اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جدا کردن دو سیگنال صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جدا کردن دو سیگنال صوتی

با سلام خدمت دوستان عزیز

روی یک ( خط تلفن) که فقط دو سیم داره، از یک طرف صدای طرف مقابل میاد روی سیم، از یک طرف صدای ما هم میره روی خط.
    حال با فرض اینکه صدای خودمان را داریم.... می خواستم بدونم چطوری صدای طرف مقابل رو درست از روی خط جدا کنیم؟
    جور دیگه ای بگم، یک صدای ضبط شده داره روی خط تلفن ارسال میشه ، همزمان اینکه داریم صدا رو پخش می کنیم، می خوایم صدای طرف مقابل رو دقیق داشته باشیم، دوستان نظری ندارند؟

پاسخ : جدا کردن دو سیگنال صوتی

تا اونجایی که من میدونم اساس تلفن از یه امپلی فایر و یه بلندگو ساخته میشه یعنی اینکه شما که میخوای صداتون رو برا طرف مقابل بفرستی باید توسط امپلی اونو تقویت کنی و بدی به خط تلفن و برای شنیدن صدای طرف مقابل فقط کافی یه بلندگو رو بزنی به خط تلفن صدا رو میشنوی

دیدگاه

درود
      اینجور که قبلا شنیدم صداها روی خط تلفن با فرکانس های مختلف ردوبدل میشه کلا خیلی پیچیده اس مثل هارمونیک ها که دارای فرکانس های مختلف هستند
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

خیلی ساده. اکثر برای این کار یه تقویت کننده تفاضلی استفاده بکنید. صدای خودتون رو به صورت مجزا به ورودی معکوسگر و صدای خطی که حامل صدای شما و طرف مقابل به صورت همزمانه رو به ورودی غیر معکوسگر بدید. از هم کم میشن و در خروجی تقویت کننده صدای طرف مقابل به تنهایی ظاهر میشه.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

@Mahdi_Vaziri

با سلام
          تشکر می کنم ازتون.

متوجه منظورتون شدم. یکی از دوستان خودم هم همین پیشنهاد رو داده بود. که بستم. اما جواب نمی داد (بازم جفت صدا ظاهر میشد). البته پمپ مناسبی نبود اصلا (LM324 استفاده کرده بودم).

1.از این قضیه که اینطوری باید جواب بده چقدر اطمینان دارین؟
          2.برای پری و آمپلی هر جفتش از LM386 استفاده می کنم که کاملا راضیم از نظر کیفیت، اما برای این بحث (تفریق صوت) پمپ مناسب دیگه ای سراغ دارین؟ یا همین LM386 راه میندازه؟

دیدگاه

من با همین 2324 جواب گرفتم. مال خیلی وقت پیشه. یه شبیه سازی بستم ازش فکر کنم!!!. تا شب اگر تونستم تو سیستمم پیداش کنم میزارم. (حالا یا عکسشو یا خودشو. چون اصلا یادم نیست تو چه برنامه ای شبیه سازی کردم )

K.Show

دیدگاه

سلام
              توی خط تلفن برای جدا کردن صدا فرستنده و گیرنده از TDM استفاده میشه که تو اون سیگنال های صوت از نظر زمانی از هم جدا میشن
              نه فرکانسی
              جدا سازی فرکانسی واسه ADSL رو خط تلفن هست که سیگنال صوت رو از دیتا جدا میکنه.
              برای این کار به یه مولتی پلکسر آنالوگ احتیاج داری
              البته میتونی یه برد تلفن رو برداری و قطعات رو از رو اون جدا کنی
              ارزون تر فکر کنم در بیاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alish11
                سلام
                توی خط تلفن برای جدا کردن صدا فرستنده و گیرنده از TDM استفاده میشه که تو اون سیگنال های صوت از نظر زمانی از هم جدا میشن
                نه فرکانسی
                جدا سازی فرکانسی واسه ADSL رو خط تلفن هست که سیگنال صوت رو از دیتا جدا میکنه.
                برای این کار به یه مولتی پلکسر آنالوگ احتیاج داری
                البته میتونی یه برد تلفن رو برداری و قطعات رو از رو اون جدا کنی
                ارزون تر فکر کنم در بیاد.
                با سلام خدمت دوست عزیز

TDM واسه خط تلفن؟ همین خط تلفن های معمولی دیگه؟ نشنیدم اخه اینو
                آخه الان شما نگاه کنید....رو همه تلفن ها شما وقتی هم زمان با طرف مقابل صحبت می کنیم صحبت خودتون رو هم میشنوید... این فکر می کنم یعنی
                تفکیک صدایی روی خط انجام نمیشه( چه TDM چه هر نوع دیگه)

دیدگاه

بحث tdm ارتباطی با موضوع ما نداره. اگر بخوایم چند خط رو روی یه خط منتقل بکنیم (کاری که مخابرات تو مالتی پلکسر هاش انجام میده) بهش نیاز داریم. نه اینجا!!
                  تو تلفن های معمولی قدیمی یه ترانس بود واسه همین بود. تو جدیدا الکترونیکیش کردن. تو این تلفنها هم این کاری که شما میخواید انجام میشه. ولی نه کاملا. دقت بکنید صدای خودتون رو خیلی ضعیف تر از طرف مقابل میشنوید. در عمل اصلا نباید صدای شما رو کاملا حذف بکنن. درستش هم همونه. شما باید کمی صدای خودتون رو تو تلفن بشنوید که بالانس شنوایی پیدا بکنید. (دقت بکنید وقتی که تلفن خرابه و گوشی رو میزارید و گوشتون و صدای خودتون رو اصلا نمیشنوید مقداری اذیت میشید. حالت خود شنوایی به صورت کمرنگ تو تلفن میزارن) اگر عمل حذف صدای خودتون از خط انجام نشه صدای خودتون رو باید خیلی شدید تر بشنوید.

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X