اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر CLASS D - IRS-3000 2000WATT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر CLASS D - IRS-3000 2000WATT

سلام هسته را از کجا باید بخرم و شکل ظاهری هسته به چه شکل است (منظورم سایز ورنگ هسته است ) . با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi3219 نمایش پست ها
      سلام هسته را از کجا باید بخرم و شکل ظاهری هسته به چه شکل است (منظورم سایز ورنگ هسته است ) . با تشکر
      سلف الکترونیک پاساژ عباسیان
      قرمز رنگ با خط مشکی و با قطر خارجی حدود 2.5 سانت

دیدگاه

سلام دوستان پس از 4سال کار بر روی امپلی فایر ها مخصوصا کلاس d بالاخره امپلی فایر 12kwبا 24 ماسفت را طراحی کردم .فول بریج الان هم بر روی منبع تغذیه دارم کار میکنم سه فاز خروجی 300ولت به زودی عکس ها را قرار میدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان پس از 4سال کار بر روی امپلی فایر ها مخصوصا کلاس d بالاخره امپلی فایر 12kwبا 24 ماسفت را طراحی کردم .فول بریج الان هم بر روی منبع تغذیه دارم کار میکنم سه فاز خروجی 300ولت به زودی عکس ها را قرار میدم

در مورد هسته هم باید فرکانس کاری جریان وو... معلوم بشه همین جوری نرید هسته بگیرد اشباع بره بگید داغ میکنه دو عامل هم داره اول فرکانس دوم جریان

دیدگاه

سلام دوستان . من میخوام این مدارو بسازم. مطمِنه ؟ این پست ک سر و ته نداره. یکی بیاد مرحله ب مرحله پستو توضیح بده و جمعو جور کنه مطالبو .لیست قطعات براش بنویسه .یکی ب داد من برسههههه

دیدگاه

آقا amir-h برم pcb شو بسازم عایا؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام سیروس نمایش پست ها
              این آمپلی فایر کلاس D هست. 2000 وات
              فایل های زیر بهینه سازی شده هست که دوستمون سجاد بنا به ساخت این داشت
              سلام آقا سام...
              می خواستم این آمپلی رو بسازم ولی گفتم قبلش ازتون بپرسم که امکان داره PCB و فایل چینش قطعات اصلی این مدار(منظورم قبل از ویرایشش ) رو بزارید که با فایل اصلی یه مقایسه ای داشته باشم؟
              ممنون پیشاپیش

نوشته اصلی توسط Sajjadbehzadifar نمایش پست ها
              ما مخلص آقا سجادم هستیم...
              سجاد کجا مصرف داره این 12 کیلو وات؟ فکر کنم واسه کنسرتا توی فضای باز کاربرد داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirHossein98 نمایش پست ها
                سلام بچه ها عالیه.......عالی نیست فوق العادست!!!
                به محض اینکه زدم تو پریز ترانسو ،به جای انفجار کار کرد!!!!
                کیفیت عالی بدون حرارت قدرت عجیب غریب
                دوستانی که میخوان بسازن رو پیچیدن سلف خروجی دقت کنن تا سلف ذوب نشه تو ولوم بالا و کیفیت پایین نیاد!
                کلاس d عالی و سادست
                سلام مهندس...تبریک واقعا، خیلی تمیز کار کردی...
                شما PCB آقای سام رو درست کردید؟نکته خاصی توش نبود؟شما شماتیک ازش نداری؟ و اینکه او ال ای دی سبزه واسه پروتکشنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
                  سلام مهندس...تبریک واقعا، خیلی تمیز کار کردی...
                  شما PCB آقای سام رو درست کردید؟نکته خاصی توش نبود؟شما شماتیک ازش نداری؟ و اینکه او ال ای دی سبزه واسه پروتکشنه؟
                  سلام
                  pcb اقای سام سیروس عزیز رو بسازید کار میکنه
                  شماتیک باید بگردید خیلی،تا پیدا کنید.
                  اون led سبز هم برا پاوره و موقعی که سیگنال به ورودی اعمال بشه روشن میشه و شروع به کار میکنه!
                  اگه قطعات اصلی باشه مخصوصا آیسی ماسفت درایور راحت کار میکنه.
                  مقاومت هم ترجیجا 1 درصد و خازن ها هم MKT
                  اگر از طرح و مدار بترسید و نا امید باشید هیچ وقت کار نمیکنه!
                  من برای یک طرح دیگه از این مدار که 1500 وات هست با دو عدد ماسفت نزدیک به 5 فیبر زدم تا نتیجه گرفتم!
                  من هم این مدار رو از این تاپیک که به نتیجه درست حسابی و قانع کننده نرسیده بود،ساختم و جواب گرفتم.
                  موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirHossein98 نمایش پست ها
                    سلام
                    pcb اقای سام سیروس عزیز رو بسازید کار میکنه
                    شماتیک باید بگردید خیلی،تا پیدا کنید.
                    اون led سبز هم برا پاوره و موقعی که سیگنال به ورودی اعمال بشه روشن میشه و شروع به کار میکنه!
                    اگه قطعات اصلی باشه مخصوصا آیسی ماسفت درایور راحت کار میکنه.
                    مقاومت هم ترجیجا 1 درصد و خازن ها هم MKT
                    اگر از طرح و مدار بترسید و نا امید باشید هیچ وقت کار نمیکنه!
                    من برای یک طرح دیگه از این مدار که 1500 وات هست با دو عدد ماسفت نزدیک به 5 فیبر زدم تا نتیجه گرفتم!
                    من هم این مدار رو از این تاپیک که به نتیجه درست حسابی و قانع کننده نرسیده بود،ساختم و جواب گرفتم.
                    موفق باشید
                    سلام امیر حسین
                    ممنون بابته انرژی مثبتت، من یه فایل از این مدار پیدا کردم که اطلاعات خوبی توشه، می زارم اینجا تا بچه ها دانلود کنن. خیلی گشتم تو نت تا این گیرم اومد ولی شماتیک واقعا عجیبه نتونستم تا حالا پیدا کنم.
                    بعضیا تو نت همین مدارو با دوتا ماسفت ساختن و گفتن 1500 وات و بعضیا هم با 4 تا ماسفت گفتن 3000 وات.حالا منم احتمالا با 2تا ماسفت بسازم. یه نکته دیگه اینکه تو پی سی بی آقای سام سیروس پتانسیومتر مربوط به پروتکشن و ال ای دی مربوط به اون حذف شده واسه همین پی سی بی اورجینالو که توی فایلی که گزاشتم هست رو می سازم انشالا.

دیدگاه

سلام کسی مدار تغذیه برای این امپ داره میخوام رو ماشین با برق 12 ولت تبدیل شه به دوبل 100 ولت نصب کنم؟؟؟

دیدگاه

چینش قطعات که برگردون شده برای پرینت لیزر :

روی مسی مدارچاپی :

دوستان شوربختانه من در اینترنت، هیچ اطلاعاتی از این مدار به دست نیاوردم. حتی عکس ساخته شده مدار.
                        مشخصات سیم پیچ هم ندارم . دوستان گاه اگر لطف کنند و این مشخصات را افزون کنند ، ممنون میشیم. :smile:[/QUOTE]

سلام سایزpcb چند در چند هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20 نمایش پست ها
                          سلام
                          شماتیک این مدار رو کی داره؟

اینجا شماتیک و برد کامل این مدتر هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام سیروس نمایش پست ها
                            درود بر همه دوستان

چینش قطعات که برگردون شده برای پرینت لیزر :
                            http://s5.picofile.com/file/81734521...T_IRS3000D.jpg

روی مسی مدارچاپی :
                            http://s4.picofile.com/file/81734522...R_IRS3000D.jpg

دوستان شوربختانه من در اینترنت، هیچ اطلاعاتی از این مدار به دست نیاوردم. حتی عکس ساخته شده مدار.
                            مشخصات سیم پیچ هم ندارم . دوستان گاه اگر لطف کنند و این مشخصات را افزون کنند ، ممنون میشیم. :smile:
                            سلام دوست عزیز من این مدار رو ساختم ولی تو پیچیدن سلفش به مشگل بر خوردم سلفش ۲۲میکرو هانری هست نقشه کاملشو همراه با عکس ساخته شده دارم برات ارسال میکنم

دیدگاه

این کاملشه با فیلم یوتیوب البته زده 4500 وات
                              Iran Navy
                              Ensign Ali.Hdyi

دیدگاه

سلام..من irs 3000 رو ساختم تو خروجی نویز شدید داره به طوری که ماسفتا داغ میکنن
                                و دیسی دارم تو خروجی همراه با صدای موزیک
                                همین dc رو تو irs 900 دارم با این تفاون ک نویز ندارم
                                رو سلف خروجیم هر مدل بگین پیچیدم..از هسته هوا تا فریت و پودر آهن قرمز
                                آی سی هاشم چینیه ولی درجه ۱ به گفته ی فروشده..خازنام همه پلی استر ب جز ند تا 100 نانو که mkt هست
                                دوستان راهنماییم کنین بد جور گیرم
                                بردو زدم واس آمپ مسجد جواب نده حدود ۳۰۰ میره تو پاچم

اینم نگفتم ک مشکل من نویز اوسیلاتور مداره
                                مقاومت فید بک رو عوض کردم مقادیر دیگه یی گذاشتم ولی بی تاثیر بود..حتی تغذیه ی tl 071 رو با یه منبع دیگه تامین کردم بازم بی تاثیر بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X