اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشابه ای سی ها و ترانزیستور ها و جاگزین هاشون برای امپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشابه ای سی ها و ترانزیستور ها و جاگزین هاشون برای امپلی فایر

نوشته اصلی توسط mosi_reali نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید مشابه آی سی آمپلی فایر CD7388CZ کدوم آی سی هست ( این آی سی برای ضبط چینی هست ) ؟؟؟
    آیا TDA7388 میشه گذاشت ؟؟؟
    سلام
    من از این مدل آی سی چند مورد تو ضبط شروود و مکسیدر دیدم.
    هیچ مشکلی نداره و از نظر دیتاشیت و بررسی پایه ها و مدار میشه جایگزین کرد. آی سی CD7388CZ تو ولوم بالا یکم تو خروجی به بلندگو DC میده حواستون باشه. با TDA7388 عوضش کنید.
    موفق باشید.

دیدگاه

سلام ،دوستان ،یه امپلی فایر 200وات با آی سی tda7498دارم که آیسی ش سوخته ،و فکر نکنم گیر بیاد ،لطفا راهنمایی کنید ،راهی داره برای تعویض آی سی مشابه ش یا نه بندازمش دور ،ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تو رو خدا یکی بیاد جواب بده ،اعصابم بهم ریخته سر این امپلی فایر ،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RahaS نمایش پست ها
        سلام ،دوستان ،یه امپلی فایر 200وات با آی سی tda7498دارم که آیسی ش سوخته ،و فکر نکنم گیر بیاد ،لطفا راهنمایی کنید ،راهی داره برای تعویض آی سی مشابه ش یا نه بندازمش دور ،ممنون

تو رو خدا یکی بیاد جواب بده ،اعصابم بهم ریخته سر این امپلی فایر ،
        درود.
        اگر آی سی اش سوخته باشد به آسانی گیر می آید... آیا مطمئن هستید آی سی سوخته است؟؟؟ برد چه مشکلی دارد؟؟
        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
          درود.
          اگر آی سی اش سوخته باشد به آسانی گیر می آید... آیا مطمئن هستید آی سی سوخته است؟؟؟ برد چه مشکلی دارد؟؟
          ای وااای .ببخشید چند وقت نبودم . الان جوابتونو دیدم خوشحال شدم .از خوشحالی هم سلام یادم رفت .،ببخشید.
          برد هیچ مشکلی نداره فقط یه لحظه ولتاژ اشتباه بود که از زیر ایسی دود اومد بیرونو قطعش کردم،
          بعدش هم تموم فروشگاههارو گشتم ،نیست ک نیست ،شما چطور میگید براحتی گیر میاد، البته ماژولش فراوونه ولی ایسی نه متاسفانه ،فقط تورو خدا سریع جواب بدین

دیدگاه

سلامی دوباره به دوستان گلم،
            یه مشکل دیگه دارم .انشاا..با کمک شما حلش میکنم،
            یه سینما خانگی سونی دارم از اونایی که همه تجهیزاتش داخل ساب باکسشه ،
            خراب شد اومدم مثلا مهندسی کنم ٫بازش کردم کلی کابل فلتو برد توش بود ،از جمله امپلب فایر ،برد فلش با برد تون کنترل،ماژول بلوتوث و.......
            موقع دراوردن همه سوکتارو از جاهاش دراوردم بدون اینکه دقت کنم کجا بکجاس ،الانم میخام ببنندم ولی نمبدونم سوکتارو از کجا دراوردم همینطوری مث اون بابره تو گل موندم ،شما راهنمایم کنید تا درستش کنم ،ممنون
            جدیدترین ویرایش توسط RahaS; ۱۷:۴۴ ۱۳۹۹/۰۸/۱۳.

دیدگاه

سلامی دوباره به دوستان گلم،
              یه مشکل دیگه دارم .انشاا..با کمک شما حلش میکنم،
              یه سینما خانگی سونی دارم از اونایی که همه تجهیزاتش داخل ساب باکسشه ،
              خراب شد اومدم مثلا مهندسی کنم ٫بازش کردم کلی کابل فلتو برد توش بود ،از جمله امپلب فایر ،برد فلش با برد تون کنترل،ماژول بلوتوث و.......
              موقع دراوردن همه سوکتارو از جاهاش دراوردم بدون اینکه دقت کنم کجا بکجاس ،الانم میخام ببنندم ولی نمبدونم سوکتارو از کجا دراوردم همینطوری مث اون بابره تو گل موندم ،شما راهنمایم کنید تا درستش کنم ،ممنون

درود
              مدل آن را بگوئید و عکس بگذارید!!!

دیدگاه

والا عکس بد نیستم چطوری بزارم ،،مدلی هم روش ننوشته فقط یه سونی بالای ساب باکس نوشته

از کجا میشه ورودی وخروجب یه مدارو تشخیص داد ،بردهایی که هیچ خحرف لاتینب روش ننوشته واسه راهنمایی ،کلا دوتا سوکت داره یکیش ۴پین ودیگری ۶پین

دیدگاه

والا عکس بد نیستم چطوری بزارم ،،مدلی هم روش ننوشته فقط یه سونی بالای ساب باکس نوشته

از کجا میشه ورودی وخروجب یه مدارو تشخیص داد ،بردهایی که هیچ خحرف لاتینب روش ننوشته واسه راهنمایی ،کلا دوتا سوکت داره یکیش ۴پین ودیگری ۶پین
                  درود.
                  عکس برد آمپ را در سایت زیر آپلود و لینکش رو اینجا برای ما بگذارید......
                  اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

عکسو گزاشتم فقط امپلی اصلی خودش نیست ،این امپلی رو از فروشگاه خریدم ،که با این امپ سینک کنمش،

دیدگاه

سلام وقت بخیر یه اسپیکر میکرولب دارم آیسی۲۰۳۰میخوره ۲۰۵۰ گذاشتم برا سابش صداش در نمیاد لطفا کمکم کنید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemi4731@gmail.com نمایش پست ها
                        سلام وقت بخیر یه اسپیکر میکرولب دارم آیسی۲۰۳۰میخوره ۲۰۵۰ گذاشتم برا سابش صداش در نمیاد لطفا کمکم کنید ممنون
                        درود .
                        مدل اسپیکر را ذکر کنید ....
                        بعد شما باید حتما مدار را تغیر بدهید تا بتوانید از TDA2050 استفاده کنید!!! اصلا این 2 آی سی بهم نمیخورند!!! شما دوباره همان TDA2030 را برگردانید...

دیدگاه

درود .مدل اسپیکر را ذکر کنید .... بعد شما باید حتما مدار را تغیر بدهید تا بتوانید از TDA2050 استفاده کنید!!! اصلا این 2 آی سی بهم نمیخورند!!! شما دوباره همان TDA2030 را برگردانید...
                          سلام اسپیکر میکرولب مدل ام۵۶۰ بیشتریا عوض کردن خورده مال برا من نخور بعد گفتن هر سه تاشو ۲۰۵۰ بزار تا بخوره مچ بشه گذاشتم تعقیری نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588 نمایش پست ها
                            دوستان در این تاپیک درخواست مشابهات و جایگزین ها رو بدید خوب بریم سراغ معرفی ای سی هایی که اسپیکر سازان و مبتدیان الکترونیک خیلی بهشون علاقه دارند،tda2030,2040,2050,2051,2052و الی اخر که مداری تقریبا مشابه و هرکدوم با اندک تغییراتی دارند.مدار tda2030که رایج ترین این ای سی های توان 18تا 50واتی هستند.اینم شماتیکش و فرقش هم با 2040فقط همون دو تا دیود داخل شماتیکه که 2040اونا رو نداره!2050, 2051هم دقیقا مشابه همدیگرن با تفاوت توان خروجی که 2051که 60واته بیش تر از 2050 50واتی هست.tda2006هم که عین همیناست ولی توانش خیلی پایینه(12وات)و تنها فرق شماتیکش با 2050و2051هم عین 2030با 2040،داشتن دوتا دیوده که در شماتیک به راحتی قابل تشخیص هست.شماتیک 2006،شما اون دوتا دیود رو براش فرض نکن میشه 2050و 2051و اینم 2030،باز هم همون داستان بالا تا بشه 2040کلا خیلی شبیه به هم اند،فقط تغییر در ظرفیت دو سه تا خازن و مقاومتامید وارم تاپیک مفید واقع بشه
                            سلام اسپیکرمیکرولب مدل ام ۵۶۰ ساب قوی گذاشتم آی سی میسوخت بجا ۲۰۵۰ گذاشتم که قوی تر بشه ولی کار نمیکنه باید چیکار کنم هرکی میدونه خاهشا کمکم کنه ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemi4731@gmail.com نمایش پست ها
                              سلام اسپیکر میکرولب مدل ام۵۶۰ بیشتریا عوض کردن خورده مال برا من نخور بعد گفتن هر سه تاشو ۲۰۵۰ بزار تا بخوره مچ بشه گذاشتم تعقیری نکرد
                              درود.
                              گفتم باید مدار را تغیر بدید!!! راهنمایی های لازم را در پست بالا نوشتم!!
                              شما همه ی برد را شخم زدید!!! حالا میاید میگید مدار کار نمیکنه!!! اول خرابکاری هارا به اول برگردانید . یعنی آی سی های tda2030 و ساب اصلی اسپیکر را برگردانید!!! و دیگر فکر دستکاری نابخردانه را نکنید!!! چون چیزی جز خسارت ندارد!!!

دیدگاه

درود.گفتم باید مدار را تغیر بدید!!! راهنمایی های لازم را در پست بالا نوشتم!!شما همه ی برد را شخم زدید!!! حالا میاید میگید مدار کار نمیکنه!!! اول خرابکاری هارا به اول برگردانید . یعنی آی سی های tda2030 و ساب اصلی اسپیکر را برگردانید!!! و دیگر فکر دستکاری نابخردانه را نکنید!!! چون چیزی جز خسارت ندارد!!!
                                من به هیچ جای برد دست نزدم فقط آیسی عوض کردم برد سالم فقط با این آیسی نمیخونه باید چه تعقیراتی بدم که با این آیسی بخونه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X