اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای حل مشکل آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای حل مشکل آمپلی

سلام
    من یه آمپ با چهارتا3055 بستم خیلی قدرتش خوب بود کیفیت هم که دیگه حرف نداشت
    به اشتبا خروجی رو بلندگو 1.5 اهم وصل کردم بعد 4تا 3055 سوختن + یه مقاومت 100اهم
    عوضشون کردم بازم سوختن
    بنظرتون مشکل از کجاست؟
    tip ها سالم هستن نمیدونم مشکل از کجاست
    وب سایت ای ال سی وان
    www.elc1.ir

پاسخ : راهنمایی برای حل مشکل آمپلی

قبل از هر کاری با برق ترانس یه لامپ 100 وات سری کنید تا اگر مدار مشکل داشت خسارت نبینی
    شما هنوز یا چند قطعه سوخته هنوز دارید توصیه می کنم ترانزیستور ها رو همشو چک کنید به خصوص tip ها. اگر مشکلی داشتید مطرح کنید.
    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      قبل از هر کاری با برق ترانس یه لامپ 100 وات سری کنید تا اگر مدار مشکل داشت خسارت نبینی
      شما هنوز یا چند قطعه سوخته هنوز دارید توصیه می کنم ترانزیستور ها رو همشو چک کنید به خصوص tip ها. اگر مشکلی داشتید مطرح کنید.
      موفق باشید
      باید مشکل از tip ها باشه ولی مشکلی ندارن
      حالا عوضشون میکنم ببینم چی میشه
      نگاهی کردم اگه بجا 3055 از 3773 مشکلی نداشت ممنون میشم شما هم یه نظری بدید
      وب سایت ای ال سی وان
      www.elc1.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimad
        باید مشکل از tip ها باشه ولی مشکلی ندارن
        حالا عوضشون میکنم ببینم چی میشه
        نگاهی کردم اگه بجا 3055 از 3773 مشکلی نداشت ممنون میشم شما هم یه نظری بدید
        لامپ تست رو با برق ترانس سری کن. ترانزیسور های خروجی رو از رو مدار بردار و مدار رو به برق بزن. ار لاپ روشن شد یعنی تو درایور مشکل داری باید سریع بکشی.
        تستشون کن همین جوری نرو یکی دیگه بخر .اول تست کن ببین کدومش مشکل داره . فعلا" با همین 3055 راهش بنداز تا بعد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          لامپ تست رو با برق ترانس سری کن. ترانزیسور های خروجی رو از رو مدار بردار و مدار رو به برق بزن. ار لاپ روشن شد یعنی تو درایور مشکل داری باید سریع بکشی.
          تستشون کن همین جوری نرو یکی دیگه بخر .اول تست کن ببین کدومش مشکل داره . فعلا" با همین 3055 راهش بنداز تا بعد
          این کار هارو انجام داده بودم و هیچ مشکلی نبود بخاطر این تعویض کردم
          فهمیدم چی شده بود احتمال زیاد مدار رو چون رو قالی بوده یه سیم از زیر یه چیزی رو اتصال کرده
          به هر حال مرسی اقا محمد
          وب سایت ای ال سی وان
          www.elc1.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X