اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت آمپلیفایر tornado

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تقویت آمپلیفایر tornado

نوشته اصلی توسط mmohamadd
    سلام.4 کانال.هر کانال رو 4 اهم 30.40 تا با thd %0.1 :redface: (قابلتونم نداره)
    به هستش دست بزنی مکافات داره تا درست حسابی بپیچیش :sad:
    تازه اگرم هسته رو خوب بپیچی مشکل اصلی سر آمپه!!!!!!که دست بردن توش سود زیادی نداره
    اما 2راه :
    1.آمپ رو از تغذیه جدا کن و یه آمپ استریو هر کانال60وات یا مونو120وات واسش ببند.
    2.بهترین راه:یه آمپ و تغذیه خودت درست کن و حالشو ببر :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirHossein98
      به هستش دست بزنی مکافات داره تا درست حسابی بپیچیش :sad:
      تازه اگرم هسته رو خوب بپیچی مشکل اصلی سر آمپه!!!!!!که دست بردن توش سود زیادی نداره
      اما 2راه :
      1.آمپ رو از تغذیه جدا کن و یه آمپ استریو هر کانال60وات یا مونو120وات واسش ببند.
      2.بهترین راه:یه آمپ و تغذیه خودت درست کن و حالشو ببر :nice:
      داداش من اگه هسته بزرگتر پیدا میکردم الان یه سلف میپیچیدم 20.000 ولت خروجی داشته باشه :nice:
      ولی لامصب اینجا هسته پیدا نمیشه باید برم تهران.هسته اینم بخوام به هر خروجیش 6.7 دور اضافه کنم جا نمیشه :sad: :angry:
      این که گفتی سودی نداره مگه ترانزیستور هایی که میخوام جایگزین کنم چنده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmohamadd
        داداش من اگه هسته بزرگتر پیدا میکردم الان یه سلف میپیچیدم 20.000 ولت خروجی داشته باشه :nice:
        ولی لامصب اینجا هسته پیدا نمیشه باید برم تهران.هسته اینم بخوام به هر خروجیش 6.7 دور اضافه کنم جا نمیشه :sad: :angry:
        این که گفتی سودی نداره مگه ترانزیستور هایی که میخوام جایگزین کنم چنده؟
        منظورم از سود پول نبود منظورم اینه که ممکنه با آمپش خوب مچ نشه و نویز بیوفته و اذیتت کنه!
        ترانزیستورات جفتی5200در میاد که واسه 4کانال میشه20800
        فک کنم درایورات هم باید عوض شه!
        بهتر اینه که بزاری سوئیچینگش باشه یه آمپ دیگه واسش بزار!

دیدگاه

دوست عزیز یه نصیحت دوستانه از من به شما البته باعث ناراحتی و یا دلسردی شما نشه
          اینکار بدرد نمیخوره و شما رو خسته و دلسرد میکنه و باعث اتلاف پول شما میشه
          به نظر من برو یه امپ قوی تر بخر و راحت و بدون مشکل و دردسر استفاده کن

دیدگاه

درود داداش محمد خسته نباشی
            دوستانم راست میگن این کار بی فایده هست و هزینه و وقتت رو الکی هدر نده که به نتیجه دلخواه نخواهی رسید
            این امپ های تورنادو جزو رده پایین ترین امپ های موجود در بازار هست و کیفیت خونی نداره شما اگه بخوای به نتیجه ی خوبی برسی باید کل مدار رو تمام قطعات قسمت امپلی رو عوض کنی که بعدشم تغییراتی در مدار بدی که بعد باید بردت رو عوض کنی و قعطعات قسمت تغذیه از ماسفت ها هسته خازنها شاید هم فرکانس سویچینگ رو لازم باشه تغییر بدی کلا دردسر میشه برات
            بر فرض که شما تمام این هزینه ها و تغییرات رو هم انجام بدی باید جعبه امپ که المینیومی هست رو هم تغییرش بدی چون گرمای امپت بیشتر میشه
            این کار برای یک امپ قوی و ارزشمند از برند های معروف تر ارزش داره هزینه و کار بشه روش که یک امپ فوق قوی(ابر امپلی فایر) از کار در بیاد
            باز هم نظر خودت مهمه این پیشنهاد ما دوستان بود که بهت گفتیم .
            موفق باشی.
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              دوست عزیز یه نصیحت دوستانه از من به شما البته باعث ناراحتی و یا دلسردی شما نشه
              اینکار بدرد نمیخوره و شما رو خسته و دلسرد میکنه و باعث اتلاف پول شما میشه
              به نظر من برو یه امپ قوی تر بخر و راحت و بدون مشکل و دردسر استفاده کن
              نوشته اصلی توسط jooly
              درود داداش محمد خسته نباشی
              دوستانم راست میگن این کار بی فایده هست و هزینه و وقتت رو الکی هدر نده که به نتیجه دلخواه نخواهی رسید
              این امپ های تورنادو جزو رده پایین ترین امپ های موجود در بازار هست و کیفیت خونی نداره شما اگه بخوای به نتیجه ی خوبی برسی باید کل مدار رو تمام قطعات قسمت امپلی رو عوض کنی که بعدشم تغییراتی در مدار بدی که بعد باید بردت رو عوض کنی و قعطعات قسمت تغذیه از ماسفت ها هسته خازنها شاید هم فرکانس سویچینگ رو لازم باشه تغییر بدی کلا دردسر میشه برات
              بر فرض که شما تمام این هزینه ها و تغییرات رو هم انجام بدی باید جعبه امپ که المینیومی هست رو هم تغییرش بدی چون گرمای امپت بیشتر میشه
              این کار برای یک امپ قوی و ارزشمند از برند های معروف تر ارزش داره هزینه و کار بشه روش که یک امپ فوق قوی(ابر امپلی فایر) از کار در بیاد
              باز هم نظر خودت مهمه این پیشنهاد ما دوستان بود که بهت گفتیم .
              موفق باشی.
              دوستان ممنون از راهنماییاتون.اینو دست 2 به قیمت 30 تومن خریدم :nice:
              هدفم قوی تر کردن آمپ نیست فقط میخوام یه تجربه ای کسب شه :nerd: :redface:

دیدگاه

باید تمامی قطعات بعد سوییچینگ رو چک کنی تا توانایی تحمل ولتاژ بالاتر رو داشته باشن
                احتمال زیاد شکل موج ماسفت های سوییچینگ با هسته بزرگتر بهم میریزه و تلفاتت بالا میره
                دیودهای خروجی سوییچینگ احتمال زیاد باید عوض بشن
                برای ترانزیستور قدرت باید درایور نیمه قدرت بزاری
                اگه بیکاری و سرگرمی علمی مبخوای خوبه واگرنه هر دلیل دیگه ای داری واسه تقویتش بیخیال بشی بهتره
                اگه خواستی شروع کنی هر کسی تا جایی که میتونه کمکت میکنه و وظیفه اصلی تحقیقات و اعمال تغیرات به عهده خودته اخرش
                ببین اگه میتونی بسم الله...
                هیتسینک (قاب امپ ) هم نمیخواد تغیر بدی جواب کارتو میده
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

عزیز این امپلی از کدوم ترانزیستور ایسی هست>؟
                  اون ترانزیتورا چین؟BD یا TD
                  اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                  X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                  http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X