اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی 700وات با C5200 و A1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی 700وات با C5200 و A1943

به همین زودی وقتی ترانزیستور هامو برام بیارن منم میخوام این امپو بسازم.مدار پیش درایور خیلی خوبی داره.ترانزیستور هاشم که به راحتی گیر میان فقط مونده امتحاناتم رو بدم یه هیت سینک درست حسابی پیدا کنم استارتش میزنم برام دعا کنید :( :job:
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

انشاالله
      تو سایت ایدا هیت سینگ برو تا هیت سینگ مناسب رو پیدا کنی
      هر اندازه ای که بخوای هست
      در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
      گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام این مدار آمپ حرفه ای وبرای کاربرد تجاری طرح شده ونقشه مشابهشو موجود دارم که در اون از قطعات رایج تر استفاده کرده که به شرح زیر هستش
        به جای BC546-MPSA42
        BC556- MPSA92
        BF470- MJE350
        BF469-MJE340
        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
          سلام دوست عزیز
          چرا تقلبی اصل اصل من خودم 30عدد خریدم روشون نوشته توشیباو پشت شون اینه ایه وهمشون سالم هستند

اضافه شده در تاریخ :
          سلام ودرود :mrgreen:

سام عزیز من ترانس پرسیدم تقریبا200000شد
          اما ترانس اش حلقوی بود :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
          اتفاقا اونایی که روش زده توشیبا تقلبی هستن چون تو این وضع بازار عمرا توشیبا اصل بیاد ایران!! من با هزار بدبختی st اصل پیدا کردم اونم قیمت خون باباش میده! اینایی که شما 3500 خریدی مطمعن باش اصل نیست

نوشته اصلی توسط sajad220
          ترانزیستورهای تقلبی البته به این قیمت هست.اصل این ترانزیستورها کمتراز 5هزار تومان نیست
          اره دقیقا! اونجایی که من ازش 7500 میخریدم الان داره 8 تومن میده!! اصلا گند زده شده تو بازار
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

من با همین ترانزیستور ها دوتا امپ 500و 200وات ساخته بودم البته تو شهرستان،ترانزیستور هاش مثل اینکه اصل توشیبا بود جفتی 8هزار تومن خریدم ولی وجدانا عالی میکوبید حتی با ترانس ولتاژ پایین(24دوبل)
            داخل یکیشونم باز کردن دیدم چاپی نیست اصله.خلاصه هر وقت ترانزیستور میگیرید بدک نیست داخل یکیشونو با حرارت یا هرچیزی که میدونید باز کنید اگر قلب ترانزیستور چاپی بود که هیچ اگه نه که ترانزیستور اصله،این مورد حتی برای ترانزیستور های قابلامه ای هم صدق میکنه نگاه کنید:
            قابلامه ای نامرغوب
            قابلامه ای مرغوب
            دو تا قابلامه ای نا مرغوب
            ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

سلام
              احسنت مجنون جان
              من حرف شمارو ادامه و کامل میکنم در ترانزیستور ها برای اتصال پیوند ها از الیاف طلا و نقره استفاده میکنن
              که رسانای فوق العاده ای داره و حتی در اتصال کوتاه و شورت کردن مدار در خروجی تحمل بسیار بالاتری نسبت به جنس های تقلبی داره
              قیمت اصل ترانزیستور 2n3055 در بازار 12500 هست و جنس تقلبی 3000 تومن فرقش رو برووووو

دیدگاه

من تو شهرستانم ترانزیستور های اصل رو از کجا بخرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid15
                  من تو شهرستانم ترانزیستور های اصل رو از کجا بخرم؟
                  باید بگی اونایی که بهش دسترسی دارن بخرن بفرستن برات
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوستان.من این پی سی بی مدارو کمی اپدیت کردم و به ورژن 2(با اجازه خودم )رسوندم طوری که کمی سوراخ کاری مدار رو راحت تر میکرد و زمان اسیدکاری رو کم تر،
                    مدارو داشتم میساختم که به کمی مشکلات عجیبی برخورد کردم،
                    بعضی از قطعات مقدارشون نا معلوم بودن و دیدم که این تاپیک اینجا هست گفتم سوئالاتمم همینجا بگم.
                    1-مقاومت 620اهم و تو این رنج پیدا نمیشه (شهرستان کوچک)میشه از 680اهم استفاده کنم؟(یا مثلا از 6.8 کیلو به جای 6.2 کیلو)
                    2-داخل شماتیک و پی سی بی مقدار مولتی ترن رو 2کلیو نوشته،داخل فایل اکسل قطعات مدار مقدارش رو 2.2کیلو نوشته!اخر چندکیلو بندازم تا بایاس مدار بهم نخوره؟
                    3-موازی با اون دوتا دیود زنر دوتا مقاومت هم گذاشته!مقدار اونا چنده؟(اگه میشه بگید کاربردش هم چیه؟)و بعدی دوتا خازنه که مقدارشون نا معلومه ولی دوتای کناریش معلوم بودن (مشخص شده در شکل)
                    4-همه ترانزیستور هاشو گیر اووردم به جز MJE15032و 15033به جای این ها چه معادلی میتوان قرار داد؟
                    اخرین سوئالم اینه که جداقل ولتاژ تغذیه مدار برای تست چنده؟میشه با دوبل 24(حدودا32ولت دیسی)اول مدرو ازمایش کرد و صدا رو گرفت اگه اوکی بود بریم روی 70ولت؟
                    اینم عکس:
                    دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                    قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                    ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                      سلام دوستان.من این پی سی بی مدارو کمی اپدیت کردم و به ورژن 2(با اجازه خودم )رسوندم طوری که کمی سوراخ کاری مدار رو راحت تر میکرد و زمان اسیدکاری رو کم تر،
                      مدارو داشتم میساختم که به کمی مشکلات عجیبی برخورد کردم،
                      بعضی از قطعات مقدارشون نا معلوم بودن و دیدم که این تاپیک اینجا هست گفتم سوئالاتمم همینجا بگم.
                      1-مقاومت 620اهم و تو این رنج پیدا نمیشه (شهرستان کوچک)میشه از 680اهم استفاده کنم؟(یا مثلا از 6.8 کیلو به جای 6.2 کیلو)
                      2-داخل شماتیک و پی سی بی مقدار مولتی ترن رو 2کلیو نوشته،داخل فایل اکسل قطعات مدار مقدارش رو 2.2کیلو نوشته!اخر چندکیلو بندازم تا بایاس مدار بهم نخوره؟
                      3-موازی با اون دوتا دیود زنر دوتا مقاومت هم گذاشته!مقدار اونا چنده؟(اگه میشه بگید کاربردش هم چیه؟)و بعدی دوتا خازنه که مقدارشون نا معلومه ولی دوتای کناریش معلوم بودن (مشخص شده در شکل)
                      4-همه ترانزیستور هاشو گیر اووردم به جز MJE15032و 15033به جای این ها چه معادلی میتوان قرار داد؟
                      اخرین سوئالم اینه که جداقل ولتاژ تغذیه مدار برای تست چنده؟میشه با دوبل 24(حدودا32ولت دیسی)اول مدرو ازمایش کرد و صدا رو گرفت اگه اوکی بود بریم روی 70ولت؟
                      اینم عکس:
                      سلام دوست عزیز
                      1) می تونی با سری یا موازی کردن مقاومت اون مقدار رو بدست بیارب ولی به نظرم بشه از 680 اهم هم استفاده کرد . بستگی داره این 680 اهم کجای مدار قرار بکار گرفته بشه.
                      2) مقدار مولتی ترن رو هم 2.2 بزار . چون بیشتر باشه بهتره.
                      3) 4148 دیود زنر نیست که عزیز. مقدار مقاومت ها تو نقشه ذکر شده می تونی از اون جا ببینی دیگه.
                      4) به جای ترانزیستور های درایور می تونی از 2SA940 و 2SC2073 استفاده کنی. اگر اینها رو هم پیدا نکرد از TIP42C و TIP41C استفاده کن.( به دیتا شیت ترانزیستور ها مراجعه کن تا اشتباه جا نزنی )
                      جواب سوال آخر هم بلی.
                      موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        سلام دوست عزیز
                        1) می تونی با سری یا موازی کردن مقاومت اون مقدار رو بدست بیارب ولی به نظرم بشه از 680 اهم هم استفاده کرد . بستگی داره این 680 اهم کجای مدار قرار بکار گرفته بشه.
                        2) مقدار مولتی ترن رو هم 2.2 بزار . چون بیشتر باشه بهتره.
                        3) 4148 دیود زنر نیست که عزیز. مقدار مقاومت ها تو نقشه ذکر شده می تونی از اون جا ببینی دیگه.
                        4) به جای ترانزیستور های درایور می تونی از 2SA940 و 2SC2073 استفاده کنی. اگر اینها رو هم پیدا نکرد از TIP42C و TIP41C استفاده کن.( به دیتا شیت ترانزیستور ها مراجعه کن تا اشتباه جا نزنی )
                        جواب سوال آخر هم بلی.
                        موفق باشی.
                        سلام مرسی از پاسختون.
                        حواسم نبود دیود زنر نیست فسته !قاطی کردم دیگه
                        ولی اون مقدار مقاومت ها تو نقشه ی شماتیک هم ذکر نشده اگه شماتیک رو ببینید فقط مقاومت های سری با اون دوتا یعنی 5.6کیلو رو میبینید که بعدش دیود باهاش سریه ولی هیچ مقاومتی باهاش موازی نیست؟
                        کسی میدونه اون مقاومت ها چند اهم هستند؟
                        ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

این مدار یه مقدار سنگین هست.
                          اگر تجربتون کم هست توصیه می کنم نسازید .چون به غیر از هزینه ای که برای ترانزیستور های خروجی باید بپردازید هزینه ترانس و مدار خیلی براتون بالا در میاد .
                          به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
                          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                            این مدار یه مقدار سنگین هست.
                            اگر تجربتون کم هست توصیه می کنم نسازید .چون به غیر از هزینه ای که برای ترانزیستور های خروجی باید بپردازید هزینه ترانس و مدار خیلی براتون بالا در میاد .
                            به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
                            موفق باشید
                            مشکلی نیست تجربه زیادی در امپلی سازی و تعمیرات دارم.
                            مشکل ترانس هم خیلی راحت با 30هزار تومن حل شده.تاپیکشم نوشتم چجوری: :biggrin:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=114017.0
                            ولی خوب قبول دارم امپلی بسیار حرفه ای هست.
                            راستی میشه به نظر شما اساتید تا چند جفت دیگه ترانزیستور بهش اضافه کرد؟اخه درایور های پر قدرتی داره؟هر جفت ترانزیستور چقدر از درایور ها ی طبقه اخر جریان میکشه؟
                            ممنون
                            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

سلام دوست عزیز این مدار تا تهش برای خروجی ترانزیستور قدرت گزاشته که روی هر ریپل 9 عدد هست که میشه 18 عدد
                              هر کدوک 150 وات خروجی میده توی دمای 25 درجه وبدون تلفات اینقدر هست
                              دیگه چی میخوای اضاف کنی با اضاف کردن صدا بیشتر نمیشه فقط جریان خروجی زیاد میشه
                              در ضمن این مدار بالاتر از 700 وات خروجی میده جهت اطلاع بدلیل استفاده بیش از حد ترانزیستور های قدرت
                              شیرین 1000 وات توی خروجی روی امپدانس 4 بهتون میده و حتی روی 2اهم هم میتونید ازش جریان بکشید
                              در کل مدار گردن کلفتی هست منبع تغذیه ان دوبل 85 هست :agree:
                              وحتی با بریج کردن هم میتونید 2000 وات خروجی ازش بگیرید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                                سلام دوست عزیز این مدار تا تهش برای خروجی ترانزیستور قدرت گزاشته که روی هر ریپل 9 عدد هست که میشه 18 عدد
                                هر کدوک 150 وات خروجی میده توی دمای 25 درجه وبدون تلفات اینقدر هست
                                دیگه چی میخوای اضاف کنی با اضاف کردن صدا بیشتر نمیشه فقط جریان خروجی زیاد میشه
                                بلندگو موازی میکنم.صداش بیش تر میشه
                                ولی اون دو تا مقاومت رو بفهمم چی هستن مدار تکمیله.
                                ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X