اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 80 وات با آی سی 20وات ؟!؟!؟! :ooo:

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 80 وات با آی سی 20وات ؟!؟!؟! oo:

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    تا جایی که من میدونم tda7560 رو نمیشه بریج بست چون درواقع 8 کانال خروجی داره که 2تا 2تا از داخل آی سی بریج شده
    واقعا؟فکر کنم برای این باشه که ولتاژ کاریه پایینی داره اومده بریج بسته
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
      واقعا؟فکر کنم برای این باشه که ولتاژ کاریه پایینی داره اومده بریج بسته
      آره
      نمیشه از این سری مدارات که با 12 راه اندازی میشن انتظار توان بالا داشت
      ولی اینکه المانهای خارجی مدار خیلی کم هستن واقعا مسئله نویز رو خیلی خوب حل کرده
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        آره
        نمیشه از این سری مدارات که با 12 راه اندازی میشن انتظار توان بالا داشت
        ولی اینکه المانهای خارجی مدار خیلی کم هستن واقعا مسئله نویز رو خیلی خوب حل کرده
        اره هم المان هاش کمه هم با باطری بهترین خروجی رو میده از نظر نویز.
        این ای سی ها بیش تر برای ظبط ماشین کاربرد دارند و اصلا برای ساختن امپلی فایر خوب مناسب نیستند.برای امپلی مناسب حتما باید تغذیه دوبل باشه من tda7294,7292,2050و خیلی از ای سی های دیگر سری tdaرو با یک ترانس کوچولوی دوبل 12 راه انداختم.همشون عالی که نه ولی خیلی خوب جواب دادند 2050هم که عالی جواب داد.
        ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa sh
          به نظر تو چه آی سی خوب هست؟؟؟
          من در حال حاظر استریو میخوام ؟؟؟؟؟
          این چیزایی که این سایت گفته راست هست یا نه ؟؟؟؟ واقعا میشه TDA2004 وات 80 بده؟؟؟ oo:
          سلام داداش دروغه این چهل وات هم نمیده شما بهترین کارو بکن به قول ای رفیقمون یه ای سی چهار کاناله بزن حالشو ببر.من خودم شخصا با ای سی TDA7388 کار کردم در جمع محشره حرف نداره فقط به طور وحشتناکی داغ میکنی در حدی که اگه به هیت سینکش دست بزاری باید سه هفته گریه کنی :twisted:
          نوشته اصلی توسط Mostafa sh
          ممنون majnoon5588 جان
          لطفا دوستایی که بلدن راهنمایی کنن
          با تشکر :job:
          سلام داداش به نطر من برو تو فکر کلاس D امپلی فایر نه خیلی داغ میکنه نه کیفیتش پایینه به شرط اینکه فیلترش خوب طراحی بشه استفاده کن.
          چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
            سلام داداش دروغه این چهل وات هم نمیده شما بهترین کارو بکن به قول ای رفیقمون یه ای سی چهار کاناله بزن حالشو ببر.من خودم شخصا با ای سی TDA7388 کار کردم در جمع محشره حرف نداره فقط به طور وحشتناکی داغ میکنی در حدی که اگه به هیت سینکش دست بزاری باید سه هفته گریه کنی :twisted:سلام داداش به نطر من برو تو فکر کلاس D امپلی فایر نه خیلی داغ میکنه نه کیفیتش پایینه به شرط اینکه فیلترش خوب طراحی بشه استفاده کن.
            درود

oss2 عزیز من در بالا هم گفتم جمع 4 کانال این پروژه 80 وات هست. هر کانال 20 وات .
            من ساختم 20 وات هر کانال میده

دوستان خواهش میکنم در هر سایتی دقیق کنکاش کنید و سپس دیدگاه بدید . در همون سایت
            طراح در چند جا گفته که جمع 4 کانال 80 وات هست :agree:
            به این آسانی هیچکس را دروغگو نکنید
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X