اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرم شدن ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرم شدن ساب

سلام دوستان من یه ساب 310s4پایونرخریدم ازدیجی کالا فعلا بدون جعبه با امپ 100وات nmosو500واتی باc5200راه اندازیش کردم اما بعد مدتی کارهم زیرساب وهم پرده دیافراگم گرم میشه واهمش متغیره وبین 3/8الی 4 تغییر میکنه حال سوالم اینه ک این حالتها عادیه یا مشکلی هست ما نمیدانیم

پاسخ : گرم شدن ساب

مشکلی نباید باشه ، چقدر گرم میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      مشکلی نباید باشه ، چقدر گرم میشه؟
      دوست عزیز یه سوراخ پشت سابه ک انگشت داخلش میکنم گرماش احساس میشه البته نمی سوزاندفقط گرمه وروی پرده هم ملایم گرم میشه و یه بویی احساس میشه ک نمیدونم چ
      یه

دیدگاه

ساب یه مقدار کمی گرم میشه
        اگر آمپلی تنظیم نباشه یا ظبت تنظیم نباشه گرم میشه که هیچ داغ میشه
        یه مورد دیگه هم هست که ممکنه آمپ و سساب با هم مچ نیستن

گرم شدنش در طول 5 دقیقه کار کردن با باس زیاد طبیعی هست اما هیچ وقت نباید داغ بشه
        مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
          دوست عزیز یه سوراخ پشت سابه ک انگشت داخلش میکنم گرماش احساس میشه البته نمی سوزاندفقط گرمه وروی پرده هم ملایم گرم میشه و یه بویی احساس میشه ک نمیدونم چ
          یه
          بوی لاک اگر به مشامت میرسه مثل بوی ترانس داغ. یا توان سابت الکیه و نمیتونه این توانی که روش نوشته رو دفع کنه یا آمپت قوی تر از سابته

دیدگاه

اون گرم شدن طبیعیه ولی نه زیاد ولی اگر بوی سوختگی میاد دو دلیل داره
            1-یا داری توان بیش از حد ساب بهش میدی که باعث داغ شدن سیم پیچ و در نتیجه سوختنش میشه
            2-یا اینکه امپهات تو خروجی شون دی سی دارن
            چون من خودم با یه امپ که تست کردم بوی سوختن سابم بلند شد ولی با یه امپ دیگه تست کردم هیچ بویی بلند نشد

دیدگاه

یادم رفت بگم تغییر اهم اگر در هین کار هست که منطقی هست چون اهم سیم پیچ در ای شرایط تغییر میکنه
              ولی اگر بعد از داغ شدن هست این نشون میده خیلی به ساب فشار آوردی
              چون بعد از داغ شدن اهم تغییر میکنه تا خنک شه

دیدگاه

بسیارممنون ازراهنمایی دوستان :applause:فکرمیکنم ک زیادی ب ساب فشار اومده چون یه بارباامپ 500واتی راه اندازیش کردم وولوم زیادی دادم شاید بخاطر همین باشه :sad:حالا مشکلی ک براساب پیش نمیاد؟

دیدگاه

اگه باز بهش فشار نیاری نه

دیدگاه

یه مقاومت متقیر توی تنظیمات آمپت هست به اسم gain.اون اگه با ولتاژ خروجی پخشت یکی نباشه آمپت ولتاژ کلیپ(به صورت مربعی) میده که نه برای ساب خوبه نه برای آمپ.بوی ساب بخواطر تنظیم نادرست gain عه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X