اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر 350 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

امپلی فایر 350 وات

سلام و درود به همه دوستان

این مدار 350 وات هستش و باید کیفیت بالایی داشته باشد.امیدوارم مورد پسند دوستان باشد.

pcb و چینش قطعات و دیگر اطلاعات مدار.

https://yadi.sk/d/xwyz60ST0zy0k

پیوند مدار

http://320volt.com/350-watt-anfi/

http://www.diyaudio.com/forums/analog-line-level/116881-ultra-low-distortion-amp.html

DD Audio & SP Audio

پاسخ : امپلی فایر 350 وات

اینم مدار علمیش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      اینم مدار علمیش
      این امپلی فایر رو یکی از دوستان ساخته بود و خیلی خوب بود برای ساب ووفر هم خیلی خوب جواب میده فعلا من قصد ساختنش رو ندارم ولی شما ها بسازید و عکس هاش رو اینجا هم بذارید
      ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

دوست عزیز اگه کسی میخواست بسازه تا حالا ساخته بود منتظر دستور شما که نیست عزیز
        ماشاالله تمام تاپیکای زیر خاکی رو داری میکشی بیرون ناراحت نشی ولی اول یه نگاه به تاریخ تاپیکا بنداز
        خیلی وقت پیش میخواستم بهت بگم ولی گفتم ناراحت میشی نگفتم این حرف منم دوستانس باعث دلخوری نشه

دیدگاه

:surprised:
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

دوست عزیز اگه کسی میخواست بسازه تا حالا ساخته بود منتظر دستور شما که نیست عزیز
            ماشاالله تمام تاپیکای زیر خاکی رو داری میکشی بیرون ناراحت نشی ولی اول یه نگاه به تاریخ تاپیکا بنداز
            خیلی وقت پیش میخواستم بهت بگم ولی گفتم ناراحت میشی نگفتم این حرف منم دوستانس باعث دلخوری نشه
            تو قوانین انجمن درباره ی این چیزی ندیده بودم oo:
            ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

این چیزی که من گفتم کاری به قوانین نداره
              شما در تاپیکی رفتی پست گذاشتی که ماله چند ماه پیش هست که اون کسی که مشکل داشته مشکل حل شده دیگه
              الان شما باید به تاپیکای جدید پاسخ بدید
              باز هم میگم این حرفهاآ‌ باعث ناراحتی نشه من فقط دوستانه دارم راهنمایی میکنم

دیدگاه

این چیزی که من گفتم کاری به قوانین نداره
                شما در تاپیکی رفتی پست گذاشتی که ماله چند ماه پیش هست که اون کسی که مشکل داشته مشکل حل شده دیگه
                الان شما باید به تاپیکای جدید پاسخ بدید
                باز هم میگم این حرفهاآ‌ باعث ناراحتی نشه من فقط دوستانه دارم راهنمایی میکنم
                نه بابا دادا چرا ناراحت؟ :cry2:
                اهان منظور شما اینه که من بروز تر بشم و تاپیکای قدیمی رو ولشون کنم. :read:
                دیگه به تاپیکای 94 به قبل پاسخ نمیدم. :agree:
                راستی خوب شد یاد آوری هم کردی از این به بعد همیشه به تاریخ تاپیکا نگاه میکنم :nice:

دیدگاه

درسته تاپیکایی که همه در حال حاضر دارن توشون فعالیت میکنن رو با توجه به علمتون پاسخ بدید
                  حالا ممکن ماله قبل عید هم باشه ولی در حال فعالیت باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X