اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در انتخاب آمپلی برای ساخت آمپ 2.1

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در انتخاب آمپلی برای ساخت آمپ 2.1

سلام به همگی
    میخواستم یه آمپ 2.1 بسازم که برای باندای کناری از tda7294 استفاده کنم اما برای ساب بین سه تا آمپ : دارلینگتون و tda7294 پل شده و اون آمپ که با 2sc5200 ساخته شده نمیدونم کدومو انتخاب کنم :smile:
    از دوستانی از این سه تا امپ رو برای ساب امتحان کردن خواهش میکنم تجربه شون بگن تا ببینم کدوم بهتره

پاسخ : کمک در انتخاب آمپلی برای ساخت آمپ 2.1

دوستان یه راهنمایی کنید دیگه :cry2:

دیدگاه

سلام خدمته دوستان
      از ایسی 7294 خوشم نمیاد چند تا مدار درست کردم راضی نبودم بهتره برایه ساب از ای سی استفاده نکنی چون با باره 4 اهم فول رنج خیلی گرم میکنه حتما با فرکانس پایین اذیتت میکنه.
      برای ساب از امپلی تمام ترانزیستوری با 5200 درست کن.
      ای سی tda7560 یه تستی بزن صدایه قشنگ و شفافی داره و اگر stk گیرت اومد بهتر از 7294 هستند
      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahoora63
        سلام خدمته دوستان
        از ایسی 7294 خوشم نمیاد چند تا مدار درست کردم راضی نبودم بهتره برایه ساب از ای سی استفاده نکنی چون با باره 4 اهم فول رنج خیلی گرم میکنه حتما با فرکانس پایین اذیتت میکنه.
        برای ساب از امپلی تمام ترانزیستوری با 5200 درست کن.
        ای سی tda7560 یه تستی بزن صدایه قشنگ و شفافی داره و اگر stk گیرت اومد بهتر از 7294 هستند
        موفق باشی
        ولی یه امپ ساختم عکس هاشم تو تاپیک عکس ها هست که واسه ساب از tda7294 اونم تک نه پل استفاده کردم خدایی ساب رو خوب درایو میکنه با اینکه ساب4 اهم هم هست ولی گرماش معمولیه :agree:
        من چون تا الان هر چی امپ ساختم با stk بوده یا tda صدای امپ ترانزیستوری رو نشنیدم :icon_razz: حالا میخواستم بدونم دارلینگتون واسه ساب بهتره یا tda7294 پل شده :smile:
        راستی اسپیکر edifier s730 که 1.300.000 پولشه دوتا 7294 واسه باندای کناری گزاشته دو تا هم پل کرده واسه ساب

دیدگاه

اقا شما اول بگو سابت چیه تا بگم از چی استفاده کنی
          اول هم بگم که ایسی بدرد ساب نمیخوره ولی اگه سابت کوچیکه همین دارلینگتون رو درست کنی کافی هست
          اون امپ که با c5200 درست کردی رو قدرتش رو نمیدونم در چه حدی هست ولی فک کنم برا سابت خوب باشه شما که ساختیش یه فیلتر بزار سر راهش استفاده کن
          یه عکس هم از سابت بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            اقا شما اول بگو سابت چیه تا بگم از چی استفاده کنی
            اول هم بگم که ایسی بدرد ساب نمیخوره ولی اگه سابت کوچیکه همین دارلینگتون رو درست کنی کافی هست
            اون امپ که با c5200 درست کردی رو قدرتش رو نمیدونم در چه حدی هست ولی فک کنم برا سابت خوب باشه شما که ساختیش یه فیلتر بزار سر راهش استفاده کن
            یه عکس هم از سابت بزار
            http://cld.persiangig.com/download/7HAWN7NlKH/CAM00133.jpg/dl
            http://cld.persiangig.com/download/BcI1rIWsmg/CAM00186.jpg/dl
            http://cld.persiangig.com/download/oKvdcrlOZd/CAM00187.jpg/dl
            این آمپ رو واسه هیچکدوم از این سابا نمیخوام یه ساب جدید میخوام بگیرم یه کم بزرگ تر از این ساب کوچیکه :biggrin:
            ساب کوچیکه 4 اهم JVC بزرگه هم که JBL 1000 هست :icon_razz:

دیدگاه

برا اون ساب jbl باید با c5200 براش یه امپ بسازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                برا اون ساب jbl باید با c5200 براش یه امپ بسازی
                پس اگه c5200 ساب 12 اینچی رو درایو میکنه فک کنم واسه ساب 8 اینچی زیاد باشه :agree:
                پس واسه ساب دارلینگتون رو میزارم واسه باندای بوک شلف هم tda7294
                بعد امتحانا امپ 2.1 تکمیل شده رو با باندا و باکس همه اینا درست میکنم عکساشو تو تاپیک مربوط به عکسا میزارم :icon_razz:

دیدگاه

با سلام
                  اینچ ساب معیار مناسبی برایه واتش نمیشه چون ساب jbl 1600 واته اصلیش 600 واته و 10 اینچه خودم داشتم تک مگنته و امپلی 500 واته ماسفت ان کابال با irfp260 کلاس ab درست کرده بودم نتونست صدایه اخرش در بیاره در صورتی اگر وصل میکردم به سابه 1000 میتونست ساب 1000 بسوزونه
                  ساب 1000 jbl 250 وات rms پس باید یه امپه 300 وات درست کنی و برایه هر جفت 5200 بهتره 120 وات حساب کنی چون فرکانست کمه و گرمایه زیادی تولید میکنه بخاطر جریان بالا وچون فرکانس پایینه زمانه جریان دهی بالاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahoora63
                    با سلام
                    اینچ ساب معیار مناسبی برایه واتش نمیشه چون ساب jbl 1600 واته اصلیش 600 واته و 10 اینچه خودم داشتم تک مگنته و امپلی 500 واته ماسفت ان کابال با irfp260 کلاس ab درست کرده بودم نتونست صدایه اخرش در بیاره در صورتی اگر وصل میکردم به سابه 1000 میتونست ساب 1000 بسوزونه
                    ساب 1000 jbl 250 وات rms پس باید یه امپه 300 وات درست کنی و برایه هر جفت 5200 بهتره 120 وات حساب کنی چون فرکانست کمه و گرمایه زیادی تولید میکنه بخاطر جریان بالا وچون فرکانس پایینه زمانه جریان دهی بالاست
                    ممنون از پاسختون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...