سلام به همه :redface:
خسته نباشید
من هم یه چیزی عین اینی که ایشون خواستن میخوام فقط
1. اندازش مهم نیست
2. بتونه صدای استریوی دوکاناله رو (RIGHT & LEFT) به مونو تبدیل کنه
3. یه خروجی بیشتر ازش نمیخوام بگیرم
4. خودش و بلندگو از 4*3.7 ولت استفاده کنن( از 4 تا باتری 3000mAh ـه 3.7 ولت استفاده کنن)
5. ورودیش هم باید 3 سیمه باشه دیگه (مثله هدفون )
لطفا" بلندگویی رو که بیشترین صدا و کیفیت رو هم میده رو بگید چی ببندم
برا تو ماشینه ولی میخوام قابل حمل باشه و با صدای زیاد و بیس بالا :wow:
فقط نگین بگرد چون من اماتورم و خیلی گشتم و تقریبا" گیج شدم تو تاپیکا ، کمکم کنید :cry:
دمتونم سوزاااااااااااان :smile:
[center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
خیلی حال داد
ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم
درمورد مونو کردن از این مدار استفاده کن مقاومت رو 1کیلویا4.7کیلویا10کیلو بزار هر کدوم واست بهتر بود از همون استفاده کن
دستتون درد نکنه از کجا بدونم که کودوم بهتره؟؟؟
درمورد امپلی چی ؟؟؟؟
[center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
خیلی حال داد
دستتون درد نکنه از کجا بدونم که کودوم بهتره؟؟؟
درمورد امپلی چی ؟؟؟؟
اگه10کیلو رو بذاری بهتره من گفتم اگه شما خواستید صدارو مثلا بیشتر داشته باشیدیه مقدار پایین تر بذاریدوگر نه10کیلو بهترین گزینس
درمورد امپلی هم اگه میشه دقیق تر بگید
بلنگوی شما چند اهمه؟ امپلی فایر چند وات لازم دارین
اگه10کیلو رو بذاری بهتره من گفتم اگه شما خواستید صدارو مثلا بیشتر داشته باشیدیه مقدار پایین تر بذاریدوگر نه10کیلو بهترین گزینس
درمورد امپلی هم اگه میشه دقیق تر بگید
بلنگوی شما چند اهمه؟ امپلی فایر چند وات لازم دارین
هیچ کودومو نمیدونم فقط اینو میدونم که حد اکثر صدای ممکنه رو میخوام حالا با این شرایط و این چیزی که الان گفتم چه امپ و چه بلندگویی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی حال داد
هیچ کودومو نمیدونم فقط اینو میدونم که حد اکثر صدای ممکنه رو میخوام حالا با این شرایط و این چیزی که الان گفتم چه امپ و چه بلندگویی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلنگوی خاصی مد نظرم نیس شما بگین چه بلندگویی ببندم
خیلی حال داد
ببین این به دردت می خوره؟
جریانش 500میلی امپره ولتاژ5ولته
اگه یه باند 8وات خوبه حتما بلند گو را داخل یه جعبه بزارید تا صدای دل نشین تری داشته باشید
والا نمیدونم ولی بهتر نیس ولتاز بالا ترر باشه تا صداش بیشتر بشه (حداکثر 9-10 ولت)؟؟؟؟
خیلی حال داد
به نظر من این مدار راست کار شماست بااین ولتاژی که شما داری حداکثر10وات توان می تونی بگیری ولتاژش از6تا18ولت هست
موفق باشی دوست من :nice: :applause:
نوییز موییز که نداره؟
تست شده ؟؟؟
خیلی حال داد
دیدگاه