اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن بیش از حد ترانس!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

داغ شدن بیش از حد ترانس!!

سلام
    یه امپ 200وات سام استار دارم توی کاغذش نوشت بود ترانس24ولت3امپر3سر من همین ترانس رو تهیه کردم .
    15دقیقه صداش تا اخر بود ترانس بوی می داد دستم رو روش گزاشتم اینقدر داغ شده بود که دستم سوخت.....! جالبش این جاست که همیشه وقتی صدا کم بود ای سی خییلی داغ بود ولی این بار ای سی خیلی داغ نبود!!!!!
    امپ 200وات ای سیشSTK4192هستش ودوتا باند 35وات زده بودم ممکنه به خاطر ضعیف بودن باند ها باشه؟یا ترانس ضعیفه؟؟؟؟ :angry:
    ممنون میشم کمک کنید :cry: :cry:
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

پاسخ : داغ شدن بیش از حد ترانس!!

سلام
    سام
    استار که اصلا هیچ...
    اون آمپ دو تا 50 واته ولی خوب اصل نیست. آی سی اصل خیلی خیلی باکیفیته
    ولتاژ هم بهتره که دوتا 30 ولت باشه نه 24 . همچنین شرکت به خاطر ارزون تموم شدن کار از دو تا خازن3300 استفاده کرده که نبایستی هر کدومش زیر 10000 باشه!
    احتمالا مدار مشکل پیدا کرده یا ترانس خیلی ضعیفه چون نباید اینجوری بشه.
    اون قوطی آلومینیومی هم که خود شرکت داده خیلی برای آی سی کمه
    باید از هیت سینک CPU های قدیمی که مغزی مسی گرد ندارن و تخت هستن استفاده کنید.
    مراقب اتصال کوتاه خروجی هر دو کانال هم باشید که خیلی خیلی خیلی زود آی سی میسوزه.
    برای اطمینان مقاومت بلندگو رو با اهمتر چک کنید، سیم کشی ها چک بشه موقع کار نیز ولتاژ ترانسو تو پیک صدا چک کن ببین چقدر کم میشه.
    و
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

کیفیتش خوبه بابا یعنی راضی نندس نسبت به قیمتش
      به نظر من مشکل از بلند گو باید باشه یکیشون8اهم اونیکی6اهمه حدود25یا35وات هم قدرتشونه خیلی ضعیفن فک کنم باعث ریان کشی زیاد شده(شاید هم اشتباه می کنم)
      من اون کاراییی رو که گفتید انجام میدم
      راستی ترانس دوبل30بزارم چند امپر؟؟؟؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

به بلندگو نباید ربط داشته باشه چون 6 و 8 اهم طبیعیه
        ترانس هم چون آی سی اصل نیست 30 ولت نگیر نهایتآ 27 ولت باشه
        آمپرش 4 باشه زیادش هم هست.
        البته این ترانس میشه 200 وات که خیلی گرون در میاد.
        رو مدار آمپ دیود پل داره ، یا شماباید برق رو DC کنی?
        اگه شد یه عکس از نحوه اتصال ترانس به آمپ بذار که واضح باشه
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

بله پل دیودی داشت برش داشتم جاش 4تا دیود1n5408گزاشتم....
          منبع تغذیش هم تقارن هس
          ترانس24ولت 3سر3امپره
          عکس می توم بزارم ولی فک نکنم واضح بشه
          اگه خیلی لازمه بگید بزارم
          ترانس رو چک کردم مثل روز اول بود ولتاژش هیچ تغییری نکرده بود
          خدارو شکر من گفتم ضعیف شده....
          ولی خداییش امپلی فایرش راضی کنندس بلندگوی خوب بزنم مطمئنم صدای خوبی داره....

اضافه شده در تاریخ :
          یه اهنگ با بیش شدید وپشت سرهم گزاشتم اینجوری میشه ولی اهنگ معمولی نه

اضافه شده در تاریخ :
          سلام
          من امروز یه اهنگ با بیس شدید گزاشتم ولتاژ می رفت روی27ولت :cry:
          ولی وقتی روشن یود وهیچ اهنگی نبود44ولت بود
          لطفا کمکم کنید این همه افت ولتاژ چرا آخه؟ :angry:
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

راستی اضافه کنم که روی کاغذ نوشته باند ها8اهم باشه یکی از باند ها 8اهمه اون یکی6اهم این هم مهمه یا نه؟؟؟
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درور بر شما،

قرار است یک ترانس 24 ولت 3 آمپر (24V x 3A = 72VA) در این تقویت کننده 200 وات توان مفید و مقداری تلفات حرارتی تولید کند؟

طبیعی است که داغ می کند.

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش
                درور بر شما،

قرار است یک ترانس 24 ولت 3 آمپر (24V x 3A = 72VA) در این تقویت کننده 200 وات توان مفید و مقداری تلفات حرارتی تولید کند؟

طبیعی است که داغ می کند.

پیروز باشید
                مطمئنی؟؟؟؟اخه خیلی داغ میشه ها...
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                  مطمئنی؟؟؟؟اخه خیلی داغ میشه ها...
                  نوچ میزنی میسوزونیش اخه یک حساب دو ،دو تا چهار تا کن خودت متوجه میشی (24)*2میشه ولتاژت در 3 ضربش کن میشه 144وات بعد وصلش کردی به یک اپ 200وات که اگر تلفات حرارتی رو هم حساب نکنیم داری ازش بیشتر میکشی داغ میکنه و میشوزه
                  [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                  -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Milad Rasuli
                    نوچ میزنی میسوزونیش اخه یک حساب دو ،دو تا چهار تا کن خودت متوجه میشی (24)*2میشه ولتاژت در 3 ضربش کن میشه 144وات بعد وصلش کردی به یک اپ 200وات که اگر تلفات حرارتی رو هم حساب نکنیم داری ازش بیشتر میکشی داغ میکنه و میشوزه
                    میشه 144ولی اون امپ هرکانالش50واته.....دوتاش میشه100وات44وات اضافیه اگه اینجوری حساب کنی مشکلی نیست......ولی مشکل از یه جای دیگست....
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میشه 144ولی اون امپ هرکانالش50واته.....دوتاش میشه100وات44وات اضافیه اگه اینجوری حساب کنی مشکلی نیست......ولی مشکل از یه جای دیگست....
                      اخه اول که میخواستی پست بزنی ببین چند واته بعد بگو 200واته
                      اگر همچین اتفاقی برای ترانست افتاده احتمالا نیم سوز شده.....در یک لحظه کوتاه ببین چقدر جریان میکشه از ترانس ات فکر کنم ترانسی که بهت دادن 3امپر نباشه ولی برای اثباتش ببین اپ ات چقدر جریان میکشه تو (صدای زیاد)
                      پیشنهاد من tda7560هست که تو فروشگاه هم موجود هست حتما یک نگاه بنداز قیمتش 1.77$هست یک تقویت کننده ABهست با ماسفت که قیمتی که به ایران میرسه همون 7تومنه فکر کنم اصل باشه 180واته
                      [img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
                      -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Milad Rasuli
                        اخه اول که میخواستی پست بزنی ببین چند واته بعد بگو 200واته
                        اگر همچین اتفاقی برای ترانست افتاده احتمالا نیم سوز شده.....در یک لحظه کوتاه ببین چقدر جریان میکشه از ترانس ات فکر کنم ترانسی که بهت دادن 3امپر نباشه ولی برای اثباتش ببین اپ ات چقدر جریان میکشه تو (صدای زیاد)
                        پیشنهاد من tda7560هست که تو فروشگاه هم موجود هست حتما یک نگاه بنداز قیمتش 1.77$هست یک تقویت کننده ABهست با ماسفت که قیمتی که به ایران میرسه همون 7تومنه فکر کنم اصل باشه 180واته
                        اگرم ترانس 2امپر باشه بازم میشه96وات.....امپ100واته4وات بیشتر میشه پس بازم نباید مشکلی باشه...باشه من جریان رو هم تست می کنم میگم ممنون از توجهتون
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اگرم ترانس 2امپر باشه بازم میشه96وات.....امپ100واته4وات بیشتر میشه پس بازم نباید مشکلی باشه...باشه من جریان رو هم تست می کنم میگم ممنون از توجهتون
                          شما لطف کن 40 درصد تلفات حرارتی روی ایسی رو هم در نظر بگیر
                          ولتاژ خروجی ac ترنس هم همون 20 باید باشه چون وقتی dc میشه مقداری افزایش ولتاژ داریم
                          ایسی تو بی باری داغ میکنه چون ترانست 24 هست و بعد دیسی شدن میشه 34 که 4 ولت بیشتر از حد تحمل ایسی بهش برق میدی
                          وقتی میره زیر بار به خاطر افت ولتاژ ترانس ولتاژ ایسی میاد در حد استاندارد و ایسی دماش کمتر میشه
                          با دوبل 20 ac حدودا 28 ولت dc میرسه به ایسی
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                            شما لطف کن 40 درصد تلفات حرارتی روی ایسی رو هم در نظر بگیر
                            ولتاژ خروجی ac ترنس هم همون 20 باید باشه چون وقتی dc میشه مقداری افزایش ولتاژ داریم
                            ایسی تو بی باری داغ میکنه چون ترانست 24 هست و بعد دیسی شدن میشه 34 که 4 ولت بیشتر از حد تحمل ایسی بهش برق میدی
                            وقتی میره زیر بار به خاطر افت ولتاژ ترانس ولتاژ ایسی میاد در حد استاندارد و ایسی دماش کمتر میشه
                            با دوبل 20 ac حدودا 28 ولت dc میرسه به ایسی
                            بله درست می فرمایید ولی من نفهمیدم مشکل از ترانسه یا .........
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درود
                              مدار 200 وات سام استار نهایتا 60 وات استریو هست.زیاد بردیش زیر بار.ترانستم مطمعنم ترانس شرکتیه که اونم نهایتا هر سر 1.5 آمپره.ولتاژ همون 24 دوبل باشه.از ترانس دست پیچ استفاده کن هر سر 3 آمپر بسشه.مشکلت حل میشه.مدارو دیدم میدونم چی میگی.از ترانس دست پیچ استفاده کن.افزایش ولتاژ =مرگ آیسی
                              موفق باشی
                              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X