اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ساخت mp3 پلایر قوی به کمک یک آمپلی فایر و یک پخش کننده MP3 آماده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای ساخت mp3 پلایر قوی به کمک یک آمپلی فایر و یک پخش کننده MP3 آماده

سلام.دوستان منم مثل این ایشون مشتاقم یدونه از این پنل های mp3رو خودم بسازم،کسی ای سی ای،شماتیکی چیزی نداره برامون بذاره؟pcbهم نداشت اشکالی نداره.
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای ساخت mp3 پلایر قوی به کمک یک آمپلی فایر و یک پخش کننده MP3 آماده

نوشته اصلی توسط majnoon5588
      سلام.دوستان منم مثل این ایشون مشتاقم یدونه از این پنل های mp3رو خودم بسازم،کسی ای سی ای،شماتیکی چیزی نداره برامون بذاره؟pcbهم نداشت اشکالی نداره.
      مدار وpcbاز ای سیTDA7377
      کد:
      http://s4.picofile.com/file/8174888800/dfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfgdfg.JPG
      کد:
      http://s4.picofile.com/file/8176440268/ghjghjk.JPG
      فقط یه توصیه بکنم اگه جایی استفاده می کنی که ولتاژش بالا میری حتما یه محافظ واسه برد یو اس بی بزارباlm7812با یک فن
      موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

برای امپلی فایر بهتره از tda7388 چهار کاناله چهل و پنج وات استفاده کنید.
        چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نه نه من منظورم امپلی نبود.منظور من فقط خود دیکودر mp3 بود.ممنون
          ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
            نه نه من منظورم امپلی نبود.منظور من فقط خود دیکودر mp3 بود.ممنون
            همین برد یو اس بی ها رو بخر خوبه
            اگه بخوای خودت درست کنی گرونتر درمیاد(منظورم برد یو اس بی بود)
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X