سلام دوستان استادان و مهندسین گرامی. :read: :read:اقا من گیج شدم توی امپلیفایرها و کلاس بندیهاشA.B.CوABو......حالا اینا به کنار مدار گسسته مدار مجتمع و......!کسی هست ک بتونه ی توضیح کوچیک در مورد اینها بده؟چه کارایی دارن کجاها استفاده میشن؟مثلا من ی ووفر 10اینچ دارم میخوام براش امپ بسازم چی بسازم کدوم کلاس؟؟شاید خیلییا مثل من باشن و ندونن این موضوع رو پس دوستانی ک در مورد این موضوع چیزی میدونن من کم تجربه رو یاری کنن.............ممنون. :nerd:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انواع امپلی
Collapse
X
-
پاسخ : انواع امپلی
اگر ما توان ورودی رو 100 وات در نظر بگیریم
کلاس A بازده حدود 30 درصد داره و بهترین کیفیت صدا و امپلی های گیتار از همین کلاس ساخته میشن
کلاس B بازده حدود 75 درصد داره ولی کیفیت پایین دارای دیسروشن بالا
کلاس AB بازده حدود 60 درصد و کیفیت خوب تمام امپلی های موجود ساخت داخل و چینی در بازار از همین کلاس هستن
کلاس D بازده 90 درصد کیفیت خوب ولی اینطور که من دیدم بیشتر در فرکانسهای پایین استفاده میشن
کلاسهای دیگه مثل H و F و E و ...اینها بازده بالای 90 درصد دارن و الان در تمام سیستمهای حرفه ای خارجی مثل CROWN (قول پاور امپلی فایر دنیا) از این کلاسها استفاده میکنن
حالا ما که امپلی میسازیم همشون کلاس AB هستن البته میتونیم کلاس D هم بسازیم ولی یکم سخته بخاطر سلفهایی که داره
وقتی میخوای برای ساب امپ بسازی یه کلاس AB میسازی فقط یه فیلتر پایین گذر در ورودی امپ میزاری
انشاالله که کاملا توضیح داده باشم
البته اگه سرچ میکردی تو همین انجمن همین توضیحات رو پیدا میکردی قبلا هم کسایی پرسیدن و گفته شده
-
پاسخ : انواع امپلی
همون تاپیکای قدیمی رو از زیر خاک میکشیدی بیرون بهتر بود چون یه چیزایی تو اونا هست ما هم بهشون چیزای جدید اضافه میکردیم کاملتر میشن و همه هم استفاده میکنن
منظور از مدار گسسته همین امپلیهایی هست که شما تمام قطعاتشو دونه دونه میبینی مثل ترانزیستورای قدرت و درایو و ..... همین امپایی که خودت هم ساختی
امپ مدار مجتمع هم که از اسمش معلومه ای سی ها هستن همه ی همون قطعات بزرگ مثل ترانزیستورا و خازنا و ... میکروسکپی در یه پک کوچیک قرار داده شده
منظور از های فای (hifii) های فیدلیتی هست یعنی بالاترین وفاداری به این امپلیایی که میگن های فای اینا بالاترین کیفیت خروجی رو دارن یعنی وقتی صدا رو تقویت میکنن در طبقات مختلف هیچگونه تغییر فرکانسی در فرکانس ورودی ایجاد نمیکنن و فقط دامنه صدا رو بالا میبرن
البته با این قطعات اشغالی که ما از تو مغازه ها میخریم هیچ وقت نمیتونیم امپلی های فای بسازیم میشه قطعات خوب هم پیدا کرد ولی گرون
رفتم بهش میگم خازن 22p ولی جنس خوب بهم بده میگه دارم دونه ای 3000 تومن بعد ببین ما اگر بخوایم یه امپ مونو معمولی نه های فای بسازیم چقدر در میاد برامون
برای تمام بلندگوها یه امپ میسازن همون کلاس AB فقط برای هر باند ( ساب ، میدرنج و تیوتر) یه فیلتر میذارن تو ورودیش
دیدگاه
دیدگاه