اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس مچینگ برای بلندگو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس مچینگ برای بلندگو

سلام نه فکر نمیکنم واسه اما¾پیلی اهمی کار درستی باشه ولی باز هم اساتید راهنماییت میکنن.مقاومت ها باید وات بالا باشندولی بهترین کار تنظیم گین ام\لی فایره
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

کار دیگر هم اینکه میشه 2 یا چند بلندگو را به صورت سری به خروجی متصل کنید
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        کار دیگر هم اینکه میشه 2 یا چند بلندگو را به صورت سری به خروجی متصل کنید
        اهان ایولا همین درسته
        ولی هرچه تعداد بلندگو بیش تر بهتر
        ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

رفقا از اینکه وقت میذارید ممنونم.
          گفته بودم یه خازن هم باش سری کردم به نظرم دیگه بوق نباید میسوخت .البته یوک بوقش مالی نبود.رفتن 10 -20 تا از همون مدل خریدند.دونه ای 4000.
          یوک خوب تایوانی پیدا کردم یکی12000. گفتم یدونه بگیرم بندازم رو بوق ببینم چی میشه.
          دوستان شما کسی را تو طالقانی میشناسید که جنس با کیفیت و مناسب داشته باشه؟منظورم لوازم بلندگو و این چیزاست.
          انگار همشهریم در اومدیم :nice:
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

به هر صورت همشهری حرف گوش کنی نیستی !!
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
              امپلی فایرت ولتیه یا اهمی؟
              با سلام
              ولتی یعنی چه ؟ :redface:
              هر آمپلی فایری یه امپدانس خروجی داره . ترانس مچینگ برای ایجاد تطبیق بین طبقه خروجی و بار مورد نظر استفاده می شه.راه عملی بدست آوردن امپدانس خروجی هم اینه که اول ولتاژ خروجی حالت بی باری را اندازه بگیرید و بعد یه مقاومت وات بالا متغیر مثل المنت بخاری برقی به خروجی وصل کنید و اینقدر مقاومت را تغییر بدید تا ولتاژ خروجی نصف بشه. اگه این مقاومت را اندازه بگیرید معادل امپدانس خروجی هست.
              نوع طبقه خروجی هم مهمه .مثلا ممکنه خروجی کوپلاژ ترانسفورمری باشه .به هر حال چشم بسته نمی شه نظر داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliagha1382
                با سلام
                ولتی یعنی چه ؟ :redface:
                هر آمپلی فایری یه امپدانس خروجی داره . ترانس مچینگ برای ایجاد تطبیق بین طبقه خروجی و بار مورد نظر استفاده می شه.راه عملی بدست آوردن امپدانس خروجی هم اینه که اول ولتاژ خروجی حالت بی باری را اندازه بگیرید و بعد یه مقاومت وات بالا متغیر مثل المنت بخاری برقی به خروجی وصل کنید و اینقدر مقاومت را تغییر بدید تا ولتاژ خروجی نصف بشه. اگه این مقاومت را اندازه بگیرید معادل امپدانس خروجی هست.
                نوع طبقه خروجی هم مهمه .مثلا ممکنه خروجی کوپلاژ ترانسفورمری باشه .به هر حال چشم بسته نمی شه نظر داد.
                مچکرم.
                کوپلاژ ترانسی نیست .ترانزیستوریه و 4 اهم.احتمالا همون ترانسفورمریها را میگن ولتاژی.
                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

امپلی فایر های اهمی با ترانزیستور یا ای سی هستند و بعدش مستقیم خروجیشون وصل میشه به بلندگو ولی ولتی ها که برای مساجد که هورن در فاصله ی دوری نسبت به امپلی فایر قرار داره،ساخته میشن یا موارد مشابه که خروجیشون اول به یک ترانسفورماتور داده میشه که ولتاژش رو به 100ولت برسونه و بعد به بلندگو داده میشه که روی پایه ی هورن یک ترانس مچینگ دیگه باید نصب بشه.که ولتاژ بالا هورن رو نسوزونه.در مجموع این کار به خاطر مقاومت سیمیه که در طول مسیر قرار داره و این کار اصلا برای امپلی فایر های خونگی به خاطر نویز و تلفات زیاد استفاده نمیشه.
                  نوشته اصلی توسط shahpoori
                  رفقا از اینکه وقت میذارید ممنونم.
                  گفته بودم یه خازن هم باش سری کردم به نظرم دیگه بوق نباید میسوخت .البته یوک بوقش مالی نبود.رفتن 10 -20 تا از همون مدل خریدند.دونه ای 4000.
                  یوک خوب تایوانی پیدا کردم یکی12000. گفتم یدونه بگیرم بندازم رو بوق ببینم چی میشه.
                  دوستان شما کسی را تو طالقانی میشناسید که جنس با کیفیت و مناسب داشته باشه؟منظورم لوازم بلندگو و این چیزاست.
                  انگار همشهریم در اومدیم :nice:
                  خوب هورن هارو مثلا 4تا 4تا با هم سری کن و بعد همه رو باهم موازی.
                  یونیت خوب درجه 1 الان قیمتش تا 50000تومان هم میرسه! :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
                    امپلی فایر های اهمی با ترانزیستور یا ای سی هستند و بعدش مستقیم خروجیشون وصل میشه به بلندگو ولی ولتی ها که برای مساجد که هورن در فاصله ی دوری نسبت به امپلی فایر قرار داره،ساخته میشن یا موارد مشابه که خروجیشون اول به یک ترانسفورماتور داده میشه که ولتاژش رو به 100ولت برسونه و بعد به بلندگو داده میشه که روی پایه ی هورن یک ترانس مچینگ دیگه باید نصب بشه.که ولتاژ بالا هورن رو نسوزونه.در مجموع این کار به خاطر مقاومت سیمیه که در طول مسیر قرار داره و این کار اصلا برای امپلی فایر های خونگی به خاطر نویز و تلفات زیاد استفاده نمیشه.خوب هورن هارو مثلا 4تا 4تا با هم سری کن و بعد همه رو باهم موازی.
                    یونیت خوب درجه 1 الان قیمتش تا 50000تومان هم میرسه! :surprised:
                    با سلام
                    موردی که شما اشاره کردید همان کوپلاژ ترانسفورمری هست.
                    با تشکر

دیدگاه

دوستان
                      به چه شکل میشه یک ترانس مچینگ به خروجی یک آمپلی فایر 300 وات با خروجی ولتی وصل کرد و از اون خروجی 0-100 ولت گرفت؟
                      مشخصات آمپلی فایر که دارم به این شکل هست:
                      آمپلیفایر 300 وات استریو
                      16 ترانزیستوری
                      سینگل ولتاژ
                      مشخصات فنی:
                      ولتاژ کار: 37DC ولت تا 75DC ولت (حداکثر قدرت با 75DC ولت بدست می آید)
                      جریان مصرفی برای حداکثر قدرت 6 آمپر
                      جریان مصرفی در حالت بی کاری: 60 میلی آمپر
                      توان مصرفی: 450W
                      توان خروجی: 300W RMS
                      امپدانس ورودی: 100 کیلو اهم
                      امپدانس خروجی: 4 اهم تا 16 اهم (حداکثر قدرت با امپدانس 4 اهم بدست می آید)

یک ترانس مچینگ از روی یک آمپلی فایر قدیمی تابا باز کردم دارم ولی نمیدونم میشه به همین آمپلی فایر به صورت مستقیم وصل کنم یا نه .
                      آیا ترانس های مچینگ امپدانس ورودی هایشان یکسان هست یا باید محاسبه کنیم و سفارش بدیم به صورت خاص برای ما بسازند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X