اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت آمپلی فایرkarina ab 450 1200w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت آمپلی فایرkarina ab 450 1200w

سلام
    دوستان این آمپلی روقبلاخرابشوخریده بودم واسه تعمیرشم یه موضوع زده بودم که باکمک عزیزان تعمیرشد.
    مشخصاتش بدین صورته:
    4کانال هستش هرکانال 60وات ترانزیسورای بخش آمپلی 2sa1694 و2sc4467هستش.قسمت تغذیشم از6تاماسفت 44nهستش هرسر3تاولتاژشم حدوددوبل38ولت هستش.
    این عکس آمپلی فایر:

http://s5.picofile.com/file/8156828800/IMG_20141212_142210.jpg

http://s5.picofile.com/file/8156828984/IMG_20141212_142214.jpg

http://s5.picofile.com/file/8156829100/IMG_20141212_142221.jpg

اینم لینک خودآمپلی:
    http://www.karina-us.com/994?ArticleID=6134
    حالاکارهایی که می خوام روش انجام بدم به این شرحه:
    قسمت تغذیش که بایک هسته هستش دوتامیشن ولتازم حدوددوبل50درنظرگرفته میشه که 5ولتم توهرسرافت باشه 45میمونه که بعیدمیدونم انقدرافت کنه نهایت یکی 2ولت هسته یکیش مال خودش که سیم پیچی اونم باز میشه یکیشم هم اندازه اون دارم که ازنوسیم پیچی میشن هرکدوم راحت400وات میدن خازنای ورودی عوض میشن 3300میکروفارادبودن که4700میزارم خازنای خروجی دوتا4700میکروفاراد50ولت هستش که 4تا4700میشن ولتازشونم63ولتی.ماسفتابا3205تعویض میشن که اگه کم آوردن می خوام یکی به هرسرش اضافه کنم البته اگه توهیتسینگ جابشه ولی فکرکنم 6تاش واسه700وات کافی باشه دیودام دوتا12آمپرندکه 4تامیشن هرسردوتا12آمپر.
    وامابخش آمپلی ترانزیستورای قدرت با5200و1943تعویض میشن ترانزیستورای درایورم که مال خودش b649وd669بودباa940وc2073تعویض میشن فعلااینامدنظرمه تابعدببینم چی میشه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

پاسخ : تقویت آمپلی فایرkarina ab 450 1200w

سلام دوست عزیز این کاری که شما میخواهید باعث تقویت توان نمی شود بلکه باعث تقویت از نظر ماندگاری مدار می شود برای تقویت همه ی امپلی ها باید الما ن ها با حساب وکتاب تغییر داده شود باید اول طبقات آن مدار که شامل مقاومت ها وخازن هاهستند تغییر کند که اصلی ترین قسمت یک امپلی است وبعد ترانزیستور ها تغییر کند مهم ترین هم ولتاژ بایوس ترانزیستور هاهستند. این موارد باعث افزایش توان مدار می شود، بحث خیلی مفصلی دارد... بهتره از این کار صرف نظر کنید چون امکان داره دیگه نتونید راهش بندازی به نظر من شما یه سویچینگ باقدرت بالا بسازیدبایک امپلی کلاس d هم خیلی علمی ترهستش وهم برای شما یه تجربه میشه.

دیدگاه

دوست عزیزممنون بابت راهنماییات بایه استادمشورت کردم گفته میشه مشکلیم نداره یه عکسم ازقسمت آمپلی واسش میفرستم دیگه قطعه ای بخوادعوض بشه ایشون راهنمایی می کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        دوست عزیزممنون بابت راهنماییات بایه استادمشورت کردم گفته میشه مشکلیم نداره یه عکسم ازقسمت آمپلی واسش میفرستم دیگه قطعه ای بخوادعوض بشه ایشون راهنمایی می کنند.
        آقا من که نگفتم نمیشه شدنش میشه ولی گین مدار به این راحتی تغییر نمی کنه چون با ید همه چیز در نظر گرفته شود

دیدگاه

منم میدونم عزیزفعلاکه دارم قسمت تغذیه روتقویتش می کنم به قسمت آمپ که زسیدم اگه بتونم شماتیک آمپومیکشم اینجوری بهترمیشه تصمیم گرفت.

دیدگاه

امپراتور عزیز همونطور که سجاد آقا گفتن اونکار باعث افزایش توان نمیشه
            برای اینکار باید مدار آمپلی رو دوباره طراحی کنی
            حالا خودت بهتر میدونی

دیدگاه

خوب قطعات وتغییرمیدیم یه شماتیک ازقسمت آمپش میکشم بعدش دوستان باتوجه به شماتیک مقادیری که می خوان عوض بشن ومیگن اینجوری میشه یه کارایی کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                سلام دوست عزیز این کاری که شما میخواهید باعث تقویت توان نمی شود بلکه باعث تقویت از نظر ماندگاری مدار می شود برای تقویت همه ی امپلی ها باید الما ن ها با حساب وکتاب تغییر داده شود باید اول طبقات آن مدار که شامل مقاومت ها وخازن هاهستند تغییر کند که اصلی ترین قسمت یک امپلی است وبعد ترانزیستور ها تغییر کند مهم ترین هم ولتاژ بایوس ترانزیستور هاهستند. این موارد باعث افزایش توان مدار می شود، بحث خیلی مفصلی دارد... بهتره از این کار صرف نظر کنید چون امکان داره دیگه نتونید راهش بندازی به نظر من شما یه سویچینگ باقدرت بالا بسازیدبایک امپلی کلاس d هم خیلی علمی ترهستش وهم برای شما یه تجربه میشه.
                نوشته اصلی توسط Mostafa65
                امپراتور عزیز همونطور که سجاد آقا گفتن اونکار باعث افزایش توان نمیشه
                برای اینکار باید مدار آمپلی رو دوباره طراحی کنی
                حالا خودت بهتر میدونی
                سلام دوستان
                من از الکترونیک سر رشته ای ندارم.ولی توی دو تا لینک زیر میتوانید مشاهده کنید که با تغییر المان های مدار با نوع قویتر و همچنین با باز کردن سیم پبچ هسته ها و باز پیچی انها توان افزایش پیدا کرده است.
                http://soundyshop.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=1299

http://soundyshop.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=1181

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

ببینید من و سجاد منکر این قضیه نیستیم ولی اینطور نیست که مثلا بیای ترانزیستورای 50 واتی رو در بیاری و بجاش
                  100 واتی بزاری توان دو برابر میشه توان افزایش پیدا میکنه ولی مثلا 10 15 وات نه بیشتر اینو مطمئن باش
                  چون باید برای دو برابر شدن قدرت بایاس ترانزیستورای قدرت ، درایوا و ..... هم تغییر کنن
                  من هم خدایی نکرده نمیخام باعث ناراحتی و دلخوری کسی بشم فقط طبق تجربه ای که دارم راهنمایی کردم
                  موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                    سلام دوستان
                    من از الکترونیک سر رشته ای ندارم.ولی توی دو تا لینک زیر میتوانید مشاهده کنید که با تغییر المان های مدار با نوع قویتر و همچنین با باز کردن سیم پبچ هسته ها و باز پیچی انها توان افزایش پیدا کرده است.
                    http://soundyshop.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=1299

http://soundyshop.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=1181
                    سلام دوست عزیز این کار ها اصولی نیست :angry:شما فکر کردی به این راحتی می تونید توان امپلی را با لا ببرید هزار تا پارامتر باید رعایت شه درایو ها باید از نوع طراحی شود جریان و ولتاژ باید در نظر گرفته شود این ها شما می بینید فقط باعث میشود که طول عمر آمپ بالابره وامپ مقاوم بشه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      ببینید من و سجاد منکر این قضیه نیستیم ولی اینطور نیست که مثلا بیای ترانزیستورای 50 واتی رو در بیاری و بجاش
                      100 واتی بزاری توان دو برابر میشه توان افزایش پیدا میکنه ولی مثلا 10 15 وات نه بیشتر اینو مطمئن باش
                      چون باید برای دو برابر شدن قدرت بایاس ترانزیستورای قدرت ، درایوا و ..... هم تغییر کنن
                      من هم خدایی نکرده نمیخام باعث ناراحتی و دلخوری کسی بشم فقط طبق تجربه ای که دارم راهنمایی کردم
                      موفق باشین
                      کاملا موافق هستم

نوشته اصلی توسط sajad220
                      سلام دوست عزیز این کار ها اصولی نیست :angry:شما فکر کردی به این راحتی می تونید توان امپلی را با لا ببرید هزار تا پارامتر باید رعایت شه درایو ها باید از نوع طراحی شود جریان و ولتاژ باید در نظر گرفته شود این ها شما می بینید فقط باعث میشود که طول عمر آمپ بالابره وامپ مقاوم بشه :angry:
                      درسته ولی بالاخره یه خورده توان امپ بیشتر میشه.همچنین همانطور که خودتان گفتید امپ مقاوم هم میشود.
                      DD Audio & SP Audio

دیدگاه

آقامصطفی کلیه ترانزیستورای بخش آمپلی عوض میشن چه ترانزیستورای قدرت وچه درایوراتوهرآمپ هم یه 8تاترانزیستورهستش که باولتاژبالاتروهمینطورآمپربالاترتعویض میشن منم نمی خوام قدرتش دوبرابربشه یک ونیم برابرم بشه کافیه.
                        اقاسجاداینجابحث روکم کنی نیست می خوایم یه تجربه ای کسب کرده باشیم من حرف شماروقبول دارم منم می خوام این تجربه روداشته باشم اگرم دیدم نشدفوقش یه روزوقت مببره تاامپ وب روزاولش یرگردونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                          آقامصطفی کلیه ترانزیستورای بخش آمپلی عوض میشن چه ترانزیستورای قدرت وچه درایوراتوهرآمپ هم یه 8تاترانزیستورهستش که باولتاژبالاتروهمینطورآمپربالاترتعویض میشن منم نمی خوام قدرتش دوبرابربشه یک ونیم برابرم بشه کافیه.
                          اقاسجاداینجابحث روکم کنی نیست می خوایم یه تجربه ای کسب کرده باشیم من حرف شماروقبول دارم منم می خوام این تجربه روداشته باشم اگرم دیدم نشدفوقش یه روزوقت مببره تاامپ وب روزاولش یرگردونم.
                          آقا بحث روکم کنی کجا بود من نوکر همه ی بچه ها هستم فقط دارم میگم به این راحتی نمیشه توان رو چند برابر کرد. حالا یه شما تیک از مدار بزار ببینیم باید چه کار کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                            آقا بحث روکم کنی کجا بود من نوکر همه ی بچه ها هستم فقط دارم میگم به این راحتی نمیشه توان رو چند برابر کرد. حالا یه شما تیک از مدار بزار ببینیم باید چه کار کنیم
                            شماآقایی عزیز.
                            عکس بزاریه گوشی درست حسابی پیداکنم عکس باکیفیت میزارم.
                            ببین قسمت درایوراکهb649وd669هستش باa940وc2073تعویض میشن قبل اینایه8تاترانزیستورc1815وa1015هستش که اونام باc2073وa1013تعویض میشن میمونه خازنای الکترولیتی بخش آمپلی که اونارم بایستی نگاه کنم ولتاژشونوببرم بالا.

دیدگاه

اقای امپراتور جنس فیبر مدار این امپ چی هستش؟
                              DD Audio & SP Audio

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X