اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر250وات-2sc5200&2sa1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر250وات-2sc5200&2sa1943

نه عزیزمدارمال یه سایت معتبره امکان نداره ایرادداشته باشه.
    اینم لینک اصلیش:
    http://320volt.com/en/rms-250w-oto-amfisi-jblfiltre-smps-ei35-sg3525/
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام آقای emprator
      واقعا ممنون که جواب دادید و دلگرمی بابت تایید مدار.
      می گم پس من شروع به ساختش می کنم انشالا جواب گرفتم یه تاپیک واسش جدا می زنیم.

دیدگاه

این آمپ 250وات خروجی میده رو4اهم بااین سوئیچینگش هیچوقت این توانونمیتونه بده بعدم چون هستش اماده است ازپاورکامپیوتربایستی درش بیاری معلوم نیست هسته بامدارمچبشه یانه درواقع شایدنتونی ازسوئیچینگش جواب بگیری.

دیدگاه

من تقریبا 80 درصد قطعاتشو دارم. به دلم افتاده که جواب می ده. pcb رو زدم فقط سوراخکاریش مونده. هسته پاورم چنتایی دارم,
          فقط اون ماسفت گوشتالوهارو باید بخرم.خوب 100 واتم بده واسه ماشین خیلیییییی زیاده نه؟
          راه که افتاد انشالا رو تغذیشم کار می کنیم یه اصلاحه اساسی انجام می دیم که بتونیم از تمام قدرت آمپلی استفاده کنیم

دیدگاه

پس شروع کن ایشالله که جواب بگیری موردیم بودبه کمک هم حلش می کنیم.

دیدگاه

سلام
              این عکس مدار چاپی که یه تغییرات کوچولو توش دادم. تمام تغذیه ها رو جدا کردم و ورودی و خروجی ها رو هم جدا کردم که هر مدار رو جدا بسازم و تست کنم. اول منبع تغذیه رو می بندم و اگه انشالا جواب گرفتم می رم سراغ آمپلی. آمپلی رو با یه تغذیه که از قبل آماده می کنم تست می کنم اگه ینم جواب داد اونوقت سوویچینگو به آمپلی وصل می کنم و نتیجه رو می بینم. در آخرم مداره پری رو مونتاژ می کنم و نتیجه رو یکجا می بینمم . اگه دیدم سوویچینگ کم میاره از یه جفت 2sc5200 و 2sa1943 بیشتر استفاده نمی کنم . نظرت چیه ؟
              اینم لینک عکس pcb
              http://www.4shared.com/photo/96phuodsce/_20150430_120824.html

دیدگاه

فایل pcb که خوت درست کردی را هم بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                  فایل pcb که خوت درست کردی را هم بزار
                  تو صفحه اول بچه ها همه فایلا رو گداشتن. من خودم بعد از چاپ با تیزبر اونجاهایی که نخواستم رو پاک کردم. اگه عکسو نگاه کنی متوجه می شی که چه تغییراتی نسبت به فایلایی که بچه ها گداشتن دادم.

دیدگاه

سلام.
                    بچه ها می شه راهنمایی کنین بگید اون دیود بغل پتانسیومتر ولتاژ باید چی بذارم؟
                    مقدار خازن ها رو که یه جمله نوشته تو همون pdf مدار من نمی فهمم منظورش چیه و باید چه مقدار خازنی بزارم. ممنون می شم راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad
                      سلام.
                      بچه ها می شه راهنمایی کنین بگید اون دیود بغل پتانسیومتر ولتاژ باید چی بذارم؟
                      مقدار خازن ها رو که یه جمله نوشته تو همون pdf مدار من نمی فهمم منظورش چیه و باید چه مقدار خازنی بزارم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
                      یه توصیه کوچیک : اول امپو بساز و تست کن بعد برو سراغ بقیه قسمتای مدار
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                      مخترع برتر شمال غرب سال 96
                      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        یه توصیه کوچیک : اول امپو بساز و تست کن بعد برو سراغ بقیه قسمتای مدار
                        آقا آرمین من فکر کنم قسمته سخت مدار سوویچینگش باشه واسه همین اول رفتم سراغ سوویچنگ که دقدقش از ذهنم پاک بشه، راهندازیه آمپلیش بنظر ساده می یاد...
                        ممنون می شم سوالمو پاسخ بدین :
                        اون دیود بغل پتانسیومتر ولتاژ باید چه دیودی بذارم؟مقدار خازن ها رو که یه جمله نوشته تو همون pdf مدار من نمی فهمم منظورش چیه و باید چه مقدار خازنی بزارم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad
                          آقا آرمین من فکر کنم قسمته سخت مدار سوویچینگش باشه واسه همین اول رفتم سراغ سوویچنگ که دقدقش از ذهنم پاک بشه، راهندازیه آمپلیش بنظر ساده می یاد...
                          ممنون می شم سوالمو پاسخ بدین :
                          اون دیود بغل پتانسیومتر ولتاژ باید چه دیودی بذارم؟مقدار خازن ها رو که یه جمله نوشته تو همون pdf مدار من نمی فهمم منظورش چیه و باید چه مقدار خازنی بزارم؟
                          زنر رو متوجه نشدم چقدر باید باشه از سیروس باید بپرسی
                          کدوم خازنا من نتونستم فایلو پیدا کنم تونستی لینک بده
                          در باره امپ هم چون من این امپو ساختم و برا من کار نکرد واسه همین میگم اول امپو تست کن شاید برا تو هم کار نکنه
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

دیودزنرو70ولتی بزارفقط این مدارسوئیچینگش یکم گیرداره حتمانتیجشواینجابزار.

دیدگاه

امپراتور من تو سایته اصلیش نگاه کردم زنرو 75 ولت گذاشته بود. منم 70 و 75 ولت می گیرم. خازن هم تو عکساش که دیدم 2200 میکرو 63 ولت گذاشته بود. منم همینو می ذارم. فردا می رم بقیه قطعاتشو تکمیل می کنم.
                              آرمین جان چرا آمپلیشو نتونستی راه بندازی؟ بش نمی یاد نکته خاصی داشته باشه :redface:
                              http://s6.picofile.com/file/8174257534/250oto.pdf.html
                              http://s6.picofile.com/file/8174258218/14.png
                              ایناهم لینکه pcb و top overlay

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad
                                امپراتور من تو سایته اصلیش نگاه کردم زنرو 75 ولت گذاشته بود. منم 70 و 75 ولت می گیرم. خازن هم تو عکساش که دیدم 2200 میکرو 63 ولت گذاشته بود. منم همینو می ذارم. فردا می رم بقیه قطعاتشو تکمیل می کنم.
                                آرمین جان چرا آمپلیشو نتونستی راه بندازی؟ بش نمی یاد نکته خاصی داشته باشه :redface:
                                http://s6.picofile.com/file/8174257534/250oto.pdf.html
                                http://s6.picofile.com/file/8174258218/14.png
                                ایناهم لینکه pcb و top overlay
                                والا امپ برا من کار نکرد نمیدونم مشکلش چیه قطعاتم تست کردم سالم بودن ولی وقتی تغذیه رو وصل میکنم ترانزیستورای درایورو میسوزن و به خروجی برق میدن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X