‏ یابند: پرسشگر ، پاسخگو ، شنونده و دوستدار آنان .
                جویاى دانش ، جویاى رحمت است . جوینده دانش رکن اسلام است و پاداشش با پیامبران داده می شود.
                هر گاه جوینده دانش در حال آموختن علم مرگش فرا رسد ، شهید مرده ‏است .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت سینما خانگی

نوشته اصلی توسط Mohammad.z
                  با سلام و کسب اجازه از اساتید گرامی
                  در مورد جعبه بلندگو پیشنهاد من اینه که جعبه رو بلند و داخلش رو به صورت مارپیچی طراحی کنید به طوری که یک سرش بلندگوهای ساب یا میدرنج قرار بگیرن و سر دیگش هم لوله ها رو قرار بدین. با این کار، فرکانس های پایین با شدت بیشتری پخش میشن و صدای پر طنینی خواهید داشت. برای جلوگیری از لرزش هم میتونید دیواره های داخلی جعبه رو با موکت یا پشم شیشه بپوشانید و جعبه رو با توجه به توان بلندگوها، سنگین انتخاب کنید. خودم یه جفت جعبه بلندگو به همین شکل ساختم و با وجود استفاده از باندهای بی کیفیت و تقلبی JBC برای آزمایش، صدای واقعا خوبی ازش درمیومد.
                  در مورد آمپلی فایر سینما خانگی هم اگر قصد ندارید صدا رو به صورت دالبی پخش کنید، آمپلی فایر استریوی زیر میتونه به کارتون بیاد:

چهار تا خروجی 20 وات داره به همراه اکولایزر سه کاناله با کیفیت و تغذیش هم 12 ولته. برای راهنمایی بیشتر میتونید از صفحه مربوط به این مدار در "الکترونیک برای همه" دیدن کنید:
                  ممنون از رهنماییتون...واسه داخلش برای اینکه لرزش نداشته باشه به جز موکت و پشم شیشه ...صفحه تخم مرغ چطوره؟
                  و یه چیزه دیگه این مدارتون هر کانال چند وات رو جواب میده؟ چون بلندگوهای من دوتا شصت وات هستش و دوتا بیست و پنج وات....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d
                    ممنون از رهنماییتون...واسه داخلش برای اینکه لرزش نداشته باشه به جز موکت و پشم شیشه ...صفحه تخم مرغ چطوره؟
                    و یه چیزه دیگه این مدارتون هر کانال چند وات رو جواب میده؟ چون بلندگوهای من دوتا شصت وات هستش و دوتا بیست و پنج وات....
                    والا صفحه تخم مرغ فکر نکنم جواب بده! یه چیزی باید لرزش خود اونو بگیره!
                    جعبه بلندگو و اجزاش باید خیلی محکم به هم متصل باشن تا صدا ندن. برای دیواره ها بهتره چسب چوب بزنید تا هیچ لرزشی نداشته باشه.
                    مدار هم همونطوری که توی سایت گفتم حداکثر 20 وات توی هر کانال ارائه میده اما شما روی 15 واتش حساب کن. چون که در توان های بالاتر از تقریبا 15 وات، دیستورشن تا حد زیادی (حدود 10 درصد) بالا میره و کیفیت صدا رو کاهش میده. اما همین 15 وات هم کم صدایی نیست! از توان خروجی خیلی از اکوهمراه ها بیشتره.
                    پیامبر اکرم (ص):
                    دانش اندر گنجینه‏ هایى اسـت که کـلـیدهاى آن پرسش است ؛ پس ، خدایتان رحمت کند ، بپرسید ، که با این کار چهار نفر اجر مى‏ یابند: پرسشگر ، پاسخگو ، شنونده و دوستدار آنان .
                    جویاى دانش ، جویاى رحمت است . جوینده دانش رکن اسلام است و پاداشش با پیامبران داده می شود.

دیدگاه

یه سوال داشتم خدمت اساتید و مهندسین...
                      من ک بلندگوم 60 وات هستش ایا حتما باید امپلی فایرم هم 60 وات باشه یا نه؟ میتونه بیشتر یا کمتر باشه؟؟؟

دیدگاه

این هم از طرح جعبه و همینطور نمونه ساخته شده...
                        هنوز رنگش مونده...نظرتون در مورد جعبه چیه؟
                        فقط مونده خود امپلی فایر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d
                          یه سوال داشتم خدمت اساتید و مهندسین...
                          من ک بلندگوم 60 وات هستش ایا حتما باید امپلی فایرم هم 60 وات باشه یا نه؟ میتونه بیشتر یا کمتر باشه؟؟؟
                          درود

50 وات خوبه

دیدگاه

سلام
                            این جعبه رو تست کردید؟؟ جوابگو بود؟؟
                            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوستان چطوری میشه از تلویزیون های LCD یا LED خروجی صدا گرفت؟ من که هر چی پشت تلویزیونمون رو گشتم هیچ خروجی آنالوگی پیدا نکردم. جک های سونی زیاد داره اما همشون ورودیه. فقط یه دونه کانکتور Optical Digital Audio Out برای خروجی صدا داره. کسی میدونه چطوری میشه از این کانکتور صدای آنالوگ دریافت کرد؟
                              پیامبر اکرم (ص):

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت سینما خانگی

نوشته اصلی توسط ashk
                                سلام
                                این جعبه رو تست کردید؟؟ جوابگو بود؟؟

سلام....ن ههن.ز به مرحله تست نرسیده....دارم رو مدارات امپلی فایرش کار میکنم....هر وخت حاضر شد عکس و فیلمشو مینجا میزارم ک دوستان ببینن...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X