اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر پر قدرت قابل ارتقا تا 1500 وات با ترانزیستور (NPN وPNP)

سلام
    از صحبت هاتون فهمیدم که ماسفت برا ساب مناست تره.
    حالا
    1)این مدار واسه ساب مناسب نیست؟
    2)اگه مدار با 33دوبل راه بندازم کار میکنه؟
    این مدار رو واسه ساب میخوام ردیف کنم،ولتاژ کاری آمپلی چپ و راست 33دوبل هست در مورد آمپر مشکلی نیست میگم اقای ترانس پیچ آمپرش رو زیاد کنه فقط یه سوال دیگه
    3)تو سیستم های حرفه ای چندتا ترانس استفاده میکنن؟
    منظورم اینه که یکی برا آمپ ساب یکی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid15
      سلام
      از صحبت هاتون فهمیدم که ماسفت برا ساب مناست تره.
      حالا
      1)این مدار واسه ساب مناسب نیست؟
      2)اگه مدار با 33دوبل راه بندازم کار میکنه؟
      این مدار رو واسه ساب میخوام ردیف کنم،ولتاژ کاری آمپلی چپ و راست 33دوبل هست در مورد آمپر مشکلی نیست میگم اقای ترانس پیچ آمپرش رو زیاد کنه فقط یه سوال دیگه
      3)تو سیستم های حرفه ای چندتا ترانس استفاده میکنن؟
      منظورم اینه که یکی برا آمپ ساب یکی...
      درود
      1=محدوده فرکانس برای ساب رو فیلتری که سر راهش میزاری تعیین میکنه
      2=بله.ولی اگه ترانسو هنوز نپیچیدی برا هر مونو 50 ولت دوبل ac هر سر 5 آمپر ببند برای امپ با 400 وات توان.همیشه 100 وات ترانستو قوی تر بگیر تا به بانک خازنی اضافی برای کم کاری ترانس نداشته باشی که عملا زیر 50درصد جوابگو هست بانک خازنی
      3=ازدیاد ترانس در هر آمپ به طبع ازدیاد نویز خواهد داشت.سعی کن همه ولتاژها رو از یه ترانس بکشی بیرون.اعم از پری آمپ پروتکتور و و و
      بجز فن در مدار که ایجاد نویز متوالی میکنه بر اثر چرخش
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

اقا مشکل من هم همینه دیگه!
        ولتاژ مورد نیاز آمپلی فایر ساب با ولتاژ آمپلی فایر رایت لفت یکی نیست.
        حالا واسه اینکه مدار ساب 400وات توان داشته باشه 50ولت دوبل میخواد آمپرش رو بیخیال
        ومدار چپ و راست {که مدار زیر مناسب کارمه
        construyasuvideorockola.com/sonido_e_amp200w.php
        }
        33ولت دوبل میخواد
        این دو 17ولت دوبل اختلاف دارن
        بانک خازنی هم که نویز میندازه.
        نمیخوام توان سیستم رو بیارم پایین
        میخوام یه چیزی باشه که بتونه مراسمی رو راه بندازه.
        حالا دیگه موندم.
        خرید جداگانه ترانس هم هزینه رو زیاد میکنه.
        در ضمن توان 400وات واسه ساب
        200وات چپ
        200وات راست
        مناسب کارمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
          سلام دوست عزیز
          اول از همه بگم که حس میکنم مدار یه خرده غیر طبیعی کار میکنه اما جواب داده
          سلام دوست خوب
          چراحس میکنی مدار یه خرده غیر طبیعی کار میکنه؟
          برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
          خداوندا
          به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
          ریشه هایی برای بازگشتن،
          و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid15
            اقا مشکل من هم همینه دیگه!
            ولتاژ مورد نیاز آمپلی فایر ساب با ولتاژ آمپلی فایر رایت لفت یکی نیست.
            حالا واسه اینکه مدار ساب 400وات توان داشته باشه 50ولت دوبل میخواد آمپرش رو بیخیال
            ومدار چپ و راست {که مدار زیر مناسب کارمه
            construyasuvideorockola.com/sonido_e_amp200w.php
            }
            33ولت دوبل میخواد
            این دو 17ولت دوبل اختلاف دارن
            بانک خازنی هم که نویز میندازه.
            نمیخوام توان سیستم رو بیارم پایین
            میخوام یه چیزی باشه که بتونه مراسمی رو راه بندازه.
            حالا دیگه موندم.
            خرید جداگانه ترانس هم هزینه رو زیاد میکنه.
            در ضمن توان 400وات واسه ساب
            200وات چپ
            200وات راست
            مناسب کارمه.
            درود
            با 800 وات میتونی یه تالار بزگو درایو کنی میخای چیکار این قدرتو؟
            از سابت مشخصات بده.بعد امپای 200 واتیت کدوما هستن؟پیوند درست بزار
            در ضمن از دوستان هم میخوام دیگه مدارای اون سایت اسپانیایی رو نسازن چون اصلا درست طراحی نشدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط explorr
              سلام دوست خوب
              چراحس میکنی مدار یه خرده غیر طبیعی کار میکنه؟
              سلام اسحاق جان.
              داداش مدارو راه انداختی؟با بلندگوهای دیگه که برای تست هست ببرش زیر بار.
              1=ترانست در حد مرگ داغ میشه.امپ جریان زیادی ازش میکشه.خوراکش خیلی زیاده
              2=یک ساعت زیر تست ولوم متوسط کمی نزدیک به بالا باشه بلندگوهات دار فانی رو وداع میگن.عملا دیسی دیده نشده ولی این اتفاق میافته.تو ولوم بالا اصا هارمونیک مدار به کل بهم میریزه.
              از درایورای 70 واتیش هست این مشکل

دیدگاه

اره راست میگی 800وات زیاده.
                اگه 1/4 کنیم مناست تر میشه.
                یعنی 100وات برای ساب
                50وات برای بلندگو راست
                50وات هم برای چپ

راستی همین مدار رو اقا سام فکر کنم ساخته بودند و راضی بودن.
                البته انرو نساختیم دیگه.

برا ساب مداری که 4تا irfp250 داره خوبه
                تالار زیر

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0

برای بلندگو رایت و لفت آمپلی 50وات کم نیست؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid15
                  اره راست میگی 800وات زیاده.
                  اگه 1/4 کنیم مناست تر میشه.
                  یعنی 100وات برای ساب
                  50وات برای بلندگو راست
                  50وات هم برای چپ

راستی همین مدار رو اقا سام فکر کنم ساخته بودند و راضی بودن.
                  البته انرو نساختیم دیگه.

برا ساب مداری که 4تا irfp250 داره خوبه
                  تالار زیر

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0

برای بلندگو رایت و لفت آمپلی 50وات کم نیست؟؟؟
                  درود
                  نه این آمپو سام عزیز نساخته
                  200 برا ساب
                  100 برا راست و 100 برا چب
                  اونم 250 واته.مشکل داره و دیسی میده.امپ 200 وات پاییونیر هست.خوب جواب داده تا حالا.راضی بودن.
                  گفتم که چه بلندگوهایی مد نظرت هست.از سابتم عکس بزار تا بهتر راهنمایی کنیم

دیدگاه

سلام
                    من ی ساب jbl gt5-12 دارم که 275 وات ار ام اسه.
                    8 تا 3055 چینی هم دارم .
                    اگه امپو بسازم قدرتش میشه 240 وات البته فکر نکنم با این چینی ها اینقدر بشه.
                    بنظرتون این آمپو درست کنم یا نه . ترانسشم باید 35 دوبل هرسر 4 امپر باشه؟
                    مدار دیگه ای مد نظرتون هست که برای این کار مناسب تر باشه یا همین خوبه؟
                    ممنون

دیدگاه

یه سوال در مورد سلف این مدار که توی خروجیه دارم
                      سلفش باید جریان بالا باشه؟؟؟اگه بگم به فروشنده میده بهم؟؟؟؟؟
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RasamR
                        سلام
                        من ی ساب jbl gt5-12 دارم که 275 وات ار ام اسه.
                        8 تا 3055 چینی هم دارم .
                        اگه امپو بسازم قدرتش میشه 240 وات البته فکر نکنم با این چینی ها اینقدر بشه.
                        بنظرتون این آمپو درست کنم یا نه . ترانسشم باید 35 دوبل هرسر 4 امپر باشه؟
                        مدار دیگه ای مد نظرتون هست که برای این کار مناسب تر باشه یا همین خوبه؟
                        ممنون
                        درود
                        3055 بدرد ساب نمیخوره.در ضمن آمپ مشکل داره.بهتره نسازی
                        امپ 200وات پایونیر تو سایت هست پیدا کنید راتون میندازه
                        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                          یه سوال در مورد سلف این مدار که توی خروجیه دارم
                          سلفش باید جریان بالا باشه؟؟؟اگه بگم به فروشنده میده بهم؟؟؟؟؟
                          درود
                          مدار سلف نداره.اون سیم01 بخر 10تا 12 دور با هسته 1 سانت.نذاری هم مشکلی پیش نمیاد.ولی امپ مشکل داره

دیدگاه

سلام دوستان.
                            خیلی تو نت گشتم و اولین انجمنی که درباره این امپلی فایر صحبت میکرد رو پیدا کردم،سلام بر :applause: eca
                            خوب من یه دونه امپلی مشابه همین ساختم با 8جفت 2sa1943و 2sc5200اما مشکلم اینه که وقتی هیچ ورودی به امپلی نمیدم بلندگو رو اروم اول میاره جلو بعد شروع میکنه به صدا های عجیب در اوردن! oo:
                            وقتی اول بهش ورودی میدم از تبلت یا چیز دیگه،بعد میزنمش به برق 2ثانیه اول با کیفیت خوب بدون هیچ مشکلی میخونه بعدش اروم اروم صدا شروع میکنه خراب شدن :sad: بعد وقتی از برق میکشمش صبر میکنم تا خازنا کاملا دشارژ بشن دوباره بزنمش به برق،باز همونجوری 2-3ثانیه با کیفیت میخونه بعدش صدا میره به سمت خراب شدن.
                            برای ترانزیزیستور های درایور هم هیتسینک خوبی گذاشتم و همینطور برای قدرت ها :agree:
                            ترانس هم اول از یه دوبل 24برای تست استفاده کردم همین مشکلو داشتم بعد گفتم شاید ولتاژ کمه الان دوبل 48 تقریبا 67ولت دی سی بهش میدم بازم درست نشده،کسی میتونه منو راهنمایی کنه مشکلشو پیدا کنم؟
                            از همه ی دوستان سپاس گذارم.
                            دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                            قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                              سلام دوستان.
                              خیلی تو نت گشتم و اولین انجمنی که درباره این امپلی فایر صحبت میکرد رو پیدا کردم،سلام بر :applause: eca
                              خوب من یه دونه امپلی مشابه همین ساختم با 8جفت 2sa1943و 2sc5200اما مشکلم اینه که وقتی هیچ ورودی به امپلی نمیدم بلندگو رو اروم اول میاره جلو بعد شروع میکنه به صدا های عجیب در اوردن! oo:
                              وقتی اول بهش ورودی میدم از تبلت یا چیز دیگه،بعد میزنمش به برق 2ثانیه اول با کیفیت خوب بدون هیچ مشکلی میخونه بعدش اروم اروم صدا شروع میکنه خراب شدن :sad: بعد وقتی از برق میکشمش صبر میکنم تا خازنا کاملا دشارژ بشن دوباره بزنمش به برق،باز همونجوری 2-3ثانیه با کیفیت میخونه بعدش صدا میره به سمت خراب شدن.
                              برای ترانزیزیستور های درایور هم هیتسینک خوبی گذاشتم و همینطور برای قدرت ها :agree:
                              ترانس هم اول از یه دوبل 24برای تست استفاده کردم همین مشکلو داشتم بعد گفتم شاید ولتاژ کمه الان دوبل 48 تقریبا 67ولت دی سی بهش میدم بازم درست نشده،کسی میتونه منو راهنمایی کنه مشکلشو پیدا کنم؟
                              از همه ی دوستان سپاس گذارم.
                              سلام داداش
                              این آمپو ساختی؟یا امپ مشابه؟
                              مشکل شما میتونه از خازنا در دجه اول بعد مقاومت و بعدم از درایورات باشه.البته ما مدارو ندیدیم
                              شما لطف کن یه صفحه بساز براش بعد عکس از مدارت بزار و مشکلاتتو بگو.
                              من با امپ دیگه چنین مشکلی داشتم از درایور بود.حالا شما تاپیک جدا براش بزن.دوستان و من اگه کاری ازم ساخته باشه در خدمتیم
                              موفق باشی

دیدگاه

سلام.من برگشتم
                                خازن هارو از نظر اتصال کوتاه چک کردم اوکی بودن.
                                یه چیز جالب دیگه اینه که وقتی از خروجی امپلی ولتاژACمیگیرم،بعد دستمو میزنم به +ورودی،اول میره روی 30ولت بعد کم کم در طی 2-3ثانیه ولتاژش کم میشه تا به 0میرسه! oo:این شبیه اون اتفاقیه که در حالت موزیک اتفاق میوفتاد و در طی 2-3ثانیه کیفیت صدا و حجم صدا کاهش پیدا میکرد!در حالی که نباید اینجوری باشه و در خروجی وقتی دستتو میزنی به ورودی یه ولتاژ تقریبا ثابت ACداشته باشی!
                                به نظر شما مشکل از کجاست؟! :angry:
                                دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                                قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                                ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X