اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی و آموزش صحیح اتصال و لحیم سیم به فیش 35 میل صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی و آموزش صحیح اتصال و لحیم سیم به فیش 35 میل صوتی

درود به دوستان

مشکل من به نظر ساده میاد ولی خیلی اعصابم رو خورد کرده

کسی هیت از بین شما که حرفه ای نحوه لحیم کاری سیم های کابل های صوتی رو بدونه ؟

من یه بیتس دارم سوکت 35 میلش سیماش قط شده . روکشش رو در اوردم کلا همه چی آماده هست

من قبلا خیای از این فیشا لحیم کردم ولی همیشه افت کیفیت محسوس داشتم تا اینکه یه بنده خدایی یه جایی گفت لحیم کردن اینا شیوه خاصی دار

اول میخام بدونم چجوری روکش سیما رو بردارم . من تا الان با شعله میسوزوندم که کار تمیزی نمیشد

پاسخ : راهنمایی و آموزش صحیح اتصال و لحیم سیم به فیش 35 میل صوتی

نوشته اصلی توسط Takesh-3
    درود به دوستان

مشکل من به نظر ساده میاد ولی خیلی اعصابم رو خورد کرده

کسی هیت از بین شما که حرفه ای نحوه لحیم کاری سیم های کابل های صوتی رو بدونه ؟

من یه بیتس دارم سوکت 35 میلش سیماش قط شده . روکشش رو در اوردم کلا همه چی آماده هست

من قبلا خیای از این فیشا لحیم کردم ولی همیشه افت کیفیت محسوس داشتم تا اینکه یه بنده خدایی یه جایی گفت لحیم کردن اینا شیوه خاصی دار

اول میخام بدونم چجوری روکش سیما رو بردارم . من تا الان با شعله میسوزوندم که کار تمیزی نمیشد
    سلام
    یه عکس از اون فیش بزار تا راهنماییت کنم

دیدگاه

با اجازه آقا: mohammad1365 :redface:
      با دمباریک نوک سیم هارو بگیر به طوری که فقط دو سه میل از سیم ها بیرون باشن بعد عملیات آتش بازی رو شروع کن
      این طوری مرتب تر میشه
      آخر سر هم نوک سیم هارو با استون یا بنزین برای رفع آلودگی بشور
      و از روغن لحیم مرغوب استفاده کن.

دیدگاه

نه اینجوری نیست دوستان .
        گفتم که دفه اولم نیست خیلی جک هدفون لحیم کردم . خیلی راه هارو رفتم همشون افت کیفیت محسوس داشتن

باید یه روش حرفه ای تری وجود داشته باشه

البته دوستم گفت تو پایتخت یه مغازه تخصصش اینه ولی خووو اونم خیلی گرون میگیره برا یه فیش لحیم کردن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X