اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر]کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

سلام دوستان لطفا به من کمک کنید که چطو میتونم یه مدار اکو با تاخیر زیاد تا یک ثانیه داشته باشم :redface:
    اگر کسی از دوستان مداری رو داره یا پیشنهاد میده تو این تایپیک بزارید
    لطفا کمکم کنید :sad: :sad:
    981
    با IC M65831 میشه به این نتیجه رسید
    0%
    580
    یا با ای سی های حافظه
    0%
    401
    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

پاسخ : کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

سلام دوست عزیز شما می توانید از میکرو وپروسسور استفاده کنید که برنامه نویسی استفاده کنید. راه آسان ترش هم استفاده از رم وحافظه ی جانبی هست که باز هم طراحی مدار داره.بیشتر برند های حرفه ای از پرسسور استفاده می کنند که همه ی امکانات هم داره.خودم هم یه مدت به فکر برنامه نویسیش بودم ولی تازه جایی رفتم ول کردم چون خیلی سنگین بود. پروسسور همان dspهست

دیدگاه

سلام
      مدار با آیسی pt2395 کارتو راه می اندازه.ولی یک ثانیه تاخیرش ممکنه نویز داشته باشه ولی تا 800 میلی ثانیه رو خوب جواب میده. البته با رم 256 نه 128.
      موفق باشی

دیدگاه

سلام ممنون بابت راهنماییتون
        یعنی هیچ راهی نداره حالا بغیر میکرو پروسسور و d
        درد سر برنامه نوسیس واقعا اذیت کننده هست :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

اگر کیفیت بالا می خوای برو سراغ dsp بدونه هیچ نویزی وهیچ صدا ی هوا کار میکنه. از رم خارجی هم میتونید استفاده کنید یه بدی داره وقتی ولوم اکو رو تا آخر بامیکنید صدای فیش فیش وهوا میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
            اگر کیفیت بالا می خوای برو سراغ dsp بدونه هیچ نویزی وهیچ صدا ی هوا کار میکنه. از رم خارجی هم میتونید استفاده کنید یه بدی داره وقتی ولوم اکو رو تا آخر بامیکنید صدای فیش فیش وهوا میده
            سلام
            آقا سجاد برد dsp که به این راحتی پیدا نمیشه ولی برد اکو رو میشه راحت پیدا کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
              سلام ممنون بابت راهنماییتون
              یعنی هیچ راهی نداره حالا بغیر میکرو پروسسور و d
              درد سر برنامه نوسیس واقعا اذیت کننده هست :angry: :angry: :angry:
              سلام
              دوست عزیز مگه برای چه کاری می خوای که نیاز به 1 ثانیه تاخیر احتیاج داری؟؟

دیدگاه

سلام

برای هییت اگر شما مداحی جواد مقدم رو گوش بدید توی شور خوندن دو افکت رو میکس میکنن یکی 450 یا 460 میلی ثانیه و یکی 920 میلی ثانیه برا تاخیر و جواب دادن کلمه های اخر شعر
                البته اینو بگم که افکتی یا اکویی که جواد مقدم استفاده میکنه ping pong یا pong delay توی افکتور میکسر دایناکورد شناخته و استفاده میشه :smile:
                ولی من میخوام برای خودم این طرح رو اجرا کنم
                ولی بیشترین تاخیری که توی ای سی pt2396 دیدم 800 میلی ثانیه بوده
                بنظرتون نمیشه تاخیر این ای سی رو بیشتر کرد حد اکثر تا 950 میلی ثاینه :sad:

دیدگاه

اگر بشه با ای سی حافظه خارجی براش طراحی کنیم چطور
                  که رم این ای سیزی افکتور از این ای سی خافظه تامین بشه

دیدگاه

سلام

برای هییت اگر شما مداحی جواد مقدم رو گوش بدید توی شور خوندن دو افکت رو میکس میکنن یکی 450 یا 460 میلی ثانیه و یکی 920 میلی ثانیه برا تاخیر و جواب دادن کلمه های اخر شعر
                    البته اینو بگم که افکتی یا اکویی که جواد مقدم استفاده میکنه ping pong یا pong delay توی افکتور میکسر دایناکورد شناخته و استفاده میشه :smile:
                    ولی من میخوام برای خودم این طرح رو اجرا کنم
                    ولی بیشترین تاخیری که توی ای سی pt2396 دیدم 800 میلی ثانیه بوده
                    بنظرتون نمیشه تاخیر این ای سی رو بیشتر کرد حد اکثر تا 950 میلی ثاینه :sad:
                    آیسی که در موردش حرف می زدیم PT2395 بود نه PT2396 .
                    یعنی شما می خوای تو دستگاهت دو تا برد اکو داشته باشی که برات کار افکت پینگ پونگی رو انجام بده ؟؟؟ اگر قصدت این هست که باید بگم نمیتونی . می تونی دو تا برد اکو تو دستگاهت بزاریا ولی صدا مثل حالت پینگ پونگ نمیشه بلکه با تاخیری که براش تعیین کردی یک برد اول افکت میزاره رو صدا و یکی چند ثانیه بعد . نمی دونم متوجه منظورم شدی یا نه . اون چیزی که تو دستگاه های دایناکورد و .... وجود داره برد DSP هست و اصلا" آیسی اکو نیست.
                    الان فعلا" بهترین آیسی از نظر تاخیر همون PT2395 هست. شما می تونی یک ثانیه تاخیر هم ازش بگیری ولی دیستروشن تو آیسی خراب میشه و در نهایت کیفیت کاهش پیدا میکنه .
                    موفق باشی

دیدگاه

سلام محمد جان درست میگی و من متوجه کل صحبت هات هستم من خودم دستگاه افکتور لکزیکن mx300 دارم اگر دیده باشیش و سه نوع خروجی افکت بهت میده تا 12 ثانیه تاخیر دستی نه از پیش تعیین شده دوتا مونو و یکی استریو .
                      من با میکس کردن دو افکت منظورم هست یعنی با ترکیب دو افکت که قبلا عرض کردم :smile:
                      حالا این مدار رو داری که با pt2395 هست رو میشه دست کاری کردنش بشه تاخیر رو تا یک ثانیه در خروجیش داشته باشم؟؟؟
                      ممنون میشم اگر برام بزاری تو تایپیک

دیدگاه

سلام محمد جان درست میگی و من متوجه کل صحبت هات هستم من خودم دستگاه افکتور لکزیکن mx300 دارم اگر دیده باشیش و سه نوع خروجی افکت بهت میده تا 12 ثانیه تاخیر دستی نه از پیش تعیین شده دوتا مونو و یکی استریو .
                        من با میکس کردن دو افکت منظورم هست یعنی با ترکیب دو افکت که قبلا عرض کردم :smile:
                        حالا این مدار رو داری که با pt2395 هست رو میشه دست کاری کردنش بشه تاخیر رو تا یک ثانیه در خروجیش داشته باشم؟؟؟
                        ممنون میشم اگر برام بزاری تو تایپیک
                        سلام
                        البته با افکتور کار نکردم ولی با افکت پبنگ پونگ و رورب و دیلای و مجموع اینها با هم کار کردم .
                        ببین نمیشه برد رو دستکاری کرد که تاخیرش بالاتر بره چون حافظه اون برد دیگه از 256 کیلو بایت بیشتر نمیشه. اگر بتونی برد اکو دستگاه های چنگ ( دستگاه های قدیمی ) شو گیر بیاری خوبه. که سلکتوری هست و یک نمایشگر 7 سگمنت داره که شماره تاخیر رو نشون میده.
                        من مداری کاربردی از برد 2395 ندارم چون خودم تا بحال نساختم ولی قبلا" یکی دستم رسیده بود که تو یه دستاه جاسازی کردم.
                        موفق باشی

دیدگاه

سلام ممنون محمد جان ولی مدار های چنگ هم دوستان امتحان کردن ولی به 920 میلی ثانیه نمیرسه
                          بازم ممنون :redface:

دیدگاه

سلام
                            محمد جان میشه راجع به این افکتهای اکو یه توضیحی بدی
                            مثلا ریورب چیکار میکنه یا بقیه افکتها؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              سلام
                              محمد جان میشه راجع به این افکتهای اکو یه توضیحی بدی
                              مثلا ریورب چیکار میکنه یا بقیه افکتها؟
                              سلام و درود بر تو
                              افکت های رایج برای کار موسیقی معمولا" delay - reverb -chrous می تونه باشه اولی هم نوایی دومی اکو به اصطلاح حمومی ( پیچشی ) و سومی هم که تاخیر هست. البته تاخیر کم.
                              برای کار های مذهبی از افکت های (delay - reverb- ping pong (stereo delay بیشتر استفاده میشه البته ممکنه باز هم باشه ولی اینها پرکاربرد ترینشون هست.

افکت پینگ پونگ به این صورت هست که وقتی یک کلمه رو میگی اون کلمه یک بار در باند راست و یک بار در باند چپ و یکبار هم از هر دو باند پخش میشه همه اینها در صدم ثانیه رخ میده ولی افکت خیلی جالبی هست.
                              موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X