اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

http://8pic.ir/images/sds5r86z9zg8spn9yfua.jpg
    http://8pic.ir/images/51qi6gx1wg4qumrzcr0d.jpg
    http://8pic.ir/images/kpw28uatp60p5qilzm8r.jpg
    این هم بقیه ی عکس های مدار امپلی فایر 400 وات البته 4 تاش
    pcb رو خودم زدم طرحش با هولتون فرق میکنه کوچیک تر شده یه جفت ماسفت از هر امپ کم کردم تا به ترانس فشار نیاد
    اما طرح کامل هولتون هست :nice:
    من که به شخصه عاشقشم
    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

راستی این رو هم بگم که ترانزیستور های تقویت کننده اولیه که تفاضلی تو مدار بسته شدن حرارتشون باید با جفت همدیگر یکسان باشه
      اگر پری ها گرم بشن و یک ولت نشتی بدن توی ترانزیستور های ماسفت این ولتاژ به دو یا سه برابر میرسه و باعث میشه که ماسفت ها توی بیباری یا توی بار غیر منطقی داغ بشن یا طرف منفی بیشتر از طرف مثبت ها گرم بشن
      برای جلو گیری از این تلفات ترانزیستور های پری bc546 رو اول خمیر سیلیکن و بعد با وارنیش مناسب دو جفت ترانزیستور رو به هم متصل کنید تا هم زمان گرم بشن و توی خروجیشون تلفات نداشته باشن
      من این حرکت رو توی پاور امپلی فایر های مونتاربو زیاد دیدم نمنه اش میکسر مونتاربو 459 در قسمت پری همین کارو کرده بود و پیش نهاد میکنم شما هم انجام بدید و حرارت و تلفات رو تو مدار پایین بیارید

یادش بخیر هشتا ماسفت سوزوندم :mrgreen:

دیدگاه

سلام
        آقا مهدی میشه مدار لیمیتر این آمپلی فایر رو هم قرار بدید
        در ضمن مدارتون هم بسیار زیبا شده :applause:

دیدگاه

سلام خواهش میکنم لطف داری چشمات قشنگ میبینه :smile:
          چشم حتما میزارم تا همه استفاده کنند
          ولی این مدار لیمیتر فقط برای 400 واتش طراحی شده
          اگر بخواید این مدار رو روی امپلی دیگه ببندید بید یه سری مقادیر رو عوض کنین اما جواب میده

دیدگاه

اقا مهدی تبریک خیلی قشنگ کار کردی
            فقط یه چیز این مدار لیمیتر همینه که دورش خط قرمز کشیدم؟
            بعد این مداری که دورش خط مشکی کشیدم چی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
              http://8pic.ir/images/qhye09nhsbokcpatgmli.jpg
              فکر کنم همین باشه
              اگر باز نشد بگید تا درستش کنم
              درود
              کارت خیلی زیبا و قشنگ در اومده.
              داداش این av400با چه ولتاژی راه میافته و چقد هزینه ساخت داره?
              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام خواهش میکنم البته من دارم درس پس میدم خدمت دوستان :redface:

مصطفی جان برعکس اون پایین دست راست مدار لیمیتر هست که با ال ای دی هست و حواستون باشه که اون m1 مقاومت 1مگت اهم هست نه 1 میلی اهم چون خودم این اشتباه رو کردم :mrgreen:
                و در اون قسمتی که شما دورش خط قرمز کشیدی اون دو خازن پایین نویز خارجی که در خروجی داره رو زمین میکنه و در قسمت بالاش مدار رگولاتور و افزایش جریان با mje 350 هست و تنظیم ولتاژ برای پری یا پیش تقویت کننده اولیه کاربرد داره
                :smile:

دیدگاه

این مدار هم از ولتاژدوبل 30 کار میکنه تا دوبل 70
                  من براش از دوبل 65 ولت 12 امپر استفاده میکنم

دیدگاه

هزینه مدار هم بستگی به خودت داره اگر میخوای استریو بسازیش که دوتا 400 داشته باشی الان که ماسفت ها 5000 تومنه حساب 80 تومن میشه ماسفت ها نزدیک 80 تومن دوباره بانک خازنی میخوای یعنی 20000 میکرو فاراد
                    40 تومن قطعات درایورش 20 تومن هیت سینگ اگرم ترانس هسته هوا بخوای که وای ویلام 400 تومن هم ترانس میشه البته یک ترانس جواب گو هست
                    من که بشخصه کمرم خورد شد تا ریز ریز ساختمش اما هنوز تمومش نکردم یعنی باکسش مونده خدا رو شکر یه پولی دستم اومد میخوام با پلکسی باکسشو تموم کنم برم سراغ کلاس d
                    ولی اگر علاقه داری بسازش و یواش کاراشو انجام بده تا اذییت نشی
                    من که جنون داشتم :mrgreen:

دیدگاه

مهدی جان میشه راجع به بریج کردنشون هم یه توضیحی بدی
                      یعنی از چه مداری برای ورودی استفاده کردی و چطور وصل کردی
                      و خروجی رو چطور وصل کردی؟
                      ممنون

دیدگاه

سلام چشم حتما میزارم اما قبلش باید یه توضیحی بدم که دو راه وجود داره برای بریج کردن مدار های امپلی
                        راه اول بیاییم از خروجی امپلی اول سیگنال رو بگیریم و به فید بک منفی امپلی دوم وصل کنیم البته اینم بگم که ال مان هایی مثل مقاومتی که توی امپلی اول مثلا 15 کیلو که توی همین مدار هست به فید بک پری یا بیس ترانزیستور وصل شده در فید بک بریج استفاده میکنیم در این حالت ورودیه سیگنال امپلی دوم گراند میشه و تا اونجایی که یادم باشه منفی دو ولت پیک تو پیک تو مدار ایجاد میشه و امپلی دوم سیکل منفی رو تقویت میکنه خروجی های مدار هم میشه دو سیم مثبت امپلی و از گراند مدار برای بلندگو استفاده نمیشه
                        راه دوم هم ایجاد فید بک منفی در پری یعنی استفاده از ای سی tl082 و درست کردن فید بک مجازی . در این مدار شما در ورودی استریو میدی و یه کلید برای بریج اسنفاده میشه و خود مدار خروجی رو به دو قسمت تقسیم و به دو امپلی اعمال میکنه و به هر امپلی یه نیم سیکل میرسه و توی خروجی سیکل کامل میشه
                        طریقه کار کردن این مدار مثل فید بک قدرت توی امپلی هست تفاوت بر این که فید بک رو از قبل انجام میدیم
                        اما حواستون باشه که یه اشتباه در اتصال ها مدارتون اتیش میگیره :mrgreen: سعی کنید اسکوب داشته باشید که توی مدار اختلاف فاز به وجود نیاد
                        شماتیک مدار رو میزارم
                        به نظر من این مدار هر امپلیی رو میتونه بریج کنه و درد سر فید بک قدرت نداره
                        روی این مدار بریج کردید امپدانس خروجی 8 اهم هست
                        برای این که بتونید روی 4 اهم بریج بگیرید باید تعداد ماسفت قدرت بیشتر بشه مثلا به هر ردیف 1 یا 2 عدد اضاف بشه
                        :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                          هزینه مدار هم بستگی به خودت داره اگر میخوای استریو بسازیش که دوتا 400 داشته باشی الان که ماسفت ها 5000 تومنه حساب 80 تومن میشه ماسفت ها نزدیک 80 تومن دوباره بانک خازنی میخوای یعنی 20000 میکرو فاراد
                          40 تومن قطعات درایورش 20 تومن هیت سینگ اگرم ترانس هسته هوا بخوای که وای ویلام 400 تومن هم ترانس میشه البته یک ترانس جواب گو هست
                          من که بشخصه کمرم خورد شد تا ریز ریز ساختمش اما هنوز تمومش نکردم یعنی باکسش مونده خدا رو شکر یه پولی دستم اومد میخوام با پلکسی باکسشو تموم کنم برم سراغ کلاس d
                          ولی اگر علاقه داری بسازش و یواش کاراشو انجام بده تا اذییت نشی
                          من که جنون داشتم :mrgreen:
                          درود
                          ممنون مهدی جان.پس استریوش زیر 500خرج ور میداره.با این تفاصیر و قدرت ارزش ساخت داره به نظرت?فک کنم مونوش برا ساب ماشین با تغذیه سوییچینگ به انضمام دوتا آمپ مونو 100خیلی بهتر باشه.نظر شما چیه?

دیدگاه

اره علی رضا جان من از این مدار خیلی راضیم کیفیتش و قدرتش عالیه شک درش نکن
                            اره اگر یه منبع تغذیه سوییچینگ گیر بیاری که فکر کنم تو انجمن باشه دوبل 70
                            برای ماشین خیلی خوب جواب میده این مدار کوبندگی خیلی عالیی داره
                            روز اول که راه افتاد با اجازت باند 5.5 اینچ برا تست بهش زدم چشمت روز بد نبینه
                            داشت با دیافراگم در میومد منم چون بلندگو رو دوست داشتم رحمم اومد امپلی رو قطع کردم
                            :nice:
                            البته میتونی ترانس هسته EI ببندی که 150 تومن بیشتر نمیشه ولی بقول یکی از دوستامون تو انجمن میشه جعبه مهمات

دیدگاه

راستی اینم اضافه کنم که برای تست و تنظیم بایاس امپلی
                              دو عدد ماسفت برای راه اندازی کفایت میکنه که اگر خدایی نکرده مدار مشکل بهم زد فقط دو ماسفت ها بسوزن نه 8 تا که ضرر بزرگیه
                              بعد که به امید خدا مدار راه افتاد و نتیجه گرفتید 6 تای دیگه رو هم روی بورد بچینید

نکته این روش تنظیم روش بنده حقیر هست و تاحالا ندیدم کسی این جوری بایاس رو با این امنیت تنظیم کنه
                              این رو هم بگم که روی تمام مدارات امپلی فایر ماسفت این روش جواب میده

باز هم اشاره میکنم که من نزد دوستان دارم درس پس میدم و شاگردی بیش نیستیم
                              جسارتی کردیم حلال کنید :redface:

دیدگاه

نه داداش.خیلی خوبه که تجاربتو اینطور صادقانه در خدمت همه میزاری.ترانس با هسته EIدوبل ac55هر سر 4آمپر جوابگو هست.البته بیشتر آمپرشو میخام مطمین شم.هسته هوا خیلی گرون میپیچن نامردا.خون یه آدمو ازمون طلب میکنن.به یارو گفتم دوبل 35هر سر 3آمپر بپیچه گف 160.بعد گفتم EIچی?گفت 85,مجبور شدم باز EIبپیچم.ولی توان هسته هوا خیلی بیشتر به نظرم.مگه اینکه از دوستم یه دونه به زور بگیرم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X