اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب امپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب امپ

سلام
    دوستان تو فکر یه آمپلی فایر پرقدرت وبا کیفیت میگشتم که به تیریپم بخوره آمپلی 400وات سام استار پیدا کردم که قیمتش تو تبریز50ت بود که یه ترانس 24ولت دوبل میخواد که انهم اگه بگم بپیچن 70ت برام آب میخوره که جمعا میشه120ت که باهزینه رفت امد حولو حوشه 130ت میشه اما از ایران میکرو24ولت دوبل دیدم زده 25ت + 8...ت هزینه پست 34ت تقریبا نصف ترانس پیچیده.با این حساب میشه 84ت اما الان تو اینترنت میگشتم اینو پیدا کردم،
    http://www.newkiteshop.com/product_info.php/cPath/62/products_id/901/pname/آمپلیفایر-استریو-تمام-ترانزیستور-با-قدرت-200-وات-RMS

فروشگاه که نماد اعتبار داره،قیمتش هم مناسبه،ترانس هم روش هست .اما کیفیتش چطوره؟از دوستان این رو تهیه کردن؟ دوستان از نظراتتون منو محروم نکنید،اگه مداری که با24ولت دوبل 6آمپر کار میکه سراغ دارید معرفی کنید.
    با تشکر.

پاسخ : انتخاب امپ

اگه طراحی مداردرست باشه بله روهرکانال 100وات میده ولی بایستی ترانس دوبل30ولت آی سی بهش یزنی.این بردروش ترانس نیست بایستی مجزابخری درضمن فکرنکنم ترانزیستوراش ژاپنی باشن ولی درکل مدارخوبیه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام دوست عزیز فکر کنم این همون مدار استریو 100وات که تو انجمن هستش وخیلی ها ساختن اگه خودت بسازی لذتش بیشتره ودر ضمن تواون سایت نوشته ترانس رو باید خودتون فراهم کنید
      http://construyasuvideorockola.com/proyect_amp_zener_100w_1.php

دیدگاه

سلام
        بنظر من اگه تجربشو داری همون امپلی که چهارتا irfp250 داره بساز تاپیکش تو انجمن هستش.که طرح ساده ای دارد و هم قدرت مناسب. اگه خواستی برا ساب هم میتونی استفاده کنی. :mrgreen:
        ابن بردهای اماده هم اون توانهایی رو که گفتن نمیدن. :angry:
        DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز ساخت آمپلی خیلی هزینه داره حتی اگر بخوای با ای سی یا وات پایین بسازی باید بتونی از پس هزینه هاش بر بیای
          اگر هم وارد این کار شدی خودت بساز نه اینکه آماده بخری هم تجربت زیاد میشه هم از چیزی که خودت ساختی لذت بیشتری میبری

دیدگاه

سلام با تشکر از پاسختون.
            آقا اخه تو خوده سایت گفته:
            ﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ 4 ﻋﺪﺩ ﺗﺮﺍﻧﺰﯾﺴﺘﻮﺭ ﭘﺎﻭﺭ ﺗﻮﺷﯿﺒﺎﯼ
            ﺍﺻﻞ ﮊﺍﭘﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ 2SC5200ﻭ ﻣﺪﺍﺭﺍﺕ ﺟﺎﻧﺒﯽ
            ﺁﻥ
            ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﻫﯿﺖ ﺳﯿﻨﮏ
            ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﺪﺍﺭ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺩﻭﺑﻞ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻣﺪﺍﺭ )ﺗﻨﻬﺎ ﺗﺮﺍﻧﺲ
            ﺩﻭﺑﻞ 24 ﺗﺎ ﺩﻭﺑﻞ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ 45 ﻭﻟﺖ ﺑﺎ ﺁﻣﭙﺮ ﺑﺎﻻ
            ﻧﯿﺎﺯ ﺍﺳﺖ (
            ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ 100 ﻭﺍﺕ ﺣﻘﯿﻘﯽ RMS ﺩﺭ ﻫﺮ
            ﮐﺎﻧﺎﻝ
            ساختنش که کاری نداره از پسش برمیام اما مشکل من قیمت بالای ترانسه به هر حال هزینه نهایی این مدار چقدر درمیاد؟آیا میتونم با 24ولت دوبل 6آمپر ببندمش؟در اون صورت قدرت خروجی اش چقدره؟راستی تو فایل pdf استریو یه مدار دیگه هست که خروجی آمپ اول به اون میره بعد از اون مدار به باند،اون رو برای چی گذاشتن؟

دیدگاه

دود بر همه

توحید جان از بابت اعتبار نیوکیت باید بگم نزدیک 40 سال سابقه کار داره و در کوچه آلیک جمهوری هم
              مغازه دارن من از حدود 20 سال پیش که نوجوانی بودم ازش خرید میکردم . هنوز هم مشتریشون هستم.
              از بابت خود ماژول هم باید بگم ماژول خوبیه .

ad1359 عزیز هم درست گفت شبیه همون پیوندی هست که گزاشته.

سیروس عزیز ترانزیستور ها متفزقه نیست هم از بابت ظاهری و هم از بابت اعتبار خود نیو کیت
              البته شماره ساخت روی ترانزیستور ها خوانا نیست.

و در پایان ، با دیدگاه مصطفی عزیز هم بسیار موافقم که خودت بسازی

این هم آمپلی مونو که نزدیک به همین ماژول هست :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95547.0
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

درسته اگه خودش بسازه بهتره ولی پیداکردن ترانزیستوراصل یکم سخته اونم بااین وضع بازار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                  درسته اگه خودش بسازه بهتره ولی پیداکردن ترانزیستوراصل یکم سخته اونم بااین وضع بازار.
                  شما از کجا مطمئنی که اون ترانزیستورا اصل هستن منم میتونم یه چیزی بسازم و بگم که تمام ترانزیستورا ش اصل هستن کی میفهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    شما از کجا مطمئنی که اون ترانزیستورا اصل هستن منم میتونم یه چیزی بسازم و بگم که تمام ترانزیستورا ش اصل هستن کی میفهمه
                    آقامصطفی اگه پستای بالاروبخونی گفتم فکرنکنم ترانزیستوراش اصل باشن دوستان که گفتن خودش بسازه بهتره منم گفتم اگه ترانزیستوردرست درمون پیداکنه بهتره ولی بااین وضع بازاریکم سخته.

دیدگاه

امپراتور عزیز من قصد توهین نداشتم فقط میگم این یه تبلیغه بقول خودت قطعه اصل کم گیر میاد اگر هم باشه گرون هست
                      برا کسی نمیصرفه بخواد استفاده کنه محصول گرون در میاد

دیدگاه

ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﺍﻳﻦ ﻣﺪﺍﺭ ﭼﻘﺪﺭ ﺩﺭﻣﻴﺎﺩ؟ﺁﻳﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﺎ
                        24ﻭﻟﺖ ﺩﻭﺑﻞ 6ﺁﻣﭙﺮ ﺑﺒﻨﺪﻣﺶ؟ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺻﻮﺭﺕ
                        ﻗﺪﺭﺕ ﺧﺮﻭﺟﻲ ﺍﺵ ﭼﻘﺪﺭﻩ؟ﺭﺍﺳﺘﻲ ﺗﻮ ﻓﺎﻳﻞ pdf
                        ﺍﺳﺘﺮﻳﻮ ﻳﻪ ﻣﺪﺍﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺧﺮﻭﺟﻲ ﺁﻣﭗ ﺍﻭﻝ
                        ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﻴﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻣﺪﺍﺭ ﺑﻪ ﺑﺎﻧﺪ،ﺍﻭﻥ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﻱ
                        ﭼﻲ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ؟

دیدگاه

سلام.امروز زنگ زدم پرسیدم،حق با شماست.ترانس همراهش نمیفرستن باید جدا بخرم.دوستان لطفا به سوالات پست قبلیم یه نظری بکنید.ممنون

دیدگاه

????

دیدگاه

درود

توحید جان فکر کنم منظورت اون مدار زوبل هست که تشکیل شده از سیم پیچ و مقاومت . برای جلو گیری از جریانات حجومی طراحی شده.
                              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X