اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر250وات-2sc5200&2sa1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر250وات-2sc5200&2sa1943

سلام دوباره...
    امروز رفتم خرید و تقریبا 100 درصد قطعاتو خریدم. فقط زنر فقط 68 ولت و 86 ولت گیرم اومد، واسه تست 68 می ذارم. ماسفتم irfp064 گیرم نیومد بجاش irf3205خریدم. جالبه تمامه مشخصاتش با این می خوره ولی سایزاشون یکی نیست.دیتاشیتشونم نگاه کردم فقط یه تفاوت جزیی تو خازن ورودی داشتن و اینکه irfp064 واسه صنعته ولی irf3205 واسه استفاده عمومیه. من که با irf3205 راش میندازم. حالا شما هم نگاه کنید نظر بدید.

دیدگاه

irfp064nوirf3205 یکین فقط 064برگتره وبازدهیش بیشتروهمچنین گرونتر تقریبا4برابر.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

الان می خوام بخوابم. دارم می میرم از خواب. تا الان داشتم مونتاژ می کردم. فروشنده مقاومت 56 اهم واسم نزاشته
        فردا می رم می خرم.
        امپراتور پس من فعلا از همین irfp3205 استفاده می کنم انشالا جواب گرفتم irfp064 می خرم. irf260 داشتم خواستم بجاش بزارم ولی دیتاشیتشو که خوندم دیدم خیلی کم میاره. تو عکس هم گذاشتمش واسه قشنگی. اینم یه عکس از پیشرفت کار
        http://www.4shared.com/photo/gyhbtLRbba/IMG_0008.html

دیدگاه

احتمال زیادهسته رودراری خودت بپیچی.

دیدگاه

:cry2:
            جواب نداد. با ترانس اولی وقتی پتانسیومتر رو کم بود دوبل 7 ولت و 6.5 می داد 100 میلی آمپر هم جریان می کشید. پتانسیومتر رو که کم کم زیاد می کردم آمپر می رفت بالا ولتاژم می رفت بالا. تا 100 ولت هم رفت آمپرم حدوده 4 آمپر کشید oo:
            ترانس دومی که اوضاش ازین وخیمتر بود. هنوز پتانسیومتر رو دست نزدم 1.2 آمپر می کشید...خلاصه اینکه فکر کنم ترانسو همونطور که گفتی دستی بپیچم. اما نمی دونم چند دور و رو چه هسته ای؟
            راستی ماسفتام هم irf3205 بودن.
            اینم عکس مدار
            http://www.4shared.com/download/vAhqn5naba/IMG_0013.JPG?lgfp=3000

دیدگاه

دوست عزیز اگر تونسی یه تست هم با باتری بگیر من هم همین مشکل داشتم البته با یه مدار دیگه

دیدگاه

برا تست اولیه با باتری امتحان نکن یه ترانس 12 ولت یه آمپرم کافیه باتری هیچ کنترلی رو جریانش نیست
                با کوچکترین مشکل ماسفتا سوختست . اولیه بدون بار خروجی بیشتر از 200 میلی آمپر نباید مصرف کنه
                ---
                یه سری از پاورا هستشون برا 3.3 ولت هم سر جدا پیچیده شده که بدرد اینکار نمیخورن
                غیر از اون اگه شما برا 250 وات میخاین کلا این سیم پیچی جوابتو نمید اون هسته دومیه رو باز کن از اول بپیچ
                برا سیم پیچی اولیه 4 یا 5 دور سیم برا ثانویه هم با توجه ولتاژ مورد نیازت و حدا اقل ولتاژ باتری و سیم کشی( که ممکنه موقع جریان کشیدن 10 ولتم بیاد پایین ) تقسیم بر اولیه کن و بپییچ مثلا اگه اولیه 5 دور بود برای ثانویه 50 ولت
                با حساب دیودای خروجی حدود 26 دور بپیچ با 4 دور اولیه ثانویه میشه 21 دور
                سیم رو هم از .50 ب یا نزدیک همین استفاده کن برا اولیه 10 رشته موازی ثانویه 2 رشته موازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                  برا تست اولیه با باتری امتحان نکن یه ترانس 12 ولت یه آمپرم کافیه باتری هیچ کنترلی رو جریانش نیست
                  با کوچکترین مشکل ماسفتا سوختست . اولیه بدون بار خروجی بیشتر از 200 میلی آمپر نباید مصرف کنه
                  ---
                  یه سری از پاورا هستشون برا 3.3 ولت هم سر جدا پیچیده شده که بدرد اینکار نمیخورن
                  غیر از اون اگه شما برا 250 وات میخاین کلا این سیم پیچی جوابتو نمید اون هسته دومیه رو باز کن از اول بپیچ
                  برا سیم پیچی اولیه 4 یا 5 دور سیم برا ثانویه هم با توجه ولتاژ مورد نیازت و حدا اقل ولتاژ باتری و سیم کشی( که ممکنه موقع جریان کشیدن 10 ولتم بیاد پایین ) تقسیم بر اولیه کن و بپییچ مثلا اگه اولیه 5 دور بود برای ثانویه 50 ولت
                  با حساب دیودای خروجی حدود 26 دور بپیچ با 4 دور اولیه ثانویه میشه 21 دور
                  سیم رو هم از .50 ب یا نزدیک همین استفاده کن برا اولیه 10 رشته موازی ثانویه 2 رشته موازی
                  سلام به دوستان
                  ممنون که پاسخ می دین و دلگرمی می دین و هستین و تنهام نمی زارین و و و....
                  sajad220 این کاری که می گی خیلی خطرناکه و به قول shork حداقش اینه که ماسفتام می رن رو هوا. من از یه پاور کامپیوتر استفاده کردم که خودش تو پیکه جریانه 10 آمپر به بالا قطع می کرد که تا حدی باعثه محافظته مدارم می شد.
                  shork عزیز ممنون از راهنماییت. فکر کنم شما از فرموله N1/N2=V1/V2 حساب کردید، درسته؟
                  بحث فرکانس تولیدیه sg3525 و نوع هسته ومقدار سلفی که با این تعداد دور بدست میاد رو چطور لحاظ کردید؟ من سلف متر دارم
                  و اینکه مدارو تو صفحه اول نگاه کنید، اولیه دوتا سیم پیچه و ثانویه هم دوتا. من می خوام تو این مدار فقط هسته رو جایگزین کنم هاا، شما منظورت اینه که از هر کدوم دوتا بپیچم؟ راستی هسته دوومی که گفتم اوضاش وخیمتره EC-35C هست. به نظرت تا چند وات توان می تونه بهم بده؟

دیدگاه

بچه ها من ترانسه دومی رو باز کردم، بنده خدا حق داشت آمپر بکشه. آخه اصلا سیم پیچ اولیه اونی نیست که نیاز داریم...
                    به هر حال توی عکس سایزه هسته رو زدم. ببینید چقدر توان می ده و اینکه سوالای قبلیمم پاسخ بدید لطفا. :icon_razz:
                    http://www.4shared.com/download/8mLNmCYVce/IMG_0034.JPG?lgfp=3000

دیدگاه

هسته دومیه چون EE هست قدش بلند تره و جای سیم پیچی بیشتری داره
                      بله نسبت اولیه به ثانویه با نسبت ولتاژ اون رابطه داره و باید چنتا نکته مثل ولتاژ روی دیود خروجی و حداقل ولتاژ ورودی(حدود 10 ولت) رو حساب کنی و اگه از خروجی فید بک نداره مدار باید ولتاز متوسط (12 یا 13) ورودی رو در نظر بگری تا تو حداکثر ولتاژ ماشین (14 تا 15) زیادی نشه خروجی

فرکانست اگه بیشتر از 50 کیلو هرتز باشه تعداد دور اولیه 4 یا 5 دور با این سایز هسته خوبه 5 بهتره ولی باید سیم بیشتری بپیچی.
                      برای صدا با این هسته حدود 250 تا 300 وات میتونی خروجی بگیری.
                      --
                      برای اولیه یه 5 دور میپیچی بعد سر شو میدی بیرون بعد یه 5 دور دیگه ثانویه هم بهمین صورت
                      تو این تاپیک درباره سیمپیچی عکس و فیلم هست
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105959.msg684457#msg684457
                      پاسخ شماره 4 رو هم دقیق بخون بهترین توضیحات رو با عکس داره
                      نیاز به سلف سنج نیست فقط تمیز بپیچ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                        هسته دومیه چون EE هست قدش بلند تره و جای سیم پیچی بیشتری داره
                        بله نسبت اولیه به ثانویه با نسبت ولتاژ اون رابطه داره و باید چنتا نکته مثل ولتاژ روی دیود خروجی و حداقل ولتاژ ورودی(حدود 10 ولت) رو حساب کنی و اگه از خروجی فید بک نداره مدار باید ولتاز متوسط (12 یا 13) ورودی رو در نظر بگری تا تو حداکثر ولتاژ ماشین (14 تا 15) زیادی نشه خروجی

فرکانست اگه بیشتر از 50 کیلو هرتز باشه تعداد دور اولیه 4 یا 5 دور با این سایز هسته خوبه 5 بهتره ولی باید سیم بیشتری بپیچی.
                        برای صدا با این هسته حدود 250 تا 300 وات میتونی خروجی بگیری.
                        --
                        برای اولیه یه 5 دور میپیچی بعد سر شو میدی بیرون بعد یه 5 دور دیگه ثانویه هم بهمین صورت
                        تو این تاپیک درباره سیمپیچی عکس و فیلم هست
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105959.msg684457#msg684457
                        پاسخ شماره 4 رو هم دقیق بخون بهترین توضیحات رو با عکس داره
                        نیاز به سلف سنج نیست فقط تمیز بپیچ
                        سلام shork
                        این سیم پیچ اولیه سره وسطش به کجا می خوره؟ به سر مثبته 12 ولت ؟ بعدشم من نمی دونم این فرکانس تولیدیه sg3525 چنده تو این مدار؟
                        بعد مگه اون دیود زنر حکم فیدبکو نداره؟
                        و اینکه آقای shork این سایت رو نگاه کنید. این سایتو سلف الکترویک تو پاساژ عباسیان بهم داد، گفتم هسته تروییدی می خوام. گفت چه سایزی؟چه رنگی؟
                        منم گفتم نمی دونم!!!!
                        گفت برو تو این سایت هر کدومو خواستی انتخاب کن، ما نمایندگیشیم. حالا من کدوم رنگو نوعش بدردم می خوره؟ واسه همین مدار و اینکه واسه توان 600 وات تاپیکه آقا سیرورس (emprator) مربوط به سوویچینگه آمپلی ماشین. می شه لطفا راهنماییم کنید کدومو سفارش بدم؟
                        خواهشن سوالامو کامل جواب بدید.

دیدگاه

سروسط اولیه میره به +12
                          فرکانس کاریشونمی دونم
                          کدوم سایت
                          هسته فریت واسه سوئیچینگ بایستی رنگ زغالی باشه سایزشم که می تونی دوتابخری قطرش حدود5سانتی باشه قطرداخلیشم 3سانت اینجوری می تونی توان بیشترم بگیری ازش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                            سروسط اولیه میره به +12
                            فرکانس کاریشونمی دونم
                            کدوم سایت
                            هسته فریت واسه سوئیچینگ بایستی رنگ زغالی باشه سایزشم که می تونی دوتابخری قطرش حدود5سانتی باشه قطرداخلیشم 3سانت اینجوری می تونی توان بیشترم بگیری ازش.
                            ببخشید یادم رفت سایتو بنویسم :icon_razz:
                            http://www.kdm-mag.com/
                            شما کدومشو انتخاب می کنی؟از ستونه سمت چپه سایت

دیدگاه

تواین سایت که چیزی مشخص نیست فقط یه دونه عکس ازچندتاهسته گذاشته همین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                                تواین سایت که چیزی مشخص نیست فقط یه دونه عکس ازچندتاهسته گذاشته همین.
                                http://www.kdm-mag.com/products/
                                آقا سیروس من فردا باید برم سره کار تا 2 هفته. خواهشا سایتو خوب نگاه کنید که من یکیشو انتخاب کنم تا امشب. شما این لینکو بری هم می تونی ببینی. بالای صفحه نوشته product روش کلیک کنید لینکی که من الان گذاشتم باز می شه. بعد سمت چپ کلی انتخاب داریم. نوشته Alloy powder cores
                                زیره این ستون رو هر کدوم وایسین نوعشم مشخص کرده. مثلا نوشته sendust cores ،وایسین نوعه هسته ها میان.
                                یه عکس می ذارم از صفحه ای که باز شده ببینید. خواهشا زود جوابمو بدین بدونم چه نوعی بگیرم. سایزشو که گفتین فقط جنسشم تو این سایت نگاه کنید بگین لطفا.
                                http://www.4shared.com/download/WGTm7uP7ba/Untitled.jpg?lgfp=3000

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X