اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز موتور خودرو روی آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز موتور خودرو روی آمپلی

با سلام
    منبع نویز سیستم جرقه زنی هست وچون ولتاژ بالا یی داره میتونه به صورت نویز رادیویی اثر بزاره
    به صورت کلی هر چه سیم منفی کوئل کوتاه باشه بهتره و همچنین کابل منفی که به موتور متصل شده را باید چک کنید
    از وایر شمع ابریشمی که نویز پایینی داره استفاده بشه
    فیلر دهانه شمع نباید بیش از حد زیاد باشه
    همچنین مدار الکترونیکی را از نظر شیلد رعایت بشه
    بهتره نقطه اتصال مدار الکترونیکی را به بدنه فلزی از ورودی مدار انتخاب کنید (منفی)
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
      تمام نکاتی که فرمودین رعایت شده ولی این مدل آمپلی اصولا مشکل داشت که با مدل دیگری تعویض شد.
      ممنون
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
        سلام دوستان.
        من با یه مدل آمپلی ماشین مشکل پیدا کردم.وقتی که ماشین خاموشه که همه چیز درسته ولی وقتی ماشین رو روشن میکنی یه نویز بدی از بلندگو شنیده میشه که با گاز دادن صدای دور گرفتن موتور هم بهش اضافه میشه.البته در این مدل آمپلی هر از چند گاهی با این مشکل مواجه میشیم که نتونستیم دلیلش رو پیدا کنیم.احتمال دادم با یه فیلتر در ورودی آمپلی بشه حلش کرد ولی از اینکه چه فیلتر و با چه المانهایی میخواد سر در نمیارم.
        اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.
        مدل آمپلی: soundstream xta440
        سلام
        دوست عزیز این مشکل معمولا از وایر هاست ک عایق درست درمونی ندارن سعی کن وایر هارو عوض کنی و موقع خرید حتما ذکر کن جنس اصل بهت بده ک نویز نندازه
        موفق باشی
        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام.اول ماشینو خاموش کن و از یه باطری جداگانه برای امپلی فایر استفاده کن و بعد ماشینو روشن کن و گاز بده.حالا دو حالت اتفاق میفته:1-بازم نویز داره2- دیگه نویز نداره.برای حالت اول،نویز از ورودی هد یونیت هست و باید یه فکری برای اون بگیری نه امپلی فایر،برای حالت دوم هم بعد از تست یه خازن 1فارادی قبل از امپلی بذار.به احتمال زیاد درست یا خیلی کم میشه.بالاخره همه ی ماشین ها یکم نویز رو با گاز دادن روی خودشون دارند.
          ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X