اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر250وات-2sc5200&2sa1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر250وات-2sc5200&2sa1943

تواون سایت بایستی یکی یکی دیتاشیتشونودانلودکنی بعدببینی چی به چیه.
    شمایه نگاه به این عکس بنداز
    http://s6.picofile.com/file/8187184000/IMG_20140720_220125.jpg
    رنگش که مشخصه قطرش حدود5سانت ضخامتشم 2سانت باشه بهتره دوتام بگیرکه بتونی توان بیشترم ازش بکشی.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      تواون سایت بایستی یکی یکی دیتاشیتشونودانلودکنی بعدببینی چی به چیه.
      شمایه نگاه به این عکس بنداز
      http://s6.picofile.com/file/8187184000/IMG_20140720_220125.jpg
      رنگش که مشخصه قطرش حدود5سانت ضخامتشم 2سانت باشه بهتره دوتام بگیرکه بتونی توان بیشترم ازش بکشی.
      آقا سیروس اصلا رفتین اونجا که گفتم؟؟؟؟؟؟ دیتاشیت نداره، خلاصه مشخصات رو زده. رنگه آبی و سیاه و خاکی رنگ و خاکستری داره. شما می گی خاکستری بگیرم؟
      کاش یه نگاه می کردین :sad:

دیدگاه

رفتم عزیزدیتاشیتشم دانلودکنی معلوم نمیشه چقدتوان میده منم برحسب تجربه گفتم.
        بله همون رنگ خاکستری بگیر.

دیدگاه

به نظر من هسته جدید نخر این مدارو با همین هسته بپیچ و تکمیلش کن
          باقی مراحل تا این مدارت تکمیل بشه و توی ماشین قابل استفاده بشه خودش یه عمره 250 واتم خیلی زیاده
          من اطلاعاتی از جنس هسته های اون شرکت ندارم
          از این سایت http://www.nobel-elc.com میتونی خرید کنی فریتای کره ایش خیلی خوبه چینیاشم بد نیست ارزونم هست یه فریت eer 42 یا 49 بگیری 500 تا 1000 وات میتونی ازش خروجی بگیری سیم پیچیشم راحته
          تروید یه کم سیم پیچیش سخت تره باز نخواستی یه تروید با قطر 63 داره راحت 1000 وات میتونی ازش بگیری.
          ---
          فرکانسش با خازن پایه 6 و مقاومت پایه 5 معلوم میشه از توی دیتا شیت باید حساب کنی
          تو عکس صفحه 1 خازن 1 نانو خونده میشد اگه اون مقاومتم 10 کیلو اهم باشه فرکانس حدود 75 کلی هرتز 15 کیلو اهم باشه حدود 50 کیلوهرتز.

دیدگاه

:cry2:
            کار نکرد...
            هسته رو سیم پیچی کردم. اولیه دوتا 4 دور از 15 لایه سیم 0.25 و ثانویه هم یه 19 دور از 10 لایه سیم 0.25 و یه 15 دور از 10 لایه سیم 0.25 روی هسته ee-35 ،اول 4 دور اولیه بعد 19 دور ثانویه بعد دوباره 4 دور اولیه و بعد دوباره 15 دور ثانویه رو هم پیچیدم، کلی هم تو سیم پیچیش اذیت شدم. اولا به زور جا شد طوری که ثانویه دوم رو 15 دور بیشتر نتونستم ببندم. تازه من خودم 10 لایه سیم رو کناره هم مرتب گذاشتم و روش چسب قطره ای ریختم ، اگه می خواستم کلافشون کنم که اصلا جا نمی شد. تو عکسی که گذاشتم شکل سیمم مشخصه. راستی اینشکلی بستن که موردی نداره؟
            http://www.4shared.com/download/JWQAO5Ggba/IMG_0003__3_.JPG?lgfp=3000
            http://www.4shared.com/download/Z7WiRECxba/IMG_0006__2_.JPG?lgfp=3000
            http://www.4shared.com/download/by6cA8kZce/IMG_0015__2_.JPG?lgfp=3000
            دوما لخت کردن سره سیم رو شما چطور انجام می دین؟ مثلا من 15 لایه هر سرو دونه به دونه با تیزبر لخت می کردم :angry:
            حالا به نظرتون عیب یابی کنیم؟
            مدار رو با 13 ولت 1 آمپر راه انداختم ، وقتی پتانسیومتر کامل بسته بود یه 9 ولت و یه 6.5 ولت( چون دوره کمتری بستم توثانویه دوم ) دارشتم که جریان مدار هم 50 میلی آمپر بود. به بار هم که وصلش می کنم خروجی تا صفر ولت کم می شه ( هم می تونه به خاطره کم توان بودن منبعم باشه و یا اینکه مشکل اصلی مدار باشه ) .
            وقتی هم پتانسیومتر رو کم کم زیاد می کنم آمپر هم کم کم می ره بالا تا جایی که 36 ولت که می رسه 400 میلی آمپر می شه و اگه بخوام پتانسیومتر رو زیادتر کنم کلی آمپر می کشه :cry:
            زنر هم 75 ولت گذاشتم و هم 68 ولت و هم بدون زنر ، رفتار مدار یه شکل بود oo:
            خیلی حالمو گرفته. نمی دونم چرا کار نمی کنه :cry2:

دیدگاه

کلا فیدبکو از 1n4148 باز کزدم خروجی ولتازش تو چند ثانیه داشت می رفت بالا، جریان هم 600 میلی آمپر بود ، با افزایش ولتاژ خروجی یه صداهایی می داد مدار مثله صدای قطعو وصله رله oo: :icon_razz: خلاصه اینکه ترسیدم بیشتر روشن بذارمش، فکر کنم منبع توان نمی داده ولتاژه ورودی زیره 8 ولت می شده و sg3525 هم هی خاموش روشن می شده، درسته؟...داشتم تو تاپیکه سرچ می کردم که این تاپیکو دیدم. کاش زودتر می دیدمش. یکی در میون ازش جواب گرفتن :angry:
              آقا سیروس شما هم که اونجا بودی

دیدگاه

مدارو با پاور کامپیوتر را انداختم، آی سی دیگه خاموش نمی شه ولی رفتار مدار مثه قبله ، یعنی با افزایش پتانسیومتر ولتاژ خروجی بالا می ره و آمپرم تو بی باری سر به فلک میزاره...
                مدارو با یه هسته تیروییدی قهوه ای سوخته به قطر خارجی 2.5 سانت که از تو پاور کامپیوتر در آوردم راه انداختم. اولیه دوتا 5 دور با سیم 1 میلی متر و خروجی هم دوتا 18 دور با سیم 0.6 بستم. می دونم سیمها ضعیفن ولی نمی خوام آمپر بکشم فقط واسه تست بود. چقدر باحاله این هسته تیروییدی :nice: هم راحت سیم پیچیش کردم، هم اختلاف ولتاژ خروجی ناچیز بود، هرچند مدار رفتار قبلی رو داشت ولی ازین قسمتش خیلی حال کردم اینم عکسش
                http://www.4shared.com/download/zwHnSIQxba/IMG_0005__3_.JPG?lgfp=3000
                آقا من به این نتیجه رسیدم که احتماله زیاد مشکلش تو فیدبکه مداره چون با حذف فیدبک جریاه مدار نجومی می ره بالا و با قراردادنه فیدبکه با افزایش پتانسیومتر آمپر هم کم کم زیاد می شه که سر به فلک می زنه :angry:
                دیوونه شدم دیگه :cry:

دیدگاه

الان دقیقامشکل چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                    الان دقیقامشکل چیه؟
                    مشکل اینه که خروجی دارم ولی دوبله 9 ولته و اینکه مدار 50 میلی آمپر بیشتر نمی کشه و وقتی می خوام یه LED بش وصل کنم ولتاژ تا صفر ولت افت می کنه. و وقتی هم پتانسیومتر رو زیاد می کنم کم کم جریان مدار می ره بالا طوری که وقتی خروجی به 25 ولت می رسه مدار 600 میلی آمپر می کشه و بخوام پتانسیومتر رو زیاد تر کنم که ولتاژ خروجی بیشتر بشه آمپر سر به فلک می زنه oo:
                    دیگه نمی دونم چیکارش کنم.

دیدگاه

ببین عزیزاین سوئیچینگ کلاطراحیش ایرادداره یعنی من خودم یه سالی باش وررفتم نتونستم راش بندازم الان اگه پنتاسیموتروزیادکنی بایستی ماسفتابیخودوبی جهت داغ بشن بدون اینکه خروجی داشته باشی درسته؟
                      توصیه می کنم به فکرسوئیچینگ دیگه باشی.

دیدگاه

سویچینگ 600 واتی با هسته تیروییدی رو بساز و این مدارو بیخیال شو
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

باشه، بیخیالش می شم، 600 وات با تیروییدی رو می سازم :sad:
                          کاش از اول بهم می گفتید این طراحی ایراد داره و نمی رفتم سراغش...
                          فردا تمام قطعاتشو در می یارم و واسه تیروییده 600 واتی ازشون استفاده می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad
                            باشه، بیخیالش می شم، 600 وات با تیروییدی رو می سازم :sad:
                            کاش از اول بهم می گفتید این طراحی ایراد داره و نمی رفتم سراغش...
                            فردا تمام قطعاتشو در می یارم و واسه تیروییده 600 واتی ازشون استفاده می کنم
                            من گفتم دیگه حالا خدا کنه امپت درست کار کنه و الا سر اونم کلی کار داری
                            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                            مخترع برتر شمال غرب سال 96
                            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                              من گفتم دیگه حالا خدا کنه امپت درست کار کنه و الا سر اونم کلی کار داری
                              خب سلام دوباره به بروبچ
                              بنده مفتخرم که اعلام کنم که این آمپلی هم کار نکرد :biggrin: و من به شدت الان عصبی هستم
                              باره اول که راش انداختم بسکه خسته بودم یه BD243 رو برعکس نصب کرده بودم که بعد از وصل تغدیه یه آتیش بازی قشنگی شد
                              ساعت 2 شب بود. قلبم مثه بچه گنجشک می زد :icon_razz:
                              باره دوم هم که با کلی سلامو صلوات که راش انداختم تو خروجی مثه آرمین نمام ولتاژ تغذیه رو داشتم. نتیجه اینکه آقا این مدارو نسازین لطفا
                              اینم عکس مدار. اون از سوویچینگش اینم از آمپلیش.
                              http://www.4shared.com/download/gax1pi0Vba/IMG_0066.JPG?lgfp=3000
                              http://www.4shared.com/download/sMiBWKn4ba/IMG_0065.JPG?lgfp=3000
                              ما بریم رو سوویچینگ آقای emperator کار کنیم ببینیم چی می شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X