اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

    با سلام به همه ی دوستان و با آرزوی قبولی عبادات همگی.
    آمپلی فایر های تجاری از محبوبیت بسیار زیادتری نسبت به نمونه های دست ساز که گاهی ممکنه در رده ی high end هم قراربگیرند ، برخوردارند.
    این آمپلی فایر به چند دسته اصلی تقسیم میشن:
    1-آمپلیفایر های داخلی سیستم پخش خودرو
    2-آمپلیفایر های قابل اتصال به سیستم پخش خودرو
    3-آمپلی فایر های تئاتر خانگی ( مرسوم به سینمای خانگی)
    4-آمپلیفایر های سینمای خانگی رده بالا یا همان A/V receivers
    5- آمپلیفایر های سیستم صوتی خانگی مرسوم به mini HI-FI ها
    6- آمپلیفایر های حرفه ای مورد استفاده در سالن ها و فضاهای بزرگ برای استفاده با بلندگوهای پسیو
    7- آمپلیفایر های حرفه ای داخلی بلندگو یا ساب ووفر های اکتیو
    8- آمپلی فایر های داخلی ساب ووفر های اکتیو خانگی.
    انواع دیگر بسیاری از آمپلی فایر ها ازجمله گروه لامپی و های اند نیز وجود دارن که از لحاظ قیاس در حیطه بحث قرار نمیگیرند.
    قصد دارم با کمک تجربه شما و برداشت های خودم کمی در مورد توان و قدرت این نوع از سیستم ها اطلاعاتی رو با هم به اشتراک بگذاریم که بتونه به کسانی که مثل من سردرگم هستند رو راهنمایی کنه. بیش از 4 سال هست که من به صورت دورا دور درگیر این موضوع هستم و با بررسی های شبانه روزی طی هفته اخیر درباره این موضوع ،تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم.
    امیدوارم بتونم به صورت تدریجی مطالب رو اینجا بیارم...
    چون نظر و تجربه شما میتونه خیلی بهم کمک کنه ...
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

    #2
    پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آم&#1662

    سلام
    گروه شماره 1: پخش خودرو ها و شرکت های سازنده ی آنها همیشه در صدد بودند که بتوانند با افزایش امکانات جانبی، مشتریان را به خرید از برندهای خود تشویش کنند اما مشتریان غافل ازین که توان های ذکر شده بیشتر جنبه ی تجاری دارند ممکن است که گول بخورند.
    با بررسی سرویس منوال های برندهای معتبر پایونیر، جی وی سی، آلپاین و ... میتوان فهمید که اکثرا در بخش آمپلیفایر از آیسی های مشابه استفاده میکنند و توان های ذکر شده 50 وات روی هر یک از 4 کانال خروجی هست،اما سونی در این میان با افزودن اعداد تبلیغاتی به 55 وات و یا شرکتی چینی مثل مکسیدر و مارشال و ... این اعداد رو گاها به 60 وات میرسونن !
    اما حقیقت یکم فرق داره. اون 50 وات در دیتاشیت طور دیگری تفسیر شده ، این توان تو فرکانس خاص و ثابت و با اعواجی معادل 10 درصد بدست میاد! که برای گوش انسان و پخش موسیقی با اعوجاج 10 درصد یعنی خرخر و تخریب صدای اصلی موسیقی!
    برای همین این پخشها حداکثر تا 20 وات بیشتر نمیتونن با اعوجاج پایین توان موثر و کارآمد داشته باشن.
    برای مثال میشه در پخشای پایونیر و یا موارد مشابه که فیلتر بالا گذر در تنظیماتشان دارند این تست رو انجام داد:
    اگه فیلتر خاموش باشه و یه آهنگ پخش بشه از یه ولوم خاصی به بعد صدا داری اعوجاج میشه ، حالا فیلتر بالاگذر رو فعال رو فرکانسشو بالاتراز 125 هرتز قرار بدین ، همون آهنگ با ولوم خیلی بیشتر به درستی پخش میشه و از یه ولوم به بعد دچار اعوجاج میشه. پس نشون میده این توان های ذکر شده و چشمگیر همه جنبه ی تبلیغاتی دارند
    دراین بین پخشهای خاصی وجود دارن که با استفاده از ترفندهایی مثل بریج کردن های چند مرحله ای توان رو بیشتر میکنند و یا حتی در ساختار داخلیشون مدارات سوییچینگ وجود داره که از این قاعده مستثنی هستن چون از لحاظ قیمتی و در دسترس بودن خیلی متفاوتند چون توان موثرشون مستقیما به بازه فرکانسی موسیقی بستگی داره و همون 20 وات رو نمیتونن در بازه ی 20 تا 20k هرتز ارائه بدن چه برسه به 50 یا 60 وات.
    اینجاست که امکانات جانبی و تنظیمات صوتی به داد مشتری برای انتخاب گزینه بهتر میرسه نه اعداد و ارقام بی اهمیت.
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

      گروه دوم در وضعیت بدتری نسبت به گروه اول قرار دارند.اکثر شرکتا علاقه دارن با اعدادی بیش از 1000 وات بازی کنند و تبلیغات کنند. شرکتای چینی که هیچ حتی برندهای معروف هم اعدادی رو ذکر مکنند که با اما و اگر همراه
      مثلا یه آمپ 300 واتی میخرید ومیبینید که میتونه در بازه ی 20 تا 20 کیلو با اعوجاج 1 در صد فقط 60 وات میده .
      قیمت عاملی هست که میتونه واقعی بودن توان ذکر شده رو ثابت کنه
      برای مثال آمپلی های زیر رو ببینید و قسمت مشخصات فنی رو مطالعه کنید. به توان دائمی ، میزان دیستورشن و اینکه در چه توانی ذکر شده !! و امپدانس خروجی و حداکثر جریان مصرفی توجه کنید.

      http://www.pioneer.eu/uk/products/25/29/182/GM-D9601/specs.html

      http://www.pioneer.eu/uk/products/25/29/182/PRS-D1200SPL/specs.html

      هردو 2400 وات هستند اما طبق چه شرایطی؟!
      قیمت اولی حدود 300 دلار و دومی حدود 900 دلار هستش !
      حداکثر جریان هر دو حدود 40 آمپر هستش و این یعنی چه توانی ?!
      آمپلی فایرهای چینی که دیگه هیچ...
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

        از بحث آمپلیفایر خودرو خارج میشم و میرم سراغ سیستمای خونگی گروه 3

        البته قبلش اشاره کنم که انتخاب و استفاده بلندگو هایی که مورد استفاده ی دو نوع آمپیفایرهای بالا بالاترین نقش رو در قدرت و کیفیت را ایفا میکنند.

        سیستم های تئاتر خانگی که در ایران به سینمای خانگی معروف هستند ، همه میشناسند که شامل 5 بلندگو و یک ساب ووفر هستش.
        توان این نوع سیستمها در بازه ی 800 تا 1500 وات قرار داره :eek:
        نکته ی مهم اینه که این توان مثلا مجموع توان هر 6 کاناله درصورتی که اینطور نیست!
        همه ی این نوع سینماها از سه تا آی سی آمپ کلاس d دو کاناله استفاده میکنند که یکیش برای بلندگوهای فرانت یا جلو ، یکیش برای ریر یا عقب و یکی دیگه برای سنتر و ساب ووفر هستش.
        تکلیف کانال ساب مشخصه . توانی حدود 150وات داره ولی به دلیل اینکه جعبه ساب طراحی کوچکی داره و به خاطر جلوگیری از افزایش قیمت ، از ساب های 6.5 یا 8 اینچی استفاده میکنن که نمیتونه 100 وات رو تحمل و به صدا تبدیل کنه !
        آمپ کانال های جلو، عقب و سنتر هم از همین توان برخوردارند اما نکته اینجاست که این توان در اعوجاج 10 درصد برای همه کانال ها بدست میاد و کانال ساب به دلیل فرکانسهای پایین، با وجود این همه اعوجاج هیچ مشکلی نداره.
        اما به دلیل ابعد بسیار کوچک بلندگو ها دیگر که حدود 5 سانت هستند و ابعاد کوچک سیم پیچ بلندگو که کمتر از 1.5 سانت قطر دارن و همچنین جلوگیری از اعوجاج ،داغ شدن سیم پیچ و سوختنش، از یک فیلتر بالا گذر برای این کانال ها استفاده میکنن که توان دایمیً تحویلی به بلندگو رو بسیار کمتر میکنه و طبعآ اون بلندگو ها اصلا نمیتونن 150 وات رو تحمل و همونقدر صدا تولید کنند حتی در حالت فول رنج و بدون فیلتر.
        بحث اصلی اینجاست که سازندگان این سیستم ها برای بیان قدرت از توان حداکثری درج شده در دیتا شیت آی سی های مورد استفاده شون با حداکثر اعوجاج استفاده میکنند اما وقتی یه سر به پشت این دستگاها نگاه بندازیم، حداکثر توان مصرفی برق رو چیزی در حدود 80 تا 150 وات میبینیم!!
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آم&#1662

          میرسیم به گروه 4 یعنی سیستم های سینمای خانگی حرفه ای یا همان A/V recievers

          خیلی ها ممکنه از اهمیت نوع ، توان و کیفیت ساخت بلندگوهایی که میخوان استفاده کنند و تاثیرش در صدا غافل باشن و فقط به آمپلیفایر توجه کنند. اما این بلندگو هستش که میتونه کیفیت و قدرت واقعی یه آمپلی فایر رو برای شنونده ملموس کنه ،نه ظاهر و قیافه...

          به همین دلیل هیچ کدوم ازین سیستم های سینمایی با بلندگو فروخته نمیشن. شرکت های زیادی ازین محصول تولید میکنن که میشه به اونکیو، کنوود ، سونی ، پایونیر ، یاماها و... اشاره کرد.
          این سیستم ها همزمان با کنترل و تقویت صدا، میتونن تصویر را نیز کنترل کنند ،یعنی به ازای هر ورودی صدا. مثل صدای تلویزیون، گیرنده، دی وی دی ، بلو ری و ... ورودی تصویر هم دارن و یه خروجی به تلویزیون میدن.
          قسمت اصلی این سیستما یعنی بخش آمپلی فایرشون از دونوع تشکیل شده کلاس AB مدار گسسته غیر هیبریدی ( یعنی نه از نوع stk ) و یا کلاس D مدار گسسته ( برخلاف گروه 3 یا همون سینماهای خانگی معمولی از آی سی های آمپ کلاس D استفاده نمیشه و بجاش از مدارات و پردازنده DSP استفاده میشه و سیگنال PWM به وسیله ماسفتهای قدرت به صورت مدار گسسته تقویت میشن) استفاده میکنند.
          این سیستمها در انواع چند کاناله تولید میشن که از 6 کاناله تا 10 کاناله بصورت انبوه تولید میشن. اما هیچ کدوم ازین سیستمها دارای آمپلی فایر ساب ووفر نیستند، بلکه از یک یا دو خروجی پری برای استفاده ی ساب اکتیو بهره میبرند.
          میرسیم به توان خروجی و مصرفی این سیستمها:
          همونطور که قبلآ گفتم برای این سیستما باید بلندگو بصورت جداگانه و مطابق سلیقه مصرف کننده خریداری بشه، برای همین آمپلی فایر در سطح دیگری از قدرت نسبت به گروه سوم قرار داره . توان این سیستما برای هر کانال بیان میشه و نه به صورت کلی.
          که این توان در بازه ی 60 وات تا 250 وات و معمولآ با امپدانس 6 تا 16 برای هر کانال قرار داره
          بازه ی فرکانسی برای همه ی کانال ها قابل تغییره و میشه برای هر کانال فیلتر بالاگذر رو فعال کرد که این بستگی داره که از چه سایز بلندگویی قراره استفاده بشه و توانش چقدره. چون انتخاب بلندگو در این سیستما سلیقه ای هستش ، اکثرا برای بلندگوها ی جلو از باندهای چند راهه شامل توییتتر ، میدرنج و مید بیس استفاده میکنند و اگه از لحاظ مالی نخوان برای بلندگوهای عقب و سنتر به زیادی بلندگوهای جلو هزینه کننده از بلندگو های یک یا چند راه با سایز کوچک استفاده میکنن. در این حالت برای جلوگیری از آسیب به بلندگوهای کوچک فیلتر بالا گذر رو فعال و فرکانس مورد نظر تنظیم میشه و یا در سیستمای ساده تر سایز بلندگو رو در منوی تنظیمات از لارج به اسمال تغییر میدن .
          تا اینجای کار این سیستما ، همه چیز طبیعی و بی نقصه.
          توان ذکر شده در تمام کانال ها نیز به صورتی ذکر میشه که در توان ذکر شده اعوجاجی کمتر از 0.5 درصد ! داشته باشه.
          توان مصرفی این سیستما نیز در بازه ی 200 تا 500 وات قرار داره . اما دلیل اینکه این اعداد با جمع جبری توان همه ی کاناها همخوانی نداره ، تقلب و یا فریبکاری نیست.
          این موضوع برمیگرده به پیکره ی صدا های تقویت شده . در یک لحضه به ندرت پیش میاد که همه ی کانال ها از حداکثر توانشون استفاده کنند،برای همین جمع توان های مصرفی در آزمایشات با موسیقی و یا صداهای غیر سینوسی حداکثر به اعداد بالا میرسه. مثل فیلم یا موسیقی با صدای دالبی یا دی تی اس که هرکانال محتوای متفاوت و مختلفی رو پخش میکنه .این برخلاف سیستمای قبلی هست که فقط به بیان اعداد و ارقام دیتاشیت و اونم با فرکانسای سینوسی به بیان توان آمپ بدون توجه به اعوجاج اشاره میکنند چون مدارات گسسته هست و طراحیش صرفا توسط سازنده صورت میگیره ، دیتاشیتی هم برای رو نویسی وجود نداره!!

          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آم&#1662

            نکته ای که در مورد گروه 4 باید اضافه کنم اینه که این دسته از آمپلیفایرهای سینمایی به دلیل وجود مدارات داخلی بسیار زیادتر از گروه سوم ، ابعاد و وزن بیشتری دارن و وزنشون بین 9 تا 20 کیلو هست . بخش زیادی از این اضافه وزن بدلیل وجود ترانس خطی بجای تغذیه سوییچینگ در خیلی از مدل هاست و اونایی هم که تغذیه سوییچینگ دارن، ترانس سوییچنگ بزرگتر و مدار سوییچینگ پیچیده و طبعآ حجیم تری نسبت به گروه 3 دارن.
            پاسخ گویی سریع تر تغذیه خطی نسبت تغییرات ولتاژ بدلیل نبود مدار کنترلی فیدبک و دیوتی سایکل در مدارات سوییچینگ ارزان، سازندگان را هنوز هم به استفاده از ترانس تشویق میکنه.
            بخش دیگه ی اضافه وزن و بزرگتر شدن ابعاد دستگاه ، وجود هیت سینک های بسیار بزرگ در سیستمای کلاس AB هست که حدود یک سوم فضای داخلی رو اشغال میکنه!!
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

              nnجان کارت عالیه ادامه بده :applause:
              در مورد توان بلندگو ها مخصوصا ساب هم بنویس.

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

                نوشته اصلی توسط AmirHossein98
                nnجان کارت عالیه ادامه بده :applause:
                در مورد توان بلندگو ها مخصوصا ساب هم بنویس.
                گروه 8 در مورد همین صحبت میکنم. حرفای زیادی برای این گروه هست.
                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

                  نوشته اصلی توسط nn20
                  گروه 8 در مورد همین صحبت میکنم. حرفای زیادی برای این گروه هست.
                  مطالبتون عالیه فقط یه سوال شما مطمئنی که شرکت های معتبر مثل جی وی سی و پایونر والپاین هم الکی نوشته باشن؟من چند تا مقایسه کرد بین چند پخش و چند تا امپلی فایر های که خودم می سازم بر اساس دیتاشیتشون درست بده یعنی این شرکتها درست می نویسن حالا خیلی کم تر باشه50وات مثلا45نه این که20 وات :surprised:اصلا همچین چیزی امکان نداره البته این تجربه منه
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

                  واسه اسمت بجنگ

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آم&#1662

                    گروه 5 یا همون mini Hi-Fi ها

                    این گروه در ذهن مردم بیشتر یادآور ضبطهایی با دو باند بزرگ و قوی هست که از اواسط دهه 70 در ایران بیشتر از قبل باب شد...

                    این دستگاه ها معمولا دو باند دارند که از سیستم دو یا سه راهه وگاهآ بیشتر استفاده میکنند، تویتتر ، نیرنج و مینی ووفر ( شاید بشه گفت مید بیس)

                    مدلهای دیگری هم هستند که یک یا دو ساب ووفر پسیو هم دارند .
                    مانور اصلی این سیستمها بیان توان به صورت P.M.PO بوده و هست.
                    این گروه به دو دسته اصلی تقسیم میشه کلاس AB و کلاس D
                    هر کدوم ازین دو دسته نیز به دو دسته ی دیگه تقسیم میشن
                    یک دسته اونایی که کراس اور پسیو و یک آمپ برای هر کانال دارن و یک دسته با کراس اور اکتیو و وجود دو یا سه آمپ برای هر کانال( یه آمپ برای ساب ووفر ، یکی دیگه برای مید رنج ویکی دیگه برای تویتتر ووفر
                    در کلاس AB اکثر تولیدات توسط شرکت های سونی ، پاناسونیک ، سامسونگ و کنوود تولید میشده و میشه که تقریبآ همشون از آی سی های هیبریدی STK استفاده میکنن آی سی هایی با توان 50 تا 120 وات رو هرکانال برای مثال آی سی های معروفی مثل STK 4192II ، STK402-070 ، 402-080 ، 402-090 ، 402-100 و120-402 و 130-442 و موارد هم رده و مشابه.
                    اینا مال وقتی بود که توان های PMPO زیر 5000 وات مد بود :eek:
                    الان که 30000 وات مد شده از بلندگوهای بزرگتر و دهن پر کن تر و آمپلی های جداگانه کلاس D استفاده میکنن و نوشتن توان RMS رو هم آوردن تو بورس چون اونم قابل توجه شده ! 2400 وات ، 3000 وات و حتی بیشتر!
                    از برندهایی که ازین محصولات تولید میکنن میشه به سونی ، پاناسونیک و ال جی اشاره کرد.
                    تقریبا همه این محصولات طوری ساخته میشن که دو تا باند دارن و توش تویتتر و میدنج و ووفر و ساب ووفر رو رو هر باند جا دادن و ابعاد بسیار بزرگ حتی بزرگتر از باندهای حرفه ای دارن . اما امان از طبل توخالی...
                    در این سیستما از سه عدد آمپ برای هر کانال استفاده میکنن که جمعا میشه 6 تا
                    آمپ مورد استفاده کلاس D هستند و بصورت یکپارچه با ماژولا. هستن ، تقریبآ اکثر شرکتا از آی سی های شرکت تگزاس و یا IR استفاده میکنن که اصطلاحا در رنج کلاس D Mid/High power هستن و توانی بین 200، 300 تا 500 وات دارن.
                    یه نمونه که مشخصات زیر رو داره
                    دو تا 500 وات برای دوتا ساب ووفر ، دو تا 200 وات برای مید رنج برای و دو تا 300 وات برای ووفر و تویتتر
                    خوب کدوم بلندگوی میدرنجی پیدا میشه که 200 بخواد، یا کدوم ساب ارزون قیمت مورد استفاده شرکتاس که 500 وات بخواد ، تویتترو ووفر هم همینطور
                    پس ورودی آمپ طوری محدود شده و کراس اور اکتیو بازه فرکانسی رو محدود کرده که توان کمتری به میدرنج میره ، همینطور برا بقیه.
                    مجموع این اعداد میشه 2000 وات RMS که با افتخار روی جعبه و جلوی دستگاه حک میشه ، اما اگه دوباره یه سر بریم پشت دستگاه میبینیم زده توان مصرفی500 وات که اونم تو پیک هستش! حقیقت اینه که آمپ اون توان هایی که گفتم رو داره اما مدارات واسط به خاطر نوع بلندگوهایی که استفاده میکنن، توانو یکم محدود میکنه و چون بیش از یه حدی برق مصرف نمیکنن، تغذیه شون هم بر اساس همون توان ساخته میشه. نه توان ماکزیمم مجموع همه ی آمپها.
                    اینم از داستان گروه 5
                    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

                      نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                      مطالبتون عالیه فقط یه سوال شما مطمئنی که شرکت های معتبر مثل جی وی سی و پایونر والپاین هم الکی نوشته باشن؟من چند تا مقایسه کرد بین چند پخش و چند تا امپلی فایر های که خودم می سازم بر اساس دیتاشیتشون درست بده یعنی این شرکتها درست می نویسن حالا خیلی کم تر باشه50وات مثلا45نه این که20 وات :surprised:اصلا همچین چیزی امکان نداره البته این تجربه منه
                      منتظر یه نفر بودم این سوالو بپرسه
                      میتونی به من بگی اون 45 واتیه که گفتی آی سیش چیه؟
                      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

                        شماره ای سی یادم نیس یه پخش صونی بود از هم در ریختم ای سیش همین tdaبود دیتاشیت رو دیدم نزدیک به عددی که گفته بود روی پخش بود ولی اسمش یادم نیس
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

                        واسه اسمت بجنگ

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

                          بله ،من که گفتم اعداد دیتاشیت رو مینویسن . اما وقتی به نمودار THD-Power آی سی نگاه کنی میبینی که تو اون توان 40 یا 45 وات بیش از 10 درصد اعوجاج داره . اگه کسی میخواد به جای موسیقی خر خر گوش کنه 45 وات که هیج 65 وات هم قدرت داره . اما برای گوش دادن به موسیقی با اعوجاج زیر 1 درصد، باید با 20 وات بسازین...
                          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آمپلی فایرهای تجاری در ذهن خریدار ایجاد میکنند

                            نوشته اصلی توسط nn20
                            بله ،من که گفتم اعداد دیتاشیت رو مینویسن . اما وقتی به نمودار THD-Power آی سی نگاه کنی میبینی که تو اون توان 40 یا 45 وات بیش از 10 درصد اعوجاج داره . اگه کسی میخواد به جای موسیقی خر خر گوش کنه 45 وات که هیج 65 وات هم قدرت داره . اما برای گوش دادن به موسیقی با اعوجاج زیر 1 درصد، باید با 20 وات بسازین...
                            اوکی
                            من خودم یه پخش ساختم الان هم روی ماشن خودمون هست یهTDA7377داره یهTDA7375صداش رو زیاد می کنم خر خرنمی شنوم مگر به سختی یا به ندرت کیفیتش خوبه من ازش راضیم
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

                            واسه اسمت بجنگ

                            دیدگاه


                              #15
                              پاسخ : ابهاماتی که اعداد و ارقام توان های آم&#1662

                              گروه 6
                              این گروه نهایت کیفیت و قدرت را در پکیج های کوچک ارائه میکند.
                              شرکت های تولید کننده آمپ های پرقدرت بسیار زیادند از جمله دایناکورد، کراون ، بهرینگر، الکتروویس و ....
                              این آمپلی فایر ها به طور کلی بصورت دو و یا 4 کاناله ساخته میشوند و قابلیت بریج کردن دو کانال را دارا میباشند .
                              توان این آمپ ها از 600 وات روی هر کانال شروع و تا بیش از 4 کیلو وات میباشد که در حالت بریج تا 8 کیلو وات میباشد!
                              تفاوت این اعداد با با اعدادی که روی سیسنمای خانگی دیده میشه اینه که این اعداد کاملا واقعی هست و مدار تغذیه آمپ طوری ساخته شده که قابلیت تحویل چنین توانی رو به مدار آمپ داره .و این توان ها بصورتی هست که در قدرت کامل ، اعوجاجی کمتر از یک درصد دارن :eek:
                              برای مثال :
                              http://dynacord.com/en/products/7/4/26/95_lx3000.html

                              http://dynacord.com/en/products/7/4/27/97_powerh5000.html

                              http://www.crownaudio.com/en-US/products/i-tech-12000hd

                              http://rdn.harmanpro.com/product_documents/documents/2550_1430861481/ITHD2_Power_Draw___Thermal_Dissipation_original.pd f
                              مصرف برق این آمپ ها مطابق توانی است که ارائه میدهند بطوری که یک مدل 4 کیلوواتی تا نزدیک به 3 کیلووات از برق در پیک توان میگیرد.

                              در تستی که انجام دادم، آمپ powerh 5000 دیناکورد با اتصال 4 ساب 18 اینچ دیناکورد، در بیس های شدید ، فیوز 25 آمپری رو میپروند!!
                              قیمت این گروه از دستگاه ها از3 تا بیش از 30 میلیون تومان میباشد.
                              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

                              دیدگاه

                              لطفا صبر کنید...
                              X