اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

نوشته اصلی توسط sajad220
    البته ماکس ترانزیستور ها روی هر ریپل 4800wهست یعنی شما تا انقدر ترانزیستور میتونید استفاده کنید بیشتر از این به درایو آسیب میزنه علی رضا جان به نظر شما وات واقعی این مدار چقدره هست؟
    درود آقا سجاد
    داداش خوده سایت سازنده تا اونجا که من اطلاع دارم البته برا 2n3055 که هر یک جفت 60وات میتونی ازش بکشی.و برای 5جفت که 10عدد ترانزیستور میشه میشه تاحدود 300وات یه کم بیشتر.اما یه ترانزیستور قابلمه ای دیگه هم خوده سایت گفته به نام mj15003 که من هرچی چرخیدم تا حالا نتونستم پیدا کنم.که اون برا هرجفت میتونی 100وات بکشی که 5جفتش خوده سازنده گفته 650وات.برا 3055 ولتاژ حداکثر +-50 ولت و برای 15003 ولتاژ +-60ولت هست که برا بالا بردن قدرت باید فقط آمپرو بالا برد.هر چه تعداد ترانزیستورا بالاتر برن البته تا جایی که به گفته خودت درایورا صدمه نبینن به همون نسبت امپر برای قدرت بیشتر لازمه البته برا این نوع ترانزیستورا.برای موارد دیگه میشه ولتاژم میشه تا +-95ولت بالا برد
    فعلا اطلاعاتم در همین حده داداش
    موفق باشی
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

پیرو گفته های بالا که برای ترانزیستورای 2sc5200 حداکثر ولتاژ +-70 ولت دیسی و توان خروجی هر جفت ترانزیستو برابر 100 وات هست.

اضافه شده در تاریخ :
      از دوستان کسی میتونه برا 3055 ها هم مثه 2sc5200 یه پی سی بی تهیه کنه.بدون پی سی بی خیلی شلوغ کاری میشه و برد از ریخت میندازه :angry:

دیدگاه

سلام اااااااااااااااااااااااااااقا ای ول حال کردم مخصوصا تو فیلم :applause: میدونی چه موقع کفم برید قسمتی که تو مانیتور صدا رو تازه بردی روی 20 درصد که هنوزم جا داشت صداشو زیاد کنی اما اینجا یه مشکلی هست توی توان بالا خیلی ترانزیستور میبره من موندم چحوری خط هارو خنک کنیم :mrgreen:
        ولی درایورش خیلی سگه چون تا 24 عدد ترانزیستور رو درایو میکنه حال کردم
        پول بیا دستم ردیفش میکنم البته بایک pcb خیلی خوکشل :wow:
        در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
        گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
          سلام اااااااااااااااااااااااااااقا ای ول حال کردم مخصوصا تو فیلم :applause: میدونی چه موقع کفم برید قسمتی که تو مانیتور صدا رو تازه بردی روی 20 درصد که هنوزم جا داشت صداشو زیاد کنی اما اینجا یه مشکلی هست توی توان بالا خیلی ترانزیستور میبره من موندم چحوری خط هارو خنک کنیم :mrgreen:
          ولی درایورش خیلی سگه چون تا 24 عدد ترانزیستور رو درایو میکنه حال کردم
          پول بیا دستم ردیفش میکنم البته بایک pcb خیلی خوکشل :wow:
          قربانت داداش.این تازه با دوتا ترانزیستور بود.به گفته سایت سازنده کلا 60وات بود رو تست.اینو با ساب هم به زودی تست میگیرم.فعلا دست دوستمه.غروب میرم میگیرم ازش و با ساب هم تستشو میزارم.البته با ترانزیستور بیشتر و کامل شده آمپ.
          راستی داداش با پروتعوس آشنایی؟اگه آره که یه پی سی بی برای 5 تا 3055برام بزن.ینی تا آخر عمر دعات میکنم :biggrin:

دیدگاه

به نظرم برا قابلمه ای نیاز به پی سی بی نیست چون خیلی درد سر داره
            میتونی هر ریل رو روی یه رادیاتور بندازی خیلی هم قشنگ میشه فقط باید همه بیس و کلکتور و امیتر ها رو بهم وصل کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              به نظرم برا قابلمه ای نیاز به پی سی بی نیست چون خیلی درد سر داره
              میتونی هر ریل رو روی یه رادیاتور بندازی خیلی هم قشنگ میشه فقط باید همه بیس و کلکتور و امیتر ها رو بهم وصل کنید
              مصطفی جان اتفاقا برا 3055هم پی سی بی لازمه.چون بدون پی سی بی جم کردنش خیلی دردسر داره.من چون میخام همه رو روی یه هیت ببندم به پی سی بی نیاز دارم.دردسری نداره.حیف که پروتعوس بلد نیسم وگرنه سه سوته زده بودم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                مصطفی جان اتفاقا برا 3055هم پی سی بی لازمه.چون بدون پی سی بی جم کردنش خیلی دردسر داره.من چون میخام همه رو روی یه هیت ببندم به پی سی بی نیاز دارم.دردسری نداره.حیف که پروتعوس بلد نیسم وگرنه سه سوته زده بودم :redface:
                والا منم پروتوس بلد نیستم وگرنه کمک میکردم
                ولی به نظرم با ترانزیستور تخت ببندی بهتره شیکتر هم هست
                هیت سینکش هم جای کمتری رو میگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  والا منم پروتوس بلد نیستم وگرنه کمک میکردم
                  ولی به نظرم با ترانزیستور تخت ببندی بهتره شیکتر هم هست
                  هیت سینکش هم جای کمتری رو میگیره
                  مصطفی جان ترانزیستوراشو قابلمه ای دارم و دیگه نمیخام براش پول بدم تو این اوضاع بد مالی

دیدگاه

در کل ترانزیستور های قابلمه ای خوبن اما تو توان های پایین و فرکانس های پایین چون پهنای باند شون پایین هست و تو نوسانات و اتصالات خروجی زیاد دوام ندارند بنده حقیر چون تعمییر سیستم های صوتی انجام میدم دو سه بار دستگاه تندر برام اومد که همشون یه مشکل داشتن سوختن مکرر ترانزیستور ها البته سریه 2n3055 ها هر بار هم که تعمیر میکردم بدلیل شوورت کردن پروتکت دستگاه ترانزیستور های قدرت سریع ریق رحمتو سر میکشیدن
                    دو پیشنهاد خیلی خوب یا از ترانزیستور های 5200 استفاده کنید یا برید امپلی فایر های ولتی یا مچینگ ها گیر بیارید ترانزیستور هاشون رو بردارید و استفاده کنید چون 3 4 سال که 2n3055 تقلبی وارد میشه و اصلا با کیفیت نیست
                    این ترانزیستور هایی که توی امپلی فایر هایی به اسم فاراتل هست اتصالات داخلی پیوند هاشون از نقره و از طلا میباشد :agree: و از لحاظ قیمتی دونه ای 12 تومن هست نه دونه ای 3 تومن البته این قیمت توی شیراز هست
                    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                      در کل ترانزیستور های قابلمه ای خوبن اما تو توان های پایین و فرکانس های پایین چون پهنای باند شون پایین هست و تو نوسانات و اتصالات خروجی زیاد دوام ندارند بنده حقیر چون تعمییر سیستم های صوتی انجام میدم دو سه بار دستگاه تندر برام اومد که همشون یه مشکل داشتن سوختن مکرر ترانزیستور ها البته سریه 2n3055 ها هر بار هم که تعمیر میکردم بدلیل شوورت کردن پروتکت دستگاه ترانزیستور های قدرت سریع ریق رحمتو سر میکشیدن
                      دو پیشنهاد خیلی خوب یا از ترانزیستور های 5200 استفاده کنید یا برید امپلی فایر های ولتی یا مچینگ ها گیر بیارید ترانزیستور هاشون رو بردارید و استفاده کنید چون 3 4 سال که 2n3055 تقلبی وارد میشه و اصلا با کیفیت نیست
                      این ترانزیستور هایی که توی امپلی فایر هایی به اسم فاراتل هست اتصالات داخلی پیوند هاشون از نقره و از طلا میباشد :agree: و از لحاظ قیمتی دونه ای 12 تومن هست نه دونه ای 3 تومن البته این قیمت توی شیراز هست
                      ممنون مهدی جان
                      اما من برا این دستگاه 3055 ندارم 3773 دارم.8تا دارم و دوتا دیگه میخرم که بشه ده تا

دیدگاه

درود سجاد جان
                        آمپت تکمیل شد؟تونستی راش بندازی؟عکس و فیلم یادت نره

دیدگاه

هنوز ترانس 30امپری اما ده نشده مدار و که خیلی وقت پیش راه اندازی کردم 300واتشو حالا دارم روی این بچه غول 3000 واتی کار می کنم. امروز رفتم ورق گالوانیزه 6گرفتم فقط مونده برش کار ی وساخت جعبه که نمی دونم کی تمام میشه فعلا دارم با مشکلات زندگی سروکله میزنم. یه عکس گذاشتم از مدار

دیدگاه

سلام دوستان
                            خدا بگم چی کارتون کنه :applause: :applause:
                            هنوز آمپلی هام تکمیل نشده
                            وسوسه شدم 4تا از اینا بسازم
                            سجاد جان من حدود 40تا 2n3055 توشیبا دارم 40تا هم tesla
                            نهایتا رو هر ریل چند تا بزارم
                            برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
                            خداوندا
                            به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
                            ریشه هایی برای بازگشتن،
                            و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explorr
                              سلام دوستان
                              خدا بگم چی کارتون کنه :applause: :applause:
                              هنوز آمپلی هام تکمیل نشده
                              وسوسه شدم 4تا از اینا بسازم
                              سجاد جان من حدود 40تا 2n3055 توشیبا دارم 40تا هم tesla
                              نهایتا رو هر ریل چند تا بزارم
                              سلام دوست عزیز تا35عدد روی هر ریپل میتونید بزارید. میتونم بگم این امپلی هم از کیفیت موج وهم از پایداری مدار خوبی هست تو دو روز انواع آزمایشات را روی این مدار کردم حتی برای 3دقیقه خروجی مدارو اتصال کوتاه کردم آخ نگفت فقط برای ترانزیستور های درایو باید از هیتسینک استفاده کنید. ولتاژ هم برای 3055 نباید از55ولت دوبل بالا بره. من c5200 امتحان کردم عالی پاسخ داد

دیدگاه

ممنون
                                برای دوتا ترانس دوسر 45 10 آمپر خوبه
                                برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
                                خداوندا
                                به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
                                ریشه هایی برای بازگشتن،
                                و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X