سلام خدمت دوستان
من میخوام یک چیزی درست کنم که وقتی از فاصله ی 50 سانتی سوت میزنم تشخیص بده یک led روشن بشه!
خوب راسیاتش تو اینترنت دیدم رباتهایی هم ساختن و میفروشن! که با تشخیص جهت صدا کار میکنه! :eek:
منم با یک میکروفن خازنی اینکارو انجام دادم و از این ماژولها استفاده کردم :

و اینم توضیحات فروشنده :
خوب به نظر میاد که این ماژول فقط نقش یک پری آملیفایر بازی میکنه
برای همین من این ماژولو هم از eca گرفتم :
ماژول آمپلی فایر 2x3W کلاس D با تراشه PAM8403

ولی الان بازم فایده نکرد! :cry:
تنها چیزی که هست اگه با گوشیم چیزی پخش کنم و بلندگوشو بگیرم جلو میکروفن خازنی خیلی صاف و تمیز تو بلندگو پخش میشه ولی حرف زدن ....
هنوز نعره رو امتحان نکردم
من تاپیکهای سایت را هم خوندم که نوشته بودن ولتاژ دو سرش میکروفن بین چند میکرو ولت تا چند میلی ولته
کسی میدونه چه جور آمپلی فایری به کارم میاد و جایگزینهای میکروفن خازنی چی میتونه باشه
(البته تو یک تاپیکا میکروفنهایی که مجریا دارند رو ذکر کرده بودن! :eek:
ممنون از همه
من میخوام یک چیزی درست کنم که وقتی از فاصله ی 50 سانتی سوت میزنم تشخیص بده یک led روشن بشه!
خوب راسیاتش تو اینترنت دیدم رباتهایی هم ساختن و میفروشن! که با تشخیص جهت صدا کار میکنه! :eek:
منم با یک میکروفن خازنی اینکارو انجام دادم و از این ماژولها استفاده کردم :

و اینم توضیحات فروشنده :
این ماژول دارای یک میکروفن خازنی استاندارد است که یک مدار تقویت کننده پ امپ ترکیب شده است. ولتاژ تغذیه ماژول 3 تا 24 ولت و خروجی آن نیز منطبق با سطوح ولتاژ TTL است. ماژول دارای دو LED قرمز است. با اتصال ولتاژ تغذیه به ماژول LED پاور روشن میشود. با افزایش صدای محیط و رسیدن آن به آستانه تنظیم شده، LED دیگر روشن می شود. با استفاده از پتانسیومتر تعبیه شده روی ماژول میتوانید حساسیت سنسور را تنظیم نمایید. از دیگر ویژگی های این ماژول این است که علاوه بر خروجی دیجیتال ، دارای یک خروجی آنلالوگ نیز می باشد که به شما برای اندازه گیری شدت صوت نیز کمک می نماید.
برای همین من این ماژولو هم از eca گرفتم :
ماژول آمپلی فایر 2x3W کلاس D با تراشه PAM8403

ولی الان بازم فایده نکرد! :cry:
تنها چیزی که هست اگه با گوشیم چیزی پخش کنم و بلندگوشو بگیرم جلو میکروفن خازنی خیلی صاف و تمیز تو بلندگو پخش میشه ولی حرف زدن ....

هنوز نعره رو امتحان نکردم

من تاپیکهای سایت را هم خوندم که نوشته بودن ولتاژ دو سرش میکروفن بین چند میکرو ولت تا چند میلی ولته

کسی میدونه چه جور آمپلی فایری به کارم میاد و جایگزینهای میکروفن خازنی چی میتونه باشه
(البته تو یک تاپیکا میکروفنهایی که مجریا دارند رو ذکر کرده بودن! :eek:
ممنون از همه
دیدگاه