با سلام به همه ی دوستان و با آرزوی قبولی عبادات همگی.
آمپلی فایر های تجاری از محبوبیت بسیار زیادتری نسبت به نمونه های دست ساز که گاهی ممکنه در رده ی high end هم قراربگیرند ، برخوردارند.
این آمپلی فایر به چند دسته اصلی تقسیم میشن:
1-آمپلیفایر های داخلی سیستم پخش خودرو
2-آمپلیفایر های قابل اتصال به سیستم پخش خودرو
3-آمپلی فایر های تئاتر خانگی ( مرسوم به سینمای خانگی)
4-آمپلیفایر های سینمای خانگی رده بالا یا همان A/V receivers
5- آمپلیفایر های سیستم صوتی خانگی مرسوم به mini HI-FI ها
6- آمپلیفایر های حرفه ای مورد استفاده در سالن ها و فضاهای بزرگ برای استفاده با بلندگوهای پسیو
7- آمپلیفایر های حرفه ای داخلی بلندگو یا ساب ووفر های اکتیو
8- آمپلی فایر های داخلی ساب ووفر های اکتیو خانگی.
انواع دیگر بسیاری از آمپلی فایر ها ازجمله گروه لامپی و های اند نیز وجود دارن که از لحاظ قیاس در حیطه بحث قرار نمیگیرند.
قصد دارم با کمک تجربه شما و برداشت های خودم کمی در مورد توان و قدرت این نوع از سیستم ها اطلاعاتی رو با هم به اشتراک بگذاریم که بتونه به کسانی که مثل من سردرگم هستند رو راهنمایی کنه. بیش از 4 سال هست که من به صورت دورا دور درگیر این موضوع هستم و با بررسی های شبانه روزی طی هفته اخیر درباره این موضوع ،تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم.
امیدوارم بتونم به صورت تدریجی مطالب رو اینجا بیارم...
چون نظر و تجربه شما میتونه خیلی بهم کمک کنه ...
آمپلی فایر های تجاری از محبوبیت بسیار زیادتری نسبت به نمونه های دست ساز که گاهی ممکنه در رده ی high end هم قراربگیرند ، برخوردارند.
این آمپلی فایر به چند دسته اصلی تقسیم میشن:
1-آمپلیفایر های داخلی سیستم پخش خودرو
2-آمپلیفایر های قابل اتصال به سیستم پخش خودرو
3-آمپلی فایر های تئاتر خانگی ( مرسوم به سینمای خانگی)
4-آمپلیفایر های سینمای خانگی رده بالا یا همان A/V receivers
5- آمپلیفایر های سیستم صوتی خانگی مرسوم به mini HI-FI ها
6- آمپلیفایر های حرفه ای مورد استفاده در سالن ها و فضاهای بزرگ برای استفاده با بلندگوهای پسیو
7- آمپلیفایر های حرفه ای داخلی بلندگو یا ساب ووفر های اکتیو
8- آمپلی فایر های داخلی ساب ووفر های اکتیو خانگی.
انواع دیگر بسیاری از آمپلی فایر ها ازجمله گروه لامپی و های اند نیز وجود دارن که از لحاظ قیاس در حیطه بحث قرار نمیگیرند.
قصد دارم با کمک تجربه شما و برداشت های خودم کمی در مورد توان و قدرت این نوع از سیستم ها اطلاعاتی رو با هم به اشتراک بگذاریم که بتونه به کسانی که مثل من سردرگم هستند رو راهنمایی کنه. بیش از 4 سال هست که من به صورت دورا دور درگیر این موضوع هستم و با بررسی های شبانه روزی طی هفته اخیر درباره این موضوع ،تصمیم گرفتم این تاپیک رو ایجاد کنم.
امیدوارم بتونم به صورت تدریجی مطالب رو اینجا بیارم...
چون نظر و تجربه شما میتونه خیلی بهم کمک کنه ...
دیدگاه