اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه tda2005

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه tda2005

باسلام.
    من یک امپلی فایر خانگی با توان 20 وات ساختم (شکل زیر ).راستش من نمیتونم دیتاشیت این ای سی رو دانلود کنم. بهترین منبع تغذیه برای این مدار که امپلی بیشترین توان رو منتقل کنه باید چه ولتاژی و چه جریانی داشته باشه ؟؟ . اگر کسی مدار تغذیه (یکسوساز) مناسبی که باعث نویز نشه داره عکسشو برام بذاره.
    ممنون.
    :bye :bye

http://up.persianscript.ir/uploads/3618-20-watt-amplifier.png
    ما زنده به آنیم که آرام نگیـریم
    موجـیم که آسودگی ما عدم ماست...

پاسخ : تغذیه tda2005

درود بر شما

عکس یا شکلی وجود نداره. دوباره پ کنید.

دیتاشیت :
    http://samcpi.persiangig.com/DATA%20SHEET/TDA2005.pdf

ولتاژ کاری بین 12 تا 18 ولت هست . البته بدون خطر.
    برای منبع تغذیه هم از آی سی رگولاتور بهره ببر
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام . ممنون از پاسخی که دادی :applause:
      من برای منبع تغذیه این مدار می خوام از اداپتور سوئیچینگ 12 ولت 2 امپر استفاده کنم . به نظر شما این جریان برای مدار مناسبه ؟؟
      چون منبع سوئیچینگه نویز ایجاد نمی کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI. j
        سلام . ممنون از پاسخی که دادی :applause:
        من برای منبع تغذیه این مدار می خوام از اداپتور سوئیچینگ 12 ولت 2 امپر استفاده کنم . به نظر شما این جریان برای مدار مناسبه ؟؟
        چون منبع سوئیچینگه نویز ایجاد نمی کنه ؟
        درود

خواهش میکنم.
        2 آمپر بد نیست. ولی این سوئیچینگ های بازار بیشترشان نویز داره
        حالا آزمایش کن ولی ترانس 12 ولت 4 آمپر تهیه کن خیلی بهتره و همانگونه که گفتم
        از آی سی رگولاتور هم بهره بگیر.
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
          آمپلی فایر 20 وات شکل زیر که چند ماه پیش شروع به ساخت آن کردم اما نتیجه نگرفتم به دو دلیل : یکیش نویز خیلی زیاد بود و دیگه عدم کیفیت و به هم ریختن صدا در حالت زیاد شدن و کم شدن ولوم بود .
          http://up.persianscript.ir/uploads/3618-20-watt-amplifier.png
          به دلیل درگیری های دانشگاه بالاخره امروز تونستم راش بندازم و خیلی خوشحال شدم :nerd: :nerd: :nerd:
          سوال : به طور اتفاقی یک مقاومت 47 اهم با ورودی موازی کردم و صدا های نویز ازبین رفت و کیفیت هم بالا رفت که نمیدونم آیا این کار درستیه یا نه ؟؟ اصلا مقاومت ورودی چقدر باید باشه ؟
          در قدم بعدی هم از یک ترانس 15 ولت برای تغذیه استفاده کردم و بعد از یکسوسازی توسط رگولاتور 12 ولت تثبیت کردم و عالی شد و الان همه چی درسته :wow:

دیدگاه

مبارک باشه
            خیرشا ببینی

مقاومت ورودی که موازی کردی در واقع امپدانس ای سی که خیلی زیاده و در محدود سیگنال های کوچک هست را کاهش دادی و دیگه ورودی ای سی سیگنال های کوچیک را نمیتونه تقویت کنه و در واقع AUX شده

و این کار معمولی هست من خودم تا 10 اهم هم کاهش دادم ولی در این صورت باید پری امپلی فایر نسبتا قوی داشته باشی

در بار رگلاتور : اگر روی موج نما ببینی جریان بعد از یکسوسازی مثلا از 0 تا 11 ولت خوبه ولی مثلا از 11 تا 12 دارای ریپل و اختشاش هست

رگلاتور مثلا میاد از 0 تا 9 ولت را بر میداره برای همین میتونه یه جریان DC صافی بده

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
              مبارک باشه
              خیرشا ببینی

مقاومت ورودی که موازی کردی در واقع امپدانس ای سی که خیلی زیاده و در محدود سیگنال های کوچک هست را کاهش دادی و دیگه ورودی ای سی سیگنال های کوچیک را نمیتونه تقویت کنه و در واقع AUX شده

و این کار معمولی هست من خودم تا 10 اهم هم کاهش دادم ولی در این صورت باید پری امپلی فایر نسبتا قوی داشته باشی

در بار رگلاتور : اگر روی موج نما ببینی جریان بعد از یکسوسازی مثلا از 0 تا 11 ولت خوبه ولی مثلا از 11 تا 12 دارای ریپل و اختشاش هست

رگلاتور مثلا میاد از 0 تا 9 ولت را بر میداره برای همین میتونه یه جریان DC صافی بده
              ممنون
              بله کاملا درسته . ولی همون که نویز رفت خودش نعمت بزرگیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X