اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول پخش صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول پخش صدا

با سلام
    من احتیاج به یک ماژول پخش صدا استریو دارم که بتونه با میکرو ارتباط برقرار کنه و فایلهای صوتی که ترجیحا بصورت MP3 هستش رو از کارت اس دی بخونه و پخش کنه
    البته تو این سایت یه چیزایی هستش http://www.microele.com/fa/25-sound
    ولی چیزی که من میخوام اینکه این ماژول بتونه خروجی جداگانه به هر کانال بفرسته مثلا به کانال راست اطلاعات یه آهنگو بفرسته و به کانال چپ اطلاعات یه آهنگ دیگه رو بفرسته
    مثلا یه آهنگ دائم در حال پخشه از کانال راست و بشه به ماژول دستور داد که یه آهنگو توی یه لحظه از کانال چپ پخش کنه
    کلیتش اینکه که میکرو یه سری ورودی رو چک میکنه و یه آهنگ بصورت دمو پخش میشه و بعدش هر وقت میکرو به ماژول دستور داد یک آهنگ دیگه رو ، روی همون آهنگ در حال پخش ، پخش کنه
    کسی همچین چیزی سراغ داره؟

پاسخ : ماژول پخش صدا

واسه صدا که ایسی استریو هست میتونی به هر کانال یه ورودی جداگانه بدی ولی دیگه میکروش رو باید خودت طراحی کنی که چیکار میخوای بکنه

دیدگاه

پاسخ : ماژول پخش صدا

سلام منظورت از آی سی ، آی سی آمپلیه ؟
      اگه منظورت اینه که مثلا آی سی آمپلی TDA استریو هستش و هر ورودی جدا بهش بدم نه منظور من این نیست
      من میخوام یه ماژول مثل اونی که لینکشو گذاشتم باشه که ورودی های اونو میشه به میکرو وصل کرد و بهش دستور داد که چیکار کنه که کدوم اهنگو پخش کنه
      در کل میخوام یه چیزی تو مایه های کامپیوتر باشه که وقتی با یه پلیر داری آهنگی گوش میده و یه نرم افزار یه صدایی تولید میکنه اون آهنگی که توسط پلیر داره پخش میشه متوقف نمیشه بعد این صدا پلی بشه و دوباره اون آهنگ پخشش ادامه پیدا کنه
      یه جواری میخوام که دو تا ماژول پخش صدا رو باهم ترکیب کنیک که هر کدو ورودی جدا و خروجی جدا داشته باشه oo:
      نمیدونم امکانش هست یا نه :cry2:
      کسی چیزی به ذهنش میرسه آیا؟ :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X