اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]فیلتر سابسونیک همراه با pcbو چینش قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلتر سابسونیک همراه با pcbو چینش قطعات

نوشته اصلی توسط armin_gera
    والا اگه دقتش مشخص نباشه یه کم سخت میشه چون دقت خیلی مهمه اکثر مدارای توی نت 8db/oct هست دقتشون و این دقت اصلا به درد نمیخوره! شیب 18db/oct و 24db/oct خوبه
    نمیدونم آرمین جان.بنظر ک مداره خوبی میاد.بزودی میسازمش و اگه اطلاعاتی در موردش پیدا کردم خبرت میدم داداش
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

والا اگه دقتش مشخص نباشه یه کم سخت میشه چون دقت خیلی مهمه اکثر مدارای توی نت 8db/oct هست دقتشون و این دقت اصلا به درد نمیخوره! شیب 18db/oct و 24db/oct خوبه
      بیا آرمین جان خبرشو به منم بده
      http://320volt.com/en/subsonik-bass-filtre-ve-10-bant-ekolayzir-projesi-tl072-tl074/

دیدگاه

به نظر جالب میاد
        دقت این فیلتر چقدره؟
        Used in the project subsonic bass filter project other filter circuit according to the more advanced input signal level adjustment, bass boost (low bass tones upgrade), 15Hz-55Hz and 40-150Hz frequency adjustment can be made circuit TL072 op amp built on. Able to control the 10-band equalizer circuit tl074 op amp circuit built on a different version of the filter circuit in addition there Subsonic Bass.

مورد استفاده در این پروژه پروژه فیلتر باس مادون صوت مدار دیگر فیلتر با توجه به پیشرفته تر سیگنال ورودی تنظیم سطح، تقویت صدای باس (تن باس کم ارتقاء)، 15Hz-55Hz و تنظیم فرکانس 40-150Hz می تواند به صورت مدار آمپر TL072 در ساخته شده است. قادر به کنترل 10 باند tl074 مدار اکولایزر مدار آمپر در نسخه دیگری از مدار فیلتر در علاوه بر این ساخته شده است وجود دارد مادون صوت باس

دیدگاه

آقا من امروز رفتم که وسیله این فیلترو بخرم نداشتن.ینی کف کردم.ینی چی؟
          آقا کسی فروشگاه اینترنتی سراغ نداره اینارو بخرم؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
            آقا من امروز رفتم که وسیله این فیلترو بخرم نداشتن.ینی کف کردم.ینی چی؟
            آقا کسی فروشگاه اینترنتی سراغ نداره اینارو بخرم؟ :angry:
            سایت ایران میکروهست توگوگل بزن ایران میکروسایتش میادفروشگاه خودسایتم هست که قطعاتشم ارزونه بالای صفحه دست راست زده فروشگاه تخصصی الکترونیک.
            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
              سایت ایران میکروهست توگوگل بزن ایران میکروسایتش میادفروشگاه خودسایتم هست که قطعاتشم ارزونه بالای صفحه دست راست زده فروشگاه تخصصی الکترونیک.
              مرسی مهندس.دارم نگا میکنم.ی سوال دیگه.میگم برا سفارش اینترنتی دادن باید عضو بشم حتما؟
              و یه چیز دیگه اینکه من لیست قطعاتمو بزارم یه چکش میکنی با مدار؟البته شرمنده ها

دیدگاه

آره عضوشوهرقطعه ای هم نبودباهاشون تماس بگیری بگی حتماتهیه می کنن.
                باشه عزیزپیام خصوصی کن.
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

درود
                  من بردشو زدم فقط یک چند تا مقاومت کم اوردم میرم تهیه میکنم نتیجه رو گزارش میکنم احتمال میدم فیلتر با کیفیتی باشه
                  Fail Never
                  گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                  دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                    درود
                    من بردشو زدم فقط یک چند تا مقاومت کم اوردم میرم تهیه میکنم نتیجه رو گزارش میکنم احتمال میدم فیلتر با کیفیتی باشه
                    داداش درود بر شما
                    زحمت کشیدی درستش کردی.حتما مارو هم در جریان بزار.منم اگه بشه فردا میخام بردشو بزنم.قطعاتشو رفتم مشهد میخرم.اونجا میخام دستگامو مونتاژ کنم.ممنون میشم با فیلم تستش بزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                      درود

دوست عزیز هنوز موفق نشدی تست بگیری؟همچنان منتظرم

دیدگاه

درود دوستان .
                        بعد از مدتی فرصت تست پیدا کردم و تستش کردم مدار خوبی هست ارزش ساخت داره البته فرق چندانی با چند تای قبلی که ساخته بودم نداشت فقط ساب سونیک داره دیگه oo:
                        مشکلی که با اونای قبلی هم داشتم با این هم دارم توی صدا یک مشکلی ایجاد میکنه که من این مشکلو با امپ ماشین هم که تست کردم ندیدم پس نگین مشکل از سابم هست
                        صدا در بعضی از رنج فرکانسی صدای خخخخخخخخ خخخخخ میده و کلا یک صدای اضافه هست یک فایل صوتی از صدای ساب گرفتم لطفا دانلود کنید و اگه نظری دارین بگین که فکر میکنید مشکل از چیه :angry:
                        در ضمن دوستانی که میخوان بسازن روی چینش قطعات جای +و- vcc اشتباه خورده برعکس وصل کنید
                        http://ali-elec1.persiangig.com/image/DSC03746.jpg
                        http://ali-elec1.persiangig.com/image/test%20sub.mp3/download
                        Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                          درود دوستان .
                          بعد از مدتی فرصت تست پیدا کردم و تستش کردم مدار خوبی هست ارزش ساخت داره البته فرق چندانی با چند تای قبلی که ساخته بودم نداشت فقط ساب سونیک داره دیگه oo:
                          مشکلی که با اونای قبلی هم داشتم با این هم دارم توی صدا یک مشکلی ایجاد میکنه که من این مشکلو با امپ ماشین هم که تست کردم ندیدم پس نگین مشکل از سابم هست
                          صدا در بعضی از رنج فرکانسی صدای خخخخخخخخ خخخخخ میده و کلا یک صدای اضافه هست یک فایل صوتی از صدای ساب گرفتم لطفا دانلود کنید و اگه نظری دارین بگین که فکر میکنید مشکل از چیه :angry:
                          در ضمن دوستانی که میخوان بسازن روی چینش قطعات جای +و- vcc اشتباه خورده برعکس وصل کنید
                          http://ali-elec1.persiangig.com/image/DSC03746.jpg
                          http://ali-elec1.persiangig.com/image/test%20sub.mp3/download
                          ممنون داداش که تستش کردی.راستی آمپت همون 100وات با 4 تا irfp250nهست؟اگه آره که منم این مشکل و با سابم دارم.فک کنم آمپر ترانسمون کم باشه که آمپ نمیتونه سابو قشنگ از بیس پر کنه.داداش این که صدای خواننده از میاد که.یه فیلم تست قشنگ میزاری؟من بردشو زدم.اگه اینطوری باشه که خوب نیس.راضی کننده نبود.ولی یه دنیا ممنون که ساختیش داداش.تنها یه کلید تشکر کافی نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                            ممنون داداش که تستش کردی.راستی آمپت همون 100وات با 4 تا irfp250nهست؟اگه آره که منم این مشکل و با سابم دارم.فک کنم آمپر ترانسمون کم باشه که آمپ نمیتونه سابو قشنگ از بیس پر کنه.داداش این که صدای خواننده از میاد که.یه فیلم تست قشنگ میزاری؟من بردشو زدم.اگه اینطوری باشه که خوب نیس.راضی کننده نبود.ولی یه دنیا ممنون که ساختیش داداش.تنها یه کلید تشکر کافی نبود
                            نه اون امپ نیست با یک امپ دیگه تست کردم
                            اره منم هنوز نتونستم فیلتری بسازم که صدای خواننده رو به طور کامل حذف کنه البته خازن 39نانو پیدا نکردم فعلا 33نانو گذاشتم برای تست چون 39 نانو اصلا نیست ولی یک کاریش میکنم و احتمال زیاد مشکل صدای خواننده همین علتش هست چون محاسبات فیلترش بهم میخوره
                            Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                              نه اون امپ نیست با یک امپ دیگه تست کردم
                              اره منم هنوز نتونستم فیلتری بسازم که صدای خواننده رو به طور کامل حذف کنه البته خازن 39نانو پیدا نکردم فعلا 33نانو گذاشتم برای تست چون 39 نانو اصلا نیست ولی یک کاریش میکنم و احتمال زیاد مشکل صدای خواننده همین علتش هست چون محاسبات فیلترش بهم میخوره
                              داداش فقط همینو طبق نقشه نذاشتی یا چیزای دیگه هم هست؟

دیدگاه

داداش این عکسی که از یرد گذاشتی تکمیل شدشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X