اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای بالا بردن قدرت آمپلی فایر 200وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای بالا بردن قدرت آمپلی فایر 200وات

سلام به همه مهندسین عزیز
    دوستان من چن وقت پیش از ایران کیت دو تا آمپلی مونو 200 وات خریدم ک قدرتش به اندازه 50وات آر ام اس هم فک نکنم بشه
    tda1557 شاید در حد اون صدا بده
    من نمیدونم چرا اینطوریه چیزه خاصی نداره
    با دو سر 0 +45 کار میکنه عکسشم میذارم زیرش.فقط از رو بردش میذارم حالا اگه لازم شد بگین تا از هر جا ک خواستین عکس بذارم.
    ممنون میشم کمک کنید
    http://s5.picofile.com/file/8160558392/20141230969.jpg
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

پاسخ : کمک برای بالا بردن قدرت آمپلی فایر 200وات

ببین علیرضا جان این ترانزیستور ،ترانزیستور ضعیفی نیست اتفاقا قدیما همش از این ترانزیستور استفاده میشد اون موقع هم ژاپنی بودن
    قدرت هر امپلی رو نمیشه همینطوری بالا برد بخوای اینکار رو کنی باید از طبقه اول امپلی تقویت بشه تا اخر یعنی یه جوری دوباره طراحی این مدار
    معمولا برای بالا بردن قدرت باید ترانزیستورای خروجی رو افزایش داد ولی طبقه قبلش باید بتونه اونا رو تقویت کنه
    این مدارایی که اماده میخریم همشون همینطورن البته این مدار که نوشته 200 وات حتی اگه طراحیش درست باشه هم نمیتونه این قدرت رو بده مثلا 4 تا ترانزیستور گذاشته ولی قدرتی نداره چون طراحیشون درست نیست شما با 4 تا ترانزیستور باید براحتی 100 وات قدرت بگیری
    به نظر من به این مدار دست نزن چون فایده ای نداره همونطور هم که روز اول بهت گفتم باید استینا رو بالا بزنی و خودت مشغول ساخت بشی

دیدگاه

دقیقا" هرچی لازم بود رو آقا مصطفی گفت :smile:
      بهتره یکی از مدارایی که تو سایت هست رو انتخاب کنی و بری واسه ساخت،با این ترانسی که تو داری راحت میتونی یک آمپلی خوب رو باهاش درایو کنی :wink

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        ببین علیرضا جان این ترانزیستور ،ترانزیستور ضعیفی نیست اتفاقا قدیما همش از این ترانزیستور استفاده میشد اون موقع هم ژاپنی بودن
        قدرت هر امپلی رو نمیشه همینطوری بالا برد بخوای اینکار رو کنی باید از طبقه اول امپلی تقویت بشه تا اخر یعنی یه جوری دوباره طراحی این مدار
        معمولا برای بالا بردن قدرت باید ترانزیستورای خروجی رو افزایش داد ولی طبقه قبلش باید بتونه اونا رو تقویت کنه
        این مدارایی که اماده میخریم همشون همینطورن البته این مدار که نوشته 200 وات حتی اگه طراحیش درست باشه هم نمیتونه این قدرت رو بده مثلا 4 تا ترانزیستور گذاشته ولی قدرتی نداره چون طراحیشون درست نیست شما با 4 تا ترانزیستور باید براحتی 100 وات قدرت بگیری
        به نظر من به این مدار دست نزن چون فایده ای نداره همونطور هم که روز اول بهت گفتم باید استینا رو بالا بزنی و خودت مشغول ساخت بشی
        مصطفی جان زدم منفجرش کردم :cry2:
        ترانزیتوراش سوخت تو ی اتصالی شدید/آیا میشه 3773جایگزینش کنم یا همون 3055 بذارم دوباره :cry2:

دیدگاه

میتونی بذاری :agree:

دیدگاه

سلام.
            این مدار اگه خیلی قدرت داشته باشه 100 وات می تونه بده. به نظر من هم ارزش نداره روش کار کنی .به دلیل اینکه هم سختار قدیمی داره و هم اینکه در خروجیش خازن داره که اگر بخوای برای موزیک استفاده کنی باید مقدار ظرفیت خازن رو بالا ببری تا بیس خوب داشته باشی اما برای سخنرانی یا voice خوبه.
            البته بهتره قبل از مدار از پری استفاده کنی این کار رو کردی؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              سلام.
              این مدار اگه خیلی قدرت داشته باشه 100 وات می تونه بده. به نظر من هم ارزش نداره روش کار کنی .به دلیل اینکه هم سختار قدیمی داره و هم اینکه در خروجیش خازن داره که اگر بخوای برای موزیک استفاده کنی باید مقدار ظرفیت خازن رو بالا ببری تا بیس خوب داشته باشی اما برای سخنرانی یا voice خوبه.
              البته بهتره قبل از مدار از پری استفاده کنی این کار رو کردی؟؟؟؟
              کدوم خازنا محمد جان
              اونی ک تو مسیر ورودی 45+ هس یا خازنای ریز؟اتفاقا اینو برا موزیک میخام بیس خوبی هم نداره بیشتر زیره صداش
              میکروفارادشو بالا ببرم یا ولتاژشو؟ممنون میشم زود کمک کنی آخه میخام برم وسیله بخرم براش زدم منفجرش کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                کدوم خازنا محمد جان
                اونی ک تو مسیر ورودی 45+ هس یا خازنای ریز؟اتفاقا اینو برا موزیک میخام بیس خوبی هم نداره بیشتر زیره صداش
                میکروفارادشو بالا ببرم یا ولتاژشو؟ممنون میشم زود کمک کنی آخه میخام برم وسیله بخرم براش زدم منفجرش کردم.
                سلام
                منظورم خازن خروجی هست همون خازن بزرگه که با خروجی سری شده.
                ولتاژ همون باشه ام ظرفیتشو بیشتر کن. الان ظرفیتش چقدر هست؟؟؟

دیدگاه

سلام
                  منظورم خازن خروجی هست همون خازن بزرگه که با خروجی سری شده.
                  ولتاژ همون باشه ام ظرفیتشو بیشتر کن. الان ظرفیتش چقدر هست؟؟؟
                  مرسی داداش.الان 35v 3300mf
                  35v 10000mf خوبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                    مرسی داداش.الان 35v 3300mf
                    35v 10000mf خوبه؟
                    سلام
                    علی جان اول ببین اون خازن 3300 با خروجی سری هست یه موقع خازن تغذیه نباشه .البته همون خازن خروجی هست ولی برای اینکه اشتباه نشه چک کن . در ضمن اگر10000 بندازی بهتر میشه ولی من نظرم اینه که این کار و نکنی .چون این مدار اصلا" ارزش اینو نداره که بخوای براش هزینه کنی. چند خریدیش؟؟
                    اگه یه مدار بهت معرفی کنم خودت می تونی بسازی .تست شده هم هست و عالی برای موزیک.

دیدگاه

سلام
                      علی جان اول ببین اون خازن 3300 با خروجی سری هست یه موقع خازن تغذیه نباشه .البته همون خازن خروجی هست ولی برای اینکه اشتباه نشه چک کن . در ضمن اگر10000 بندازی بهتر میشه ولی من نظرم اینه که این کار و نکنی .چون این مدار اصلا" ارزش اینو نداره که بخوای براش هزینه کنی. چند خریدیش؟؟
                      اگه یه مدار بهت معرفی کنم خودت می تونی بسازی .تست شده هم هست و عالی برای موزیک.
                      والا پایه منفیش میره ب خروجی +بلندگو
                      :cry2:47500
                      واقعا ارزششو نداره.من اینو برا سابم گرفته بودم
                      الانم ک تغذیه مشکل داشت برد کلا نابود شد فیوز میسوزونه.3055 کلا عوض کردم
                      bd140 سوخت.واقعا نمیدونم چیکار کنم.مشکل الان از کجاس؟

دیدگاه

خوب دیگه وقتی ترانزیستورای قدرت میسوزه ممکنه طبقات قبل هم بسوزن
                        ولی این امپلی ها با تغذیه تک بدرد موزیک نمیخورن چه برسه به فرکانسای پایین برا ساب
                        به نظر من هم اگر یه امپ دیگه بسازی بهتره خرج الکی نکن براش
                        یالا علیرضا دیگه باید شروع کنی

دیدگاه

گریه نکن تو اگه دست بکار بشی یاد میگیری بگو سابت چه قدرتی داره اگه میتونی یه عکس ازش بگیر بزار تا بهت بگم چه امپلی بسازی براش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            گریه نکن تو اگه دست بکار بشی یاد میگیری بگو سابت چه قدرتی داره اگه میتونی یه عکس ازش بگیر بزار تا بهت بگم چه امپلی بسازی براش
                            bd140
                            bd 139
                            bc141
                            bc161
                            32n3055
                            عوض کردم ولی هنوزم فیوز میسوزونه
                            اشکال از کجاس :cry2:

دیدگاه

تست مقاومت آجری به چ صورته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X